i u intersportu su po 249 kn.vel.25-28.
Printable View
i u intersportu su po 249 kn.vel.25-28.
U TL je sniženje 25% rola i bicikla do utorka 31.3.
u TL najmanj br je 27-28.Citiraj:
deva prvotno napisa
mi smo nabavili ove. za sada još hoda, ali se polako počela odgurivati. samo radi preduge korake, to nam je problem. kad to skuži ne znam di će joj biti kraj.
http://www.toysrus.com/product/index...ductId=2265000
Baš su mi fora te male početničke role. Ja sam rolerski fan tak da budem i ja svoju malu vrlo brzo počela učiti. Kaj si ih kupila kod nas ili u Austriji?
gitulja, kak ste dosli do njih?
koliko znam, ne dostavljaju u hrvatsku..
HELP! Nigdje ne mogu pronaći role veličine 25-29. Najradije bi Roces, nigdje ih nema. Ako netko vidi nek mi javi pliz!
nema u intersportu?Citiraj:
Barbi prvotno napisa
mi smo svoje tamo uzeli.
al vl 25-28....
a, fuj! da sam bar na vrijeme znala za ovo sniženje! :(
je l' netko kupio one po 200 kn u TL-u? jesu li dobre?
a te role roces, kaj je to neka dobra marka?
meni su to španska sela, nemam pojma o markama rola, prosvjetlite me!
inače, nogice su 29 (da nogice), pa s brojevima valjda ne bi trebalo biti problema.
Mi smo Luni uzeli te u Turbo limacu za cca 200 (bozicno snizenje bilo). Nije plastika gore i tockovi su mislim silikonski velicina od 30-33. Super zadovoljni. E da marka je x-kid.
Nema ni u Intersportu ni u Hervisu broja koji mi treba. Te x-kid sam gledala i nisam baš oduševljena njima, također nisam sigurna ima li broja. Roces su dobre role, ja imam već 8 ili 9 godina stare Rocesice i super su mi još uvijek. Patrik ima Rocesice od treće godine, te razvlačive, i stvarno su se super pokazale. Jedino je on imao veću nogu tako da su te njegove 30-34, inače bi ih ostavila Fridi a njemu kupila nove. Sada ne mogu naći te manje a bilo ih je još i tada prije 4 godine.
Rollerblade također ima dječje razvlačive ali tek od broja 28 pa nadalje.
Ja se te neke no-name role nekako ne usudim kupiti jer sam sebi kupila prve neke bezvezne role prije 10 godina jer su mi Rocesice bile preskupe i onda sam jako požalila i na kraju ih svakako kupila. Mogla sam odmah i ne baciti novce za one prve.
i mi smo uzeli u inersportu,naše su isto 25-28.Citiraj:
leonisa prvotno napisa
hvala! još netko?Citiraj:
sasana prvotno napisa
a, znači ipak bolje roces? a koliko koštaju dječje?Citiraj:
Barbi prvotno napisa
sorry, kasnim s odgovorom.Citiraj:
leonisa prvotno napisa
kupila sam ih u austriji.
I ja kasnim.
Ja sam se odlucila ipak za Roces, našla sam u Rost športu u Domu sportova veličinu koju sam tražila :D, bilo je rozih (bljakavo mlitavo svijetlo roke), crvenih i crnih, ja uzela crvene. Cijena 499 kn. U TL-u su iste takve 100 kn skuplje. :roll:
A jeste vidjele negdje da ima od broja 22?
u kojem ducanuCitiraj:
gitulja prvotno napisa
toys r us
west centar
hvala, koliko si ih platila
uh, ubi me sad. kupovala sam još jedan poklon. jedan je bio cca 30 eur, a za drugi ne znam.
ima li tko svježu informaciju gdje kupiti štitnike i kacigu?
u intersportuCitiraj:
bundevica prvotno napisa
Nema za djecu nigdje!!!
Mi kupili role prošli tjedan, kacigu i štitnike za koljena.
Ali štitnike za ruke i laktove nama i nema (Intersport, Turbo Sport, Cisalfa,....) ispravite me ako su negdje došle!!
Iako rola super, ja bih svejedno štitnike.....a i on....
a gdje ste našli dječje štitnike za koljena?Citiraj:
AndrejaMa prvotno napisa
Mi kupili u lidlu na sniženju kacigu za 50 kn i štitnike za 50 kn, ali štitnici su za odrasle. :/
juce sam vidjela u TL stitnike.
mi imamo djecej, xsport.
koljena, laktovi i dlanovi.
mi se opskrbili u Austriji....
tata bio na putu.... 10 EUR , ali odlični su, komplet za djecu, lako se stavljaju, posebno su me odušavili za ruke, čvrsti, skroz drugačiji od onih koje sam ovdje vidjela.
i mi se bavimo mislju kupit niki za 4. rockas role! :)
gdje sad naći one najmanje role od 28 pa na dalje??????
Ja sam svojoj curi kupila Filine u Hervisu (400 kn), rola sa nepune 4 godine kao velika.