baš mi je mama nedavno donjela njihov prospekt i pitala dal sam za njih čula, sad ću joj moći reći da jesam i da ih svi hvale
a možda kad sutra doputuje budu joj već i na nogama, pa ih i ja isprobam jer nosimo isti broj :)
Printable View
baš mi je mama nedavno donjela njihov prospekt i pitala dal sam za njih čula, sad ću joj moći reći da jesam i da ih svi hvale
a možda kad sutra doputuje budu joj već i na nogama, pa ih i ja isprobam jer nosimo isti broj :)
Mene zanima da li je đon toliko debeo koliko izgleda ili noga možda "uđe" malo u taj đon?
Inače kada su mi cipele sa visokim đonom baš hodam smotano i nesigurno.
Iako ako se kunete u ove... :mrgreen:
I da, vidjela sam reklamu kao za drugačije držanje tijela pri hodanju - da li ste vi to osjetile ili?
A se mislim gdje si samo našla da ti ih se baš toliko sviđa, tj. da su lijepe... dok ih nisam pogledala...Citiraj:
puntica prvotno napisa
Stvarno su :heart:
Ove zadnje su mi baš predivne...
Samo bi trebala ustvari pitati sada za ljeto koje se mogu nositi, ako misliš za ljeto?
Ako je proljeće/jesen - možda smeđe?
sorry, kaj sam uvrijedila vaše lijepe cipele. Puntica, moj glas za ove treće: mogu na sportsku obleku, a i svečanu, cool su.
:lol:
Ove:
http://www.footwearetc.com/MBT/Women...h-Leather.html
I ove:
http://www.footwearetc.com/footwear/...age1_24174.gif
su mi predivne.
Takve nisam vidjala u tom ducanu.
E, pa ove jesu za posao.
Jel uopce ima kod nas ovakvih modela?
Ova recenica nikako ne stoji, apsurdna je. "Tko ne misli da su te-i-te cipele lijepe, tome nije stalo do njegovog zdravlja."Citiraj:
anledo prvotno napisa
Mislim, nisu MI lijepe, sto sad, jednostavno mi se ne svidja kako izgledaju, to je stvar ukusa. A do zdravlja mi je itekako stalo. Sto cemo sad? :mrgreen:
Sto je s onima koji imaju spustena stopala, jel se i za njih preporucaju? Ja nemam nikakve kronicne bolove u nogama, samo me ponekad boli lumbalni dio kraljeznice, ako predugo stojim ili hodam.
Ima ok modela za sportski đir...traperice i trenirke.
Ali kostmići i odijela, nikako mi to ne ide.
Fakat su mi ružne.
Ali vjerujem da su udobne i super je onima koji ih mogu nositi. mene bi katapultirali da se u tome pojavim na poslu.
I da, ima riješenja i za oni koji vole lijepu i elegantnu obuću a cijene svoje zdravlje.
Ja ne mislim da jedno isključuje drugo.
O da, ni ja se u tome ne bih mogla pojaviti na poslu.Citiraj:
Ria prvotno napisa
stvarno je stvar stila i ukusaCitiraj:
Ria prvotno napisa
osobno obožavam spajati nespojivo i kako mi se muž ženio u tenisicama, a ja u japankama (uz odijelo i vjenčanicu), tako mi i ove cipele apsolutno idu uz sve
samo treba mali pomak u glavi.
ja ga očito imam.
doduše, moj posao nikada nije zahtijevao dress code.
ali, kako vidim, mnogi od modela su stvarno... mainstream... nimalo neobični.
necemo nista jer je rijec o tvojoj interpretaciji moje recenice koja zasigurno nije glasila "Tko ne misli da su te-i-te cipele lijepe, tome nije stalo do njegovog zdravlja." - to je recimo meni apsurd :)Citiraj:
Danka_ prvotno napisa
naime, ja prva ne mislim da su te cipele lijepe
ali ih nosim
jer mi je vazniji njihov benefit na moj dobar osjecaj i zdravlje od izgleda te obuce
potpuno razumijem da postoje ljudi kojima je vazniji izgled i za ljepotu ce svasta pretrpjeti, i to mi je ok
a razumijem i da postoje ljudi koji bi zeljeli da postoji obuca koja je wooow izgledom, ali zdrava i udobna (ako nadju nesto, molim neka jave makar na pp)
da, super su i za oba tipa platfusa
s time da kod poprecnog platfusa osjecaj nelagode i privikavanja u pocetku jest izrazreniji i traje nesto dulje (tako mi je objasnio prodavac u rosi stepu)
Pa nemoj se ljutiti, zasmetala mi je ta tvoja recenica:
Pojasni mi onda sto ta recenica znaci, ako ne znaci ono sto sam ja shvatila (da oni kojima su te cipele ruzne ne cijene svoje zdravlje). Mislim, i meni je tesko povjerovati da stvarno tako mislis... pa eto, objasni mi.Citiraj:
no vjerujem da su gadne onima kojima je vise stalo do tjeranja mode od vlastita zdravlja
vjerujem da sam u gornjem postu pojasnilaCitiraj:
Danka_ prvotno napisa
onome kome bi njihov izgled zasmetao (gadne) i ne bih ih nosio bez obzira sto su mu recimo udobne, a dokazano zdrave - vazniji je izgled od zdravlja (i srecom, to vrlo cesto moze znaciti da su mu zdravstvene tegobe manje, pa si moze dozvoliti da mu je izgled jos uvijek vazniji?)
dakle, nije da ne cijene svoje zdravlje, ali jos uvijek naglasak mogu stavljati i na izgled
eto, pretvorila sam se u mbt fanatika :P
ali mi je zapravo rasprava 'lijepo-ruzno' posve suvisna kad je ova obuca u pitanju, sigurno nisu za catwalk :mrgreen:
samo da ponovim, meni one stvarno nisu lijepe, ali moja stopala i komplet noge misle potpuno, potpuno drukcije :lol:
Pa nije isto izjaviti da su ti neke cipele ruzne, i kategoricki odbiti nositi ih. Masa drugih pomagala nisu bas lijepa, ali ih ljudi (kojima su ruzna) ipak koriste - sila ne pita. Izgled ovih cipela nekome je predivan, nekome pregrozan, a nose ih oni koji zele, mogu ili moraju. Kad se vec povela rasprava o izgledu, nije grijeh primijetiti da nekima i nisu olicenje ljepote.
Inace, reagirala sam na tvoju recenicu iz vrlo subjektivnih razloga koji nemaju direktne veze s ovom temom... ali eto, zaparalo mi je usi. To je osjetljivo podrucje, procjenjivati koliko je kome stalo do njegovog zdravlja i sto je sve spreman uciniti za zdravlje. Super za tebe sto si svoje probleme rijesila/olaksala nosenjem ovih cipela. ;)
cipele su isprobane!
super su udobne, puno ljepše izgledaju na nozi nego na polici, cijena je 1480 kuna.
nakon današnjih bolova u stopalima, definitivno ću ih kupiti.
ima dobra izreka - skupo je ono čega nema.
Vidjela sam reklamu - postoje dućani u AM i negdje u Dubravi, a otvoriti će se i u King Crossu.
Mene ste skroz navukle, tako da sam bratu, koji živi u Švicarskoj, dala u zadatak da ih proba naći na sniženju.
Ako se sve ostvari, kupujem ih i idem na posao pješice.
Prošli tjedan sam bila u AM, isprobala dva para MBT cipela i dopale su mi se. Malo mi je bilo čudno ono ljuljuškanje :lol:, ali definitivno su udobne. Ali nisam ništa kupila, jer mi je prodavačica rekla da baš nema brojeva i da bi ovaj ili sljedeći tjedan trebali dobiti novu pošiljku. Pa sam odlučila pričekati.
Danas sam otišla do Mevjeme u Staroj Vlaškoj da vidim imaju li oni možda još koji model. Opet sam isprobala dva para, stvarno su udobne, ali nisam se mogla odlučiti koje bi (eto, priznajem, ti modeli kojih ima kod nas su mi većinom ružni :oops:).
Pa je prodavačica vidjela da se dvoumim i rekla "Probajte ove." - nisu bile MBT, nego neke druge. I probam ja, a ono :shock: - udobnije od MBT! I ne samo da su udobnije, nego su još i 600-700 kn jeftinije. :shock: Radi se o cipelama Stretch Walker:
Link 1
Link 2
No dakle, to me skroz zbunilo, jer sam došla po MBT, a onda... :lol: Pa se opet nisam mogla odlučiti i rekla sam ljubaznoj prodavačici da još moram razmisliti. Onda sam ih potražila na netu i zaljubila se totalno u ove:
Predivne Strech Walker :zaljubljen:
ali nažalost u Mevjemi takav model nemaju niti ga mogu naručiti, jer je ta kompanija navodno već rasprodala hrpu modela i više se ne mogu nabaviti. :cry:
I tako sam se ja popodne vratila tamo po one koje sam isprobala ujutro:
Stretch Walker Star
Ovako izgledaju na nozi, ali moje su crne
a na kraju kupila i ove:
Stretch Walker Jupiter
Stretch Walker Jupiter
:oops: :lol:
Nažalost u Mevjemi imaju samo par modela, čini mi se 5 ili 6, od toga jedne sandale. Meni osobno udobnošću, izgledom, a i cijenom :mrgreen: više odgovaraju od MBT. :naklon:
Preporučam da ih odete isprobati, pa ih možete odmah i usporediti sa MBT. :)
a koliko koštaju te tvoje , na linkovima vidim 250 usd
Cipele su 995 kn, a tenisice 930. :)
jel se i te cipele "ljuljuškaju"? :)
Ne onako jako kao MBT. :mrgreen: Meni je lakše hodati u njima.
uf, uf, uf, sad sam u dilemi.
definitivno mi treba tako neki par obuće.
danas su mi opet stopala u banani.
Odi ih probaj pa usporedi MBT sa Stretch Walker, ja se isto nisam baš lako odlučila. :)
ne volim baš nešto ići u grad, ali izgleda da ću morati.
TB,
zahvaljujem na informaciji.
Baš me zanima kako će ti se svidjeti. :)
U King Crossu je otvoren dućan već 3 tj i prodavačice su jako ljubazne. Pokažu kako hodati u MBT, naprave statičku analizu stopala (dobijete na papiru) i objasne probleme vašeg stopala. Nakon 6mj "ispravnog" nošenja MBT obuće, dođete na novu analizu stopala da se uvjerite što se promijenilo (na pozitivno). I dobijete garanciju 2 godineCitiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
Meni su isto bile jako ružne, ali kad ih obučete izgledaju puno bolje.
Otvorit će outlet, ali ne tako brzo i cipele će biti oko 50% jeftinije. Pa kome se ne žuri... ;)
Oho! :mrgreen:Citiraj:
Tessa prvotno napisa
Moram priznati da sam i ja bila u prilici probati MBT.
Čudno na prvi korak, ali nakon 3 minute :naklon:
Iako bi zbog cijene to biti malo teža odluka, priznajem da sam ugodno iznenađena!
Pitanje za one koje imaju MBT obuću. Kak vozite auto u njima? Da li vozite, i ako da, da li ima ikakve razlike?
priznajem, dizajn je onako baš američki gadan, za moj ukus. iako,
ove
http://www.footwearetc.com/MBT/Women...e-Leather.html
takve bijele, i ove
http://www.footwearetc.com/MBT/Women...ther-Trim.html
nisu loše, kad je u pitanju ljetna varijanta, ali kako vidim po katalogu u rh ih nema. nisam još prošetala do dućana, je li ih netko vidio?
i skechers je poceo raditi nesto slicno
ShapeUps
Citiraj:
Tessa prvotno napisa
Imaju predivne modele, cak i one s manjim dzonom, pa se ni ne vidi da su ljuljave... Kad dodje jesen mislim da cu si ipak upiknuti jedne.
Ovo je sasvim drukcija perspektiva MBT-a od one koju sam imala nakon sto sam vidjele modele u Vlaskoj ;)
Podižem. Da li je netko kupovao mbt cipele na ebayu?
Podižem!Citiraj:
Cathy prvotno napisa
Ima li netko sa operiranim gležnjem i iskustvom s MBT? Ja sam friško strgala (i drugi) gležanj i moram si zaista nabaviti dooobru obuću.
Ima li netko da nosi MBT i radi stojeći na nogama (trgovina, ugostiteljtvo). Eto za misec dana me čeka posao, biti će trgovina u pitanju, a htjela bi nešto takvo, pa me zanimaju iskustva, zabole li noge brzo, kad si cijeli dan na nogama u MBT postolama?
vozim auto najnomralnijeCitiraj:
Annar prvotno napisa
ali ja vozim vec okruglih 20 godina pa mi je stvarno posve svejedno u cemu
nemam iskusva sa operiranim gleznjevima, savjetovala bih se s nekim ortopedom prije odluke i drzim fige da su tvoji gleznjevi vec skroz ok
zanima me kad će i gdje biti taj outlet???
i koliko se troše kad hodate?????
MOze li mi tko napisati gdje je MBT duckas u AM?
U podrumu, kod Konzuma, sasvim desno na kraju.