thanx. najbitnije mi je bilo da opet nađem sebe i unutarnji mir, a to želim svima nama koje smo ga bile izgubile (mir) :*Citiraj:
koryanshea prvotno napisa
Printable View
thanx. najbitnije mi je bilo da opet nađem sebe i unutarnji mir, a to želim svima nama koje smo ga bile izgubile (mir) :*Citiraj:
koryanshea prvotno napisa
2005. Pitala za satove vožnje u auto-školi: 1 sat (45 min) = 125 kuna. Dogovorila sa frendicom da me ona malo ispraksira na parkiralištu. Inače, opet neka drepra - valjda joj ovo shit vrijeme doprinosi.Citiraj:
modesty71 prvotno napisa
Ma i to će proći, ne daj se :heart:Citiraj:
elin prvotno napisa
Proći će...sigurno!Citiraj:
modesty71 prvotno napisa
A mene zanima ovo, a palo mi je na pamet...
Da li sada drugačije gledate na svoje negativne osjećaje, kao npr. na depresiju. Sigurna sam da ste imali depresivnih dana i kada ste bile u zajednici, ali da ste gledali na njih kao na nešto normalno, tj. normalni proces u životu i da ste jedan dan vesele, drugi dan malo depresivne, treći lijene, četvrti opet vesele itd.
Da li sada kada ste same bez partnera ustvari sebi ni ne dozvoljavate te šuć muć dane? Kao u stilu:
1. ako sam u depresiji ovaj dan, sigurno tonem
2. ako sam danas tužna, dijete će mi... (a znale ste i prije biti tužne)
3. ne smijem biti depresivna, ne smijem...
Nadam se da me razumijete što sam željela reći...
pokušavam se staviti u vaše cipele, pa mi se ovi gore navedeni osjećaji javljaju. Imam osjećaj da bih sebi samo natovarila osjećaj da moram biti neopobjediva, vesela, bolja... iako sada kada sam u vezi sebi itekako dozvoljavam dane depresije, tuge, veselja...
nisu to depresija u pravom smislu riječi, već više kao nekakva tuga, sa prebacivanjem krivnje i traženjem odgovora. Imaš pravo, ne dozvoljavam si, ali se ti dani ipak nekako prikradu. Ali ne u smislu ako sam u depresiji onda sigurno tonem, nego iš, iš tugo nemam ja vremena za to. S druge strane, moja je mala toliko fenomenalna da sa njom niti ne možeš biti tužan. Dijete ima srce od zlata. Evo kaj je bilo u subotu:Citiraj:
Maslačkica prvotno napisa
Ona: kopica
Ja: pa sad si jela :shock:
Ona: kopica Betty (i pokazuje na zdjelicu od psa)
Ja: :lol: da, fakat ljubavi, Betty treba klopati
onda smo Betici išle dati klopicu.
Kužiš ;) sa njom niti da hoćeš ne možeš biti tužan, meni se te epizodice događaju kad ode kod tate.
Joj elin, genijalna je mala, već se brine za peseka :). To su one prave osobe koje nam ispunjavaju život.
Maslačkice, kad me uhvati tuga, a s malom sam (rijetko, ali dogodi se) onda joj velim nek mi da malo vremena da se sredim i da će onda mama opet biti vesela. A to malo stvorenje je toliko dobro i puno empatije da me onda ona tiješi "ne brini mamice, sve će biti u redu" i miluje me i ljubi. I onda ta tuga zbilja brzo prođe jer shvatim da pored sebe imam baš onu osobu koju sam htjela... i sve ostalo nije bitno.
Kak ti veliš, elin, takve tuge napadaju kad dijete nije s nama. Onda imamo vremena za razmišljanja i samookrivljavanja i preispitivanja... Al valjda je i to dio procesa.
elin, :* za malu pesoljupku
stvarno su klinci melem za naše rane
ova rečenica me asocira na bandićevo novo naselje :lol: ...Citiraj:
ja stojim zacementirana
stajanje u cementu nije pametno, jer gdje ima cementa - ima i ostalih građevinskih divota. koje ti mogu pasti na glavu.
ako nemaš snage krenuti u novi život, kreni na kavu kad on preuzme dijete. nije bogznakaj - ali dosta za početak :mrgreen: .
:lol: :lol: ne samo na glavu, nego i u glavu. No, valjda će biti bolje - imam i ja građevinske radove (interijer), možda izgradim nekaj fenomenalno.Citiraj:
sorciere prvotno napisa
o.k. cure znam kaj ćete sad reći, biti će rekle smo ti da prvo ideš sa autićem i sl., ali ja maknula broj 1. sa svoje liste čišćenja stvari - prestala sam pušiti, još me uvijek pere kriza, ali nisam zapalila niti jednu, evo već treći dan. Znam da je još rano za veseliti se, ali eto, barem malo mogu, se veseliti :mrgreen:
:dancingfever: ;)
elin :* :love:
i moja stalno hrani lućne ljubimce 8)
go elin go!! :D
o elin, bravo! drž se, ne daj se :)))
kak ide ona pjesmica iz 'Kekekca' -
- tvoja volja je najbolja, to si piši za uho :sing: