I kod mene isto ovako, od početka t.
Brisevi svi su ok
Printable View
jučer sam pokupila nalaze briseva i odnijela ih ginekologu. sve je ok, i jedina terapija su vivag vaginalete jednom tjedno do kraja trudnoće...
Bok cure evo da i ja nešto napišem na ovu temu.
Danas bila na prvom pregledu nakon plusa na testu.
Doktor mi je rekao da imam žuti iscjedak i pripisao mi Canesten vaginalete (3 kom-1kom svaku drugu večer).Mene ništa ne peče ni ne svrbi ali sam svejedno zabrinuta.Naručio me za briseve 14.05. Zanima me vaše mišljenje jel to malo kasno? I kak izgleda to uzimanje briseva,jel nelagodno??? prvi put to radim.
gumbek, ne vjerujem da je kasno kaj se uzimanja briseva tiče. a izgleda kao i papa test, ništa ni ne osjetiš - barem ja nisam.
eto kada set se vec toliko raspisale o tome,tko moze meni pomoci?
ja sam 9+3 imam zuckasti iscijedak,nije da ga imam puno ali dovoljno da znam da mi je na dnevnom ulosku,ne pece me i ne svrbi.
Od mog ginica sam dobila "tantum rosa" za vanigalno ispiranje,ali nije mi bas pomoglo.
Da li itko zna jeli to sta opasno i da li bi se trebala brinuti??
dapace, preporucuju se i u trudnoci brisevi, ja sam radila prije, na pocetku i jos ce mi jednom doktorica negdje valjda u 6,7 mjesecu. imala zelenkasti, ali stavljam utrogestane, pa je od toga, plimycol vaginalete i stvar rijesena. a zuckasti je normalan u trudnoci, imam ga i ja, i sve sterilno. samo je bitno da nema miris i da ne svrbi
ane80 za početak ti toplo savjetujem da prestaneš koristiti dnevne uloške
puno je više štete od njih nego koristi
ja radije, ako treba 5 puta mjenjam gaće nego da ih koristim
Aposlutno potpisujem cijeli post, pogotovo boldani dio.
Ja sam sad nakon poroda poludila, jedva sam čekala da krvarenje stane, jer me od konstantnog nošenja uložaka dolje počelo peći i svrbiti, unatoč jako učestalom mijenjanju.
Čim ne nosim uložak jedan dan ništa više ne svrbi i peče. To sam znala primjetiti i kad mi menga traje dulje od 3-4 dana.
Posebno izbjegavati uloške s dodanim mirisom.
evo na, meni opet zelenkasti, nakon 6 plimycol vaginaleta, vec sam dva puta radila briseve, netom prije t i u ranoj t i sve ok. ocito je to tako kod nekih od nas normalno, jos cu raditi jednom briseve, moja dokica je ziherasica, sto je super, nadam se da ni onda nece nista naci i da bu sve ok, mi duramo 18+
Evo i mene..
Stavljala Canesten vaginalete i 2 dana ok i sad se opet pojavio ali onak blijedo zelenkast. Brisevi su mi za 2 tjedna jer mi je gin rekao da od terapije treba proći 2-3 tjedna da bi brisevi bili pouzdani.
A niš sad ću čekati,jedino ak osjetim neko pogoršanje idem Dr.
Ništa me ne peče ni ne svrbi. Krvna slika i urin uredni.
a tak je i meni, bez svrbeza i mirisa, ocito neke od nas to tak imaju u trudnoci i bok, ja cugam lgg svaki dan, pa mi se cini ko da ga je manje, hm, vidjeti cemo!