koksy prvotno napisa
Ja sam nedavno ostala bez posla i od onda pazim na svaku kunu, kupujem samo najnuznije. Malac je najbitniji i on mora imat sve sta mu treba, ja si nisam toliko bitna.
Sto ne znaci da sam nesretna i nezadovoljna, jednostavno sam i sama shvatila da mi neke stvari i nisu nuzno potrebne, imam sta obuc, imam dovoljno kozmetike, imam sta jesti...
Dok MM drukcije gleda na novac, koliko god je svjestan da smo trenutno u tezoj krizi toliko smatra da neke stvari nisu luksuz. Ali to je zato jer je odrastao u domu gdje je svega uvijek bilo i previse dok sam ja cijeli zivot ucila kako se bez nekih stvari moze zivjeti.
Npr. odlucila sam si kupiti cizme (jos dok sam radila) za sminku, znaci ne za svaki dan, za najvise 200 kn. I svi su mi se smijali jer kao di cu nac tak jeftine a da su lijepe. I ja sam trazila dok nisam i nasla za 209 kn! I predivne su!
Isto tako za majice ne dajem vise od 120, za hlace vise od 250. To su stvarno maximalne cifre koje bi dala za nesto sto mi je bas super, super i bas mi treba. Al bi jos dvaput razmislila.
Pa sad, dal sam skrta ili ne...briga me...