ma vjerojatno cu ga dat, al mislim da ce mi prilagodba bit 10 puta teza nego njemu. nadam se da si dobro :love: .
Printable View
ma vjerojatno cu ga dat, al mislim da ce mi prilagodba bit 10 puta teza nego njemu. nadam se da si dobro :love: .
Trudim se biti... zivim za popravni :D
zelim ti da brzo " prođes ". nemam ti kaj pametnije reci, od srca ti zelim plus 40 tjedana... i sve najbolje u svemu.
Moj nije tako rano krenuo ( 3 godine) , lako sam malo i jedva čekala par sati slobodno, do podne je u vrtiću i super meni i njemu. malo se odmorimo jedan od drugog i onda ponovo.
možeš ga i ti dat do podne i uzmeš ga poslije ručka, dok ti bebica ne dođe
mihim, draga, pretjeruješ, nećemo se lagat, ali te i razumijem, ja sam bila takva s dugim djetetom, jer sam s prvim bila bolno svjesna da nemam izbora, pa je krenuo u vrtić sa 13 mjeseci, kad su počela predavanja meni na faksu...
i zbog sebe i zbog njega moraš malo popustiti tu vezu, jer ako ništa drugo, prvih par tjedana nakon poroda nećeš imati ni snage ni vremena koliko će on tražiti. a onda riskiraš ljubomoru, tantrume neslućenih razmjera i druge divote. jedna frendica je nedavno rodila drugo, razlika 16 mj i sa starijim joj je bilo koma u početku, baš zato jer su stalno bili skupa i toliko je bio fiksiran samo na nju.
daj malenog u vrtić na pola dana, do spavanja, možda ti je to neki kompromis, da vam ne bude i jednom i drugom šok ta promjena.
a da će ti bit teže nego njemu, to ti, nažalost, garantiram. ali preživi se. ja sam dvaput.
ma to da cu ga uzimat ranije nisam ni htjela pisat, da neko ne pomisli da sam stvarno ludara :) . a kaj mogu kad se bojim za njega, makar sad vec nesto prica, a do 9 mj ce sigurno i vise pa ce ga kuzit kaj hoce, zna se on izborit uvijek za sebe. al znam da sigurno niko nece skakat za njim ko ja, a on je u minuti na sto strana, penje se i svasta, pa me frka kak bi drugi s njim, a i spavanje, uspavljuje se obavezno na rukama, zaspi za minutu, nekad malo vise, al ko da ce mi ga netko nosat, pustit ce ga da place - a ja ga nikad ne pustim, i jadan nece znat kaj ga je snaslo, a ko zna kakav ce zapravo bit za 5 mj. ne znam, sva sam smotana.
babyboys tek sam sad vidla tvoj post. svjesna sam kak ce mi bit nakon poroda i s malom bebom, zato i kazem da mislim da bi mu bilo zabavnije u vrticu tih par sati. a kaj se tice vezanosti samo za mene, to mozda ni ne znam jer smo stalno skupa, al mm je bio na porodiljnom drugih 6 mj + 2 mj tak da smo mu isto,a obozava on i dedu i bake, zapravo sve ljude, a pogotovo djecu svake dobi, tak da misim da on nece to bas tesko prihvatit. vidjet cemo. e skrecem s teme, al daj mi molim te reci dal tam sa tvoje strane ima kakav pristojan parkic za djecu, ovaj prek bolonje mi je bezveze skroz, mm ga zove park duhova.
OT, joj draga a ja sam tebe mislila isto to pitat... s ove strane ti nema još ništa, kao u planu je jer se na ovom dijelu prema priobalnoj više ne smije graditi ništa osim sportskih terena i parkova.. ali ko će to dočekat.. :roll:
mislim da nam ne preostaje drugo nego pravac u gajnice. možemo i kolektivno vikendom ;)
a dobro za buduce roditelje da su to konacno shvatili, jer ovo je stvarno sramota, dok mm radi dnevnu mi malo prosetamo po ulici, nemas di jednostavno. a kad imamo auto idemo u spansko, parkic je super, jedino kaj uvijek dosta puse vjetar. a kakav je u gajnicama? kolko tvoji imaju godina? moze kolektivno, ja sam stalno doma pa javi :) . moze pp, da tolko ne skrecemo s teme.
ajme grozno što morate u park autom, ja ih imam oko kuće 2 najbliža minuta do njih, s tim da je jedan uvijek pun u isto doba, čak ima i hlada u njemu, a još dva 5 minuta do njih. a da hodam 15 minuta stignem do još 5,6 lijepih parkića.
mihim dobro je da moj mm ne cita ove forume jel bi mi inace cim rodim reko...''eto vidis'' , a vec smo svoje drugo isplanirali za slijedecu godinu
sva se pretvorim u micu macu kad citam ovakve stvari :oops: :oops: :oops:
zašto bi ti to rekao?
luluu, ovo di ja živim ti je doslovno novi kvart u nastajanju i nema ničega, ni dućana , za sve moramo ići baš u podsused. navodno se planira svašta, škola, crkva, vrtić... ali živi bili pa vidjeli. . u starom kvartu smo imali 5 parkova i svu ostalu infrastrukturu, ali smo bili podstanari, tako da mi je ipak laše čekat park u svom nego imat 5 pod nosom u tuđem...
mihim, moji dečki imaju 7,5 i 2,5 godina. u gajnicama mi je ok jer obojica imaju zanimaciju za sebe, a i bliže je od španskog.
sorry na OT
pa da normalno da je bolje. svoj na svome je uvijek najbolje. A izgradit će valjda koji parkić , ako imaju za tramvaje valjda će se i za koji parkić nać novaca. :lol:
da hoće, nakon što mi posade koje drvo. ako budem dovoljno dosadna
mi slijedece godine radimo svadbu kao festu i crkvu ,maticara smo obavili....i mozda je sebicno ali ja bi se htjela stesat do tad tak da si budem sva divna i krasna u vjencanici...tak da bi drugo dijete htjela poslije svadbe..a on je neki dan imao ideje da odma idemo na drugo...poznavajuci njega vise se salio i provociro jer zna da mi je crkveno vjencanje bigthing i da zelim da bude divno....
neznam jesam sad objasnila,amlo sam se smotala
a joooj, svašta bi oni htjeli... lijepo odradite svadbu, pa onda beba. tak smo mi druga beba je došla dva dana nakon 1. godišnjice braka
mama mima, nadam se da ces se uspjet " stesat " do vjencanja :) . ja cekam da mi trbuscic naraste pa da budem lijepa :lol: . nakon poroda mi je ostalo hrpa koze na trbuhu jer je bio ogroman, a o strijama da ne pricam, crta na crti. al planiram nakon poroda malo poradit na sebi.
babyboys, moj mihi ima godinu i tri mj. bebac jos. javi za gajnice ak ces htjet.
?ww