Citiraj:
Jim prvotno napisa
Gle,ja mislim da treba misliti pozitivno i sa takvim stavom ući u cijelu stvar...
Na razočarenja smo ionako navikle...pa sad jedno više ili manje...:taps:
Printable View
Citiraj:
Jim prvotno napisa
Gle,ja mislim da treba misliti pozitivno i sa takvim stavom ući u cijelu stvar...
Na razočarenja smo ionako navikle...pa sad jedno više ili manje...:taps:
ako sam nešto naučila u ovih godinu dana, a to je da je sve individualno. netko može imati istu dijagnozu kao i ti i uspjeti iz prve, a ti iz 10. pokušaja (ili obrnuto)... moj savjet: ne uspoređuj se s drugim i vjeruj da ćeš biti mama, jer hoćeš kad tad :*
jesam ja. nakon spermwasha mm bi nalaz bio nevjerojatno bolji pa je aih bio moguc. cak sam na 1. aih imala plus na testu, ali na zalost, beta je bila mala (16) i pala.... ali, svejedno se nesto dogodilo. probaj barem jedan. na klinici na kojoj sam preporucuju 3 ovisno o muzevom nalazu. nikad ne znas kakav ce mu nalaz biti nakon obrade dok ne probasCitiraj:
Jim prvotno napisa
sretno!
ja imala 2 aih i nista :cry:
i kod mene ista priča :roll:Citiraj:
bambus99 prvotno napisa
XCitiraj:
ja imala 2 aih i nista
A ja imala tri AIH i ništa...
Ali ipak ima i cura kojima je uspjelo iz prve i sve je individualno, zato ne treba gubiti nadu.
pozdrav cure,
ja bila na 4 IUI, trenutno čekamo rezultate zadnje,
ne nadam se previše, samo mi je nešto čudno.
ko i uvijek stavljam utrogestan 3x1, i uvijek bi
poslije prvog grudi postale osjetljive i na najmanji
dodir, ovaj put ništa, ni nakon 3 dana.
jel netko možda imao slična iskustva, jer logično
je da utrogestan kao "čuvar trudnoće" priprema tijelo
na trudnoću, a tu spada i priprema za dojenje, ali
kod mene ništa ovaj put. sve se nadam da se "troši"
negdje gdje raste netko novi, a da će se poslije i sve
ostalo posložiti...
Igolina meni su se grudi u ova dva postupka skroz različito ponašale..
U prvom postupku i prije štoperice već su bile narasle i bile osjetljive i tako je bilo sve do 12 dana iza AIh-a a onda su se samo vratile u normalu..
U drugom postupku nisu gotovo nikako reagirale.. tek 11 dan iza Aih-a su jako malo porasle i to je to..
ne znam zašto je tako :? :?
naučila sam jednu stvar vezanu uz svoje tjelo "pravilo je da nema pravila.."
pa to je jedino objašnjenje, jer stvarno ništa nije drugačije nego prva 3 puta, a opet evo je, nastojim se ne opterećivati time ali čim je nešto drugačije mozak daje alarm:simptom!!!!!
Pozdrav cure, trebam vasu pomoc/ savjet.. pocetkom iduceg mjeseca idemo na prvu AIH, no medutim danas sam saznala da muz ide na poslovni put kad ce mi biti 16. dan ciklusa.. kolika je vjerojatnost da postupak bude i ranije? Nisam ni sama pametna da li da riskiram i svejedno pijem tablete, pa ako nam se posreci da AIH bude i prije, ili da sve odgodim za iduci mjesec.. malo je reci da sam ljuta na njega iako nije on kriv
Pozdrav drage ženice evo ja sam nova na forumu zeljela bih sa vama podijeliti svoje iskustvo znaci moji nalazi svi ok..mm lošiji spermiogram priprema za aih 10/2018 napravljen hch i ostala trudna prirodno..sinčić ima sad 3ipo godine..ponovno smo isli na aih 11/2022 sad odbrojavanje do testa svakako cu javiti rezultat,jer čitajući vaše komentare mislim da uvijek treba vjerovati u pozitivan ishod eto malo dug post nadam se da Ce nekome biti bar od neke koristi❤️