lijepa gesta, pošto sam počela sa postupkom trebat će mi Njegova pomoć, naravno molit ću se i za sve vas
Printable View
lijepa gesta, pošto sam počela sa postupkom trebat će mi Njegova pomoć, naravno molit ću se i za sve vas
Ja ću napisati a ako je protivno forumu-Marči briši me.
Sveta majko Ana,tvoja nam je kći Marija u Isusu,svom božanskom sinu donijela spas.Časteći te,slavim milosrđe Gospodinovo.Moli isusa da mi(nam) prosvijetli pamet i da snage da u ovim teškim vremenima vjerno ispunimo svoj časni poziv majke i jednom sa svojom djecom doživimo vječno blaženstvo.Amen.
:saint: Molim vas od sveg srca, molite i za moju prijateljicu Mariju, jako je tužna i u velikom iščekivanju.
I ja sam sa vama i ovo mi je tako posebno što cemo raditi :heart: :love:
:love: :heart:Citiraj:
eris prvotno napisa
i ja sam za- molim svaku vecer oko 21-22h tako da mi odgovara i svi ste u moji molitvama :heart: :saint:
:heart:
Pridružujem se :love:
I ja se pridružujem :heart:
bas sam razmisljala neki dan kako je molitva jaca kad se moli vise osoba za istu stvar, moji ne znaju kroz sto prolazim pa ih ne mogu moliti, ali ovaj prijedlog je divan i ja se prikljiucujem, zajdeno smo jace. vidimo se u 22 sata :*
I ja se pridruzujem :heart:
....i ja.... :love: :heart:Citiraj:
gugi32 prvotno napisa
s vama sam u 22
:heart:
utorkom molim kunicu sv.Ani iz razloga kako je Pčelica 2009 već napisala
s tim da uvijek spomenem svaku od cura za koje znam da čekaju :saint: , a i vas koje ne znam.
I ja cu biti zajedno s vama u molitvi....
I ja i ja :D :love:
evo upravo i mene :* :love:
samo da se prijavimi ja! :heart:
i ja :love: :heart:
evo i mene s vama
I ja se pridružujem :love:
I ja sam se, nazalost pomalo bila udaljila od vjere, :(
Ova tema me je potaknula, jer vec neko vrijeme i sama razmisljam o snazi molitve i kako da pocnem ponovo...a i Uskrsnji post je.
Nisam ni ja katolkinja, al' molitva je molitva... :)
Tolika kolicina mentalne energije usmjerena na istoj putanji, na istom pravcu, mora da urodi plodom.
Do veceras, :*
i ja sam s vama, ja sam pravoslavne vjeroispovesti ali je Bog jedan za sve nas :heart:
Baš je ovo prekrasno, cure! :heart:
i ja se pridružujem, u 22 :heart: :heart:
cure drage, predivni su mi trenutci iza 22h kada znam da smo sve sa istim mislima usmjerene jedna na drugu, puno vas volim i molim za sve nas :D
I ja vam se pridružujem :heart:
Darcy,imam jedno pitanje vezano uz molitvu. Da li je to kakva posebna molitva ili je samo bitno da se moli? :?Citiraj:
darcy prvotno napisa
Neke će moliti ovu molitvu sv. Ani. Ja molim tu i krunicu svaki dan, a Sv. Martu utorkom. Inače, prošla sam ja i kroz protestantsku i kroz katoličku crkvu i mislim da nam je Bog jedan i da je najbolje da se svaka moli na svoj način. Svaka molitva ide u Božje uši ako je iskrena i iz dubine srca, a piše: "Tamo gdje se dvoje ili troje okupljaju radi mene, ja sam među njima." Mislim da je najvažnije da svi molimo u istom času, a iako znam da nas ima svakakvih vjera, meni je u svemu tome najveličanstvenije to što sve mi koje molimo (barem s ovog foruma) imamo konačno nešto zajedničko, a što nije patnja i bol i problem i što me jako veseli. Meni je to itekakav vjetar u leđa i nadam se da će naše trudnoće biti svjedočanstvo i nama i drugima. :love:
Slažem se sa marcy-bilo kakva spomen je dovoljna a ovo što je marti_sk napisala je predivno.Marti :*
sorry darcy,mislim na to što je marti napisala pa si umjesto darcy ispala marcy :oops:
:lol: To će mi onda biti pseudonim kad odem po sljedeću bebu na VV!!! :lol: :*
Ovo ću staviti tu. Mene je večeras baš :cry:
Anđeo čuvar jednog djeteta
Prema staroj priči, beba je prije rođenja upitala Boga:
- Kažu da me sutra šalješ na Zemlju. Ali kako ću se ja ondje snaći ovako bespomoćna?
- Odabrao sam jednog anđela za tebe. On će te čekati i brinuti se za tebe. Svakog će se dana dana s tobom smijati, dobivat ćeš njegovu ljubav svakog dana i bit ćeš sretno biće - odgovorio je Bog.
- Kako ću se s ljudima sporazumijevati kad ne znam njihov jezik?
- Tvoj će te anđeo naučiti jezik, pa ćeš se moći sporazumijevati.
Dijete je podiglo glavu i upitalo:
- Svi kažu da na Zemlji ima loših ljudi. Tko će me štititi?
- Tvoj će te anđeo čuvati makar po cijenu života - odgovorio je Bog.
- Hoćeš li mi barem reći ime mojeg anđela - upita dijete.
- Nije važno kako se zove. Ti ćeš ga zvati 'mama’ - odgovori Bog.
Ja sam zamolila tatu sa bude moj Anđeo čuvar na ovom teškom putu :heart:
malo ću OT - Bebel :love: :*
cure :heart:
Bebel, ovo je krasno što si napisala. Sve nas to čeka, hvala Bogu. :love:
Pa kako tek sad ovo vidim?
I ja se molim utorkom Sv.Marti, ali rado ću vam se pridružiti i u ovaj zajedničkoj molitvi.
Bebel priča je predivna.
Bebel priča je "mrak",predivno :saint:
....pridružujem se u 22...
Bebel draga moja šaljem ti jedan ogroman :love: :love2:
Divno si ovo napisala i draga moja naravno da je tvoj otac tvoj anđeo koji te bodri, moli za tebe da izdržiš na svom putu.
puno :* :* :* :* za tebe.
Pridružujem se i ja... u 22 ili malo kasnije... :heart:
bebel, prekrasno..... :saint: :*