:cry: Nemam riječi...
Printable View
:cry: Nemam riječi...
Jako mi je zao :(
:pusa tjesilica
:cry:
corina, jako, jako mi je zao... drzi se... :cry:
O, Bože... Beskrajno mi je žao.
1000 x :cry:
:cry: Drz se!
:cry: :cry: :heart: :cry: :cry: :heart: :heart: :heart: :cry: :cry: :( :( :heart: :heart: :cry: :cry: :cry:
:( :( :(
pune su mi oci suza :cry:
Draga corina jako mi je žao zbog tvog anđela.Ima nas koji također imamo svoje male anđele i tu smo za tebe jer znamo kroz što prolaziš.
Drži se! :( :( :(
tako mi je zao
:cry: :cry: :cry:
jako, jako mi je žao :cry:
strašno mi je žao... mislimo na tebe i petricu :cry:
Žao mi je i želim ti da budeš jaka
Jako mi je žao draga, imaj snage za sve dalje u životu
Bože koliko mi je žao. :(
:cry: :cry:
Corina strahovito mi je žao, nemam riječi kojima bih te sada utješila. Drži se! :heart:
Beskrajno mi je žao.
Šaljem ti puno virtualnih zagrljaja.
Jako mi je žao da je tako završilo. Pusa za malog :angel: koji te čuva.
Corina, jako mi je žao :cry: ...
corina :cry: :cry: :cry: : :(
Corina, jako mi je žao! Iz iskustva zanam da je bol golema, ali vjeruj mi lakše je kad pronađeš utjehu na ovom forumu.
dragi moji velika vam hvala na tolikim potporama, znam da nisam jedina i znam da nisam sama....
pusa svima :love:
Draga Corina, beskrajno mi je žao. Puse tješilice :cry: I
Postovana Corina, zao mi je sto ti se to desilo, pogotovo jer sam imala takav problem prije dvije godine. U stvari kod mene je bila dijagnoza focomelia, anomalija na donjim ekstremitetima. Jos uvijek nemam hrabrosti da pokusam, mada bih trebala. Porodjaj u mom slucaju isprovociran u 26-toj nedelji.Citiraj:
corina prvotno napisa
Uradila sam testove na CMV virus i toxoplasmosu i nalaz je pokazao da imam CMV IGG pozitivan. Najvjerovatnije da je to uzrokovalo focomeliu ali posto nije uradjen patogeni nalaz nista se ne zna.
Zelim ti kao i sebi da sto prije zaboravis i krenes naprijed.
iskreno mi je žao :cry:
uzas. zao mi je. zelim vam puno snage.
ček ak sam dobro shvatila dijete ti je imalo samo manje ekstrmitete nožica... ja mislim da što se takve dijagnoze tiče postoje razne hormonalne terapije kojima se to uspješno liječi (tako su mene upoznali s tom problematikom)...
kod nas je osim ekstremiteta bilo na kraju i drugih problema...i naravno ja sam do kraja gurala trudnoću u nadi da će ipak sve biti u najboljem redu, jedan dan mi je bio pun optimizma i nade, a već drugi sav pun crnih misli.... prema statistikama bolesne bebice imaju kritične dana nakon rođenja a to su 7,14 i 21 dan, a moja je Petra živjela punih 6 dana i taman su mislili kako će ju u ponedjeljak prebaciti na odjel, i eto nesreeće...
ti se drži, najbitnija ti je podrška supruga....moj je predivan pa tako lakše to i podnosim....
jel ti nisu radili genetiku da se vidi jel barem s genima sve u redu?!
sad ti preostaje samo da se naoružaš strpljenjem, informacijama, pregledima i u akciju čim ti to vrijeme dozvoli....
sretno i tebi i velika pusa :love:
draga corina, ne znam koja je bila dijagnoza kod tebe, ali ovo je bila moja, koja je potvrdjena i u mom gradu i u beogradu. ovdje su mi predlagali i cordo ili cortocentezu ali je tamo doktor rekao da nema potrebe da je sve jasno. provociranje porodjaja itd.. nazalost nije uradjen patohistoloski nalaz ploda tako da se ne zna koji je razlog, a s obzirom da sam prije mjesec dana radila test na CMV koji je pokazao Igg vrijednost pozitivnu mislim da je to uzrok.Citiraj:
corina prvotno napisa
uradila sam poslije kariotip i muz i ja, nije bilo nikakvih problema sto se gena tice. da li si ti to radila?
na srecu i ja imam divnog muza koji mi je podrska svo ovo tesko vrijeme, a sebe sam opteretila maksimalno drugim obavezama kako ne bih bila ni sekund slobodna da razmisljam o tome.
divim ti se kako si izdrzala svo to vrijeme. ja ne znam kako bih. jos uvijek sam prestravljena tako da ni ne zudim toliko da ostanem u drugom stanju, mada vrijeme prolazi i kasnije ce biti sve teze.
tebi zelim da se odmoris, ojacas organizam i ponovo u akciju.
da li su tebi rekli koji je uzrok? da li si imala porodjaj ranije ili je ovo prvi put? izvini sto pitam, ali prije neki dan sam prvi put vidjela ovaj sajt i procitala tvoj slucaj i logovala se. sve ti najbolje zelim. glavu gore.
radila sam imuno-enzimni test i igg kod citomegalovirusa i toxoplasme gondii su negativni, genetiku sam ti napisala da smo radili i to je u redu... biti ce da se priroda poigrala s nama na najgori moguci nacin....
pozdrav
ma da zaboravih ti napisati to mi je trebala biti prva beba... sto se tice uzroka nitko mi nije mogao reci sto je uzrok, sad cekam nalazee obdukcije (treba im sto godina da to posalju) i svoje otpusno pismo pa da vidimo sto i kako i kamo dalje, al idemo svakako kod primarijusa za genetiku na Rebro jer je on vidio nasu Petru...
samo se drzite i ne mora biti nista strasno... i pazi na vas dvoje da se ne preforsirate...
mislim da nam je naoruzati se jakim zivcima i samo naprijed. malo mi je nezgodno da ti pisem rijeci utjeha kad i sama znam kroz sta sam prolazila i cega sam se sve vec naslusala.
dobro je da nisi pozitivna na te viruse u svakom slucaju. ja svoju bebu nisam vidjela, nisam zeljela da mi ostaje ta slika pred ocima.
javi kad saznas za dijagnozu.
ne znam postoji li sansa da ostavim svoju adresu ili na neki drugi nacin kontaktiramo.
hvala ti puno na podrsci i tebi svako dobro zelim. budi jaka i istraj!