:lol: Meni to nije samopouzdanje nego glupost. :mrgreen:Citiraj:
DiLala prvotno napisa
Printable View
:lol: Meni to nije samopouzdanje nego glupost. :mrgreen:Citiraj:
DiLala prvotno napisa
ja sam se sad isplakala kao kišna godina...
ovo samo potvrđuje moju tezu o Bogu u nama, o našim mogućnostima i snazi koju nemamo petlje upotrijebiti i pokazati, ni ne znamo za nju, jer smo sputani odgojem, predrasudama, nepotrebnim i neuteljenim strahom i očekivanjima koja nam drugi nameću
slušajući ovu ženu, Susan, koja je rekla da ima 47 god. da živi u malom mjestu ,.... zamislila sam umjesto nje bilo koju ženu iz okolnih sela koja izgleda kao ona, koja je čitav život podredila kući, mužu, djeci, branju duhana, slušanju čangrizanja od svekrve, ..... i za koju nitko ne zna što je zapravo,.....u istom je rangu kao Celine Dion ili Maria Calas.
i koliko li je takvih Susan na ovoj Zemlji !
ni inače ne gledam takve emisije kod nas, a nakon ovoga, kako to izgleda vani, ni neću. Ovi naši ne bi takvu ženu pustili ni da se prijavi..... a ako i bi, najveći uspjeh bi joj bio pojavljivanje u "Globalnom sijelu"
drago mi je zbog onog dečka, od Susan sam počela cmoljiti, a on me je dotukao.
je sad ćemo svi govoriti da nije smiješno kad je smiješno - ne znači da mislimo išta loše ako se nasmijemo nečemuCitiraj:
DiLala prvotno napisa
baš se pitam tko bi ostao ravnodušan da netko uživo ovako zapjeva
ugl. kad smo mm i ja bili na ljetovanju u bugarskoj na onim hotelskim terasama su isto ovako pjevale, npr. Madonna i Hung up: Eši lilt sin det aj sin for ju.... ne znam dalje citirati - pa tko se ne bi nasmijao :)
još nešto - meni hrabrost i nedostatak samosvijesti nije isto - i pri tome ne mislim na fizički izgled
e upravo to.Citiraj:
betty blue prvotno napisa
ta cura je postala planetarno popularna, ok.
ali koliko tisuća ljudi se prijavljuje na te pjevačke showove,
i veeeliki broj ne da su prosječni, nego brate mili - ne znaju pjevati!
pa najzanimljiviji dijelovi audicija su upravo oni clipovi sastavljeni od bisera.
ciče, skriče, zavijaju, mumljaju, zaborave tekst.
i zar bi im trebalo reći - bravo, baš ste hrabri?
slažem se... bilo je takvih jako puno u ovim našim verzijama - prva mi na pamet pada Sandra Dabo kao nusprodukt tog početnog razvrstavanja žita od kukolja - za nju će npr malotko reći da je talentirana, a tu njenu želju za slavom ne bih baš nazvala hrabrošću.Citiraj:
melange prvotno napisa
i da se ne nasmijem nekoj takvoj? ili npr. onima što su spremni operirat guzicu ili sise samo da se pojave na televiziji...
baš zato ne bih miješala ovakve istinske talente kojima takvi realitiji služe kao (vjerovatno jedina) odskočna daska sa, što bi se reklo, redikulima koji su dovoljno nesamosvijesni da se prijave na iste ili pak da bar odaberu pjesmu na maternjem jeziku kad već ne znaju engleski :mrgreen:
A znate li našu tetu Lizu? :)Citiraj:
Tashunica prvotno napisa
Neeeee... :? :)Citiraj:
Sanja prvotno napisa
teta Liza je genijalna!!!!
kad se počne još onako njihati, pa glavom lijevo-desno, joj, ja ju jako volim slušati!
Teta Liza je zakon :D
izgleda da je Susan Boyle dobila konkurenciju. Bit napet britanski izbor za pobjednika:
http://www.youtube.com/watch?v=yVU4IkzMNIo
:zaljubljen:Citiraj:
Dada prvotno napisa
uvijek kad vidim te klince kako pjevaju pomislim da imaju ambiciozne roditelje...ali kad vidim kako ovaj pjeva - očigledano je da se time treba baviti
Wow!
Konkurencija...i te kakva! :heart:
ajme kakav glas :zaljubljen:Citiraj:
Dada prvotno napisa
Slatkićki je mali ali Susan mi je ipak :heart:
Teta Liza je super,a Susan me je kao i većinu baš rasplakala i dirnula...Slažem se s onima što su rekli koliko se iz ovoga snimka vidi izopačenost i površnost današnjeg društva koje gleda isključivo ono izvana (naravno,čast izuzecima i neka se ne osjećaju prozvanima ...).
Naravno da je za uspjeh na estradi potreban pored glasa i stas ( nažalost ),ali čini mi se da to više vrijedi za žene dok kod muškaraca stas ipak nije presudan...
Hm...sad kad se malo zamislim,oni koje ja slušam su uglavnom ružnjikavi :lol:
A pored sebe svaki dan imam osobu koja je isključivo svojim radom i POŠTENJEM došla dovde dokle je došla....Elem, ostao je isti kao i prije dok je radio druge poslove, na drugim mjestima -skroman,pošten,samozatajan,spreman pomoći kome god može,što često i čini...Iako su većina onih koji rade posao sličan njegovome ( vladajuće strukture ) uglavnom etiketirani kao lopovi,muljatori i sl. Naravno,to je moj mužić :heart: