Ja sam bila već par puta na masaži kod Ive i mogu ju toplo preporučiti! Leži se na boku s jastukom, masaža nije presnažna, poslije se odlično osjećam. Sat vremena je 140 kn.
Printable View
Ja sam bila već par puta na masaži kod Ive i mogu ju toplo preporučiti! Leži se na boku s jastukom, masaža nije presnažna, poslije se odlično osjećam. Sat vremena je 140 kn.
hvala charlie
:heart:
fidji ovako kažu:
Citiraj:
Iako je trudnoća prirodni proces, sve veći broj žena pati od raznih tegoba tijekom trudnoće te im je potrebna i veća podrška da lakše prođu kroz to razdoblje. S tretmanima refleksoterapije može se početi iza 3. mjeseca trudnoće i može se slobodno s njima nastaviti uz povremene pauze sve do iza poroda. Od kraja 3. mjeseca pa sve do 6. ili 7. mjeseca trudnoće, budućoj majci daju se tretmani bez posebnih ograničenja, ali naravno uz posebnu brigu i osluškivanje njenog stanja kao i stanja djeteta tijekom tretmana ili između tretmana. Nakon 6. ili 7. mjeseca trudnoće tretmani se malo modificiraju na način da se tretmanom potpomogne širenje koštano mišićnog dijela zdjelice kako bi se djetetu dalo više mjesta za nesmetani razvoj i micanje u majčinoj utrobi. U isto vrijeme dijafragma majke se miče slobodnije i na taj način olakšava rad srca, cirkulaciju i disanje.
Žene jako cijene podršku od refleksoterapije za vrijeme trudnoće jer brzo osjete pomoć na fizičkom i emocionalnom planu.
Najčešće indikacije za tretman trudnicama su: povraćanje, bol u leđima, cistitis, venski i limfni zastoj u zdjelici i nogama. Nakon poroda najčešća indikacija za tretman je otežano dojenje ili nemogućnost dojenja.
dakle uvijek se posvećuje oprez :mrgreen:
[b]fidji
i gle....4.4.2009. dakle u subotu imas predavanje tj. radionicu o refleksoterapiji u Makronovinom centru (Ilica 72) pa ako nekoga zanima..naiđoh na to.
Masažerka je bila jako pažljiva,nije dirala područja koja ne smije.Citiraj:
Fidji prvotno napisa
Osim toga imala je iskustva sa trudnicama(čak je tretirala i svoju kćer u trudnoći i to rizičnoj).Bilo je jako ugodno,puštala mi specijalnu muziku za trudnice, palila aroma lampicu i u njoj dozvoljena ulja,prigušeno svjetlo i mozak na pašu.
Super mi je bilo kako je po protoku energije na točkama na stopalima točno znala u kojem je položaju beba,čak i stranu na kojoj su joj leđa.
Ni UZV mi nije trebao. ;)
Wow! Super!Citiraj:
sirius prvotno napisa
Radije bih rutinski tretman refleksoterapije nego rutinski UZV :mrgreen:
Gdje si to bila?Citiraj:
"sirius
Masažerka je bila jako pažljiva,nije dirala područja koja ne smije.
Osim toga imala je iskustva sa trudnicama(čak je tretirala i svoju kćer u trudnoći i to rizičnoj).Bilo je jako ugodno,puštala mi specijalnu muziku za trudnice, palila aroma lampicu i u njoj dozvoljena ulja,prigušeno svjetlo i [i prvotno napisa
Da li je neko imao problem uraslog nokta na nozi u trudnoci i sta treba uraditi u tom slucaju?
da li se na refleksoterapiju moze ici i ranije ili tek od sedmog meseca trudnoce?
da li znate za nekoga tko radi masaže za trudnice u Puli ili Istri općenito? baš me pita.... :mrgreen:
Ako nije prekasno (sada sam tek vidjela...) možeš na masažu za trudnice u Zlatne Ruke u Puli, biraj sjedeći ili ležeći bočno.
Nego, Danči, gdje ćeš na kraju roditi?
Želim samo reći da me masaža leđa spasila zadnjih tjedna prije poroda. Mislim da bi mi u suprotnom donji dio kičme naprosto otpao i odvojio se od tijela. Također vjerujem da me je to malo pripremilo i za opušteniji pristup porodu na kojem mi je MM masirao leđa i to je jedino malo pomagalo. Išla na masaže kod dugogodišnje maserke koja radi aromaterapijsku masažu koju položajima i jačinom pritiska , te odabirom ulja prilagodi tudnici.
jeli itko zna za nešto ovako u šibenik? ili ako ne ovde onda u split? ajmeee baš mi treba!!
znam da treba biti pažljiv prilikom masaže, ali mislim da pedikura može biti obavljena bilo gdje gdje rade pedikuru ili me ispravite ako griješim :/