blagovama, ja sad ljubomorna i jos uz to tuzna :(
Printable View
blagovama, ja sad ljubomorna i jos uz to tuzna :(
Beba :love:Citiraj:
BebaBeba prvotno napisa
moj zakoniti je stvarno predivan i čovik i muž i otac, ali u ovoj mi trudnoći ide na jetricu. i najdraže mi je kad nije uz mene. bez obzira što mi sve nastoji pomoć, što mi ne dozvoljava da dignem ništa teže od žlice, šta pere, kuha, pere suđe, usisava, briše prašinu, izvede malu vani......meni opet i to malo.....ustvari nije mi malo nego mi trenutno sva ta njegova pažnja jednostavno ne odgovara. uvik nađem nešto za prigovorit. jadan moj mm. :heart:
i kužim da nije u njemu ni najmanji problem već u meni ali se jednostavno ne mogu kontrolirat. :oops:
trenutno ja živim u jednom gradu, on u drugom i meni sad tako savršeno odgovara jer sam suvišna i sama sebi. viđamo se svakih 10-15 dana po 10-15 dana i ja bi ga najradije katapultirala nazad doma nakon 3 dana. poremeti mi rutinu. a onda kad ode ja bi da se odmah vrati. e šta ti je manito žensko :mrgreen:
uff moj danas nesto cudan, odkad je doso s posla me mazi i grli, a trbuh mi je izljubio brat bratu sto puta i puno mazio bebicu!
Joooj da je tako bar malo cesce!!! :(
Loryblue - :love:
uh, teškom mukom ovo i ja za sebe potpisujem. Ipak, nevjerojatno se slažemo i nastojim da se to ne kuži...Citiraj:
i najdraže mi je kad nije uz mene. bez obzira što mi sve nastoji pomoć, što mi ne dozvoljava da dignem ništa teže od žlice, šta pere, kuha, pere suđe, usisava, briše prašinu,
Loryblue :love:
meni je sreća pa se kod mene trudnoćom dosta tog promijenilo ja sam inače tip "pusti me stat" i ono đir neke "jake zene" ali sad mi bas treba da je muz tu jer svaki dan neki novi strah kod mene i novi film u glavi :oops: pa dovoljno da netko kaze bit će OK ...
ma čudni zenski mozgovi
Evo, ja sam sinoć odtulila jednu turu... :mrgreen:
ja svaki dan plačem.
ako ne zbog tuge onda zbog bijesa. ako ne zbog bijesa onda od sreće :lol:
al povoda za plakanjem uvijek ima :lol: :lol: :lol:
al kažu da je to djelovanje estrogena.
normalna stvar.
ja sve pripisujem hormonima.
ja radim stvari koje me ispunjavaju a imaju veze samo sa mnom. slušam muziku koju ja želim i volim. ili idem tamo gdje mi se ide bez da drugima polažem račune. svo ovo slobodno vrijeme posvećujem sebi i ništa ne očekujem od drugih. u tom slučaju se ne mogu razočarati. a kad je ponašanje drugih iritirajuće onda se trudim ignorirati jer sam primjetila da ih to zna zaboliti.
pustim i ja svoje suze. nakon toga mi bude lakše.
nakon što smo završili tečaj mislim da je mom dragom malo jasnije kroz šta prolazim pa je "bolji"
iako znam ja i najaviti loše raspoloženje izazvano hormonima. onda ih lijepo zamolim da me zaobiđu. i to funkcionira
POTPISUJEM!!!!Citiraj:
Death-of-Art prvotno napisa
Samo sta je kod mene SKOROR svaki dan! :lol:
eto vidim ima nas puno koje placemo...
vec sam i ja mislila otvorit tu temu ali sam si umislila da sam jedina koju m ne razumije ocito sam se zaj.....
mm i ja smo 7g cekali da ostanem trudna nekim cudom sad se dogodilo samo od sebe s tim da sam ne znajuci da sam trudna bila na hitnoj operaciji slijepog crijeva kad sam saznala bila sam presretna ali i u 10000milijuna briga dal ce sve bit u redu s bebom za sada hvala dragom Bogu kazu da je 28t al ipak neki strah postoji
mm je inace odlican m ali oduvijek sam mislila da ce jednog dana kada budem trudna biti jos bolji gotovo savrsen ali ocito je to nemoguce
znam da sam i ja ponekad prezahtijevna jer nisam navikla biti doma po cijele dane dok sam radila (DO 18 TT)imala sam 9satno radno vrijeme i stalno bila medu ljudima a sad sam zeljna nekud ici al s njim a njemu se neda jer dode s posla pa po dvoristu i kuci uvijek ima nesto za radit a ja bi da bude s menom da mi posveti vise paznje...
i naravno da sve bude gore jos mi svi kazu da sam jedina koja se zali jer ima vrijednog i radisnog muza i tako naravno on u poslu ja nervozna suze frcaju i onda se jos on ljuti na mene al eto dani idu neki bolji neki gori al idu i na kraju opet usprkos suzama i ljutnji svaku vecer zaspem u njegovom zagrljaju sretna i zadovoljna kao da ni suza ni ljutnje nikad bilo nije...
ja hoću svog muža za sebe sad pred porod a ne mogu ga imat
jer ga i njegova obitelj nešto treba
i sad će svi počet dolazit ovamo kod nas
a mene to strahovito živcira
jer znam da ću se sklonit pred tim njihovim potrebama jer znam koliko njega sve to opterećuje - znam da je rastrzan između mene i njihovih problema sada
ne želim ga opterećivati, a opet imam osjećaj da sam sama
užasno sam ljuta na njih jer su odabrali najgori mogući trenutak za rješavanje tih problema
znam da je to sebično od mene
al ne mogu gledat jedinu osobu u koju imam povjerenja kako trči na sve strane i da mu onda još i ja kukam s ovim svojim "trivijalnim" problemima
sad se moram isplakat prije nego se vrati s posla
betty :love: :love: be strong, ti si pred porod, jos malo i gotovo ;)
BebaBeba :love:
bilo bi lijepo kad bi sve bilo gotovo kad rodim
al imam osjećaj da će tek onda muka početi
onda će svi dolaziti u posjetu i to će dolaziti odmah jer će imati dvosrtuki razlog da dođu (da vide svekra koji je u bolnici i da vide bebu) - a svi koji dođu će kod nas prespavati
eto meni se sad svi ti scenariji vrte po glavi i sve što sam zamišljala da će biti i kako ćemo mm i ja imati te prve tjedne nasamo s bebicom, da se ja neću morat mislit ni za kog drugog osim za bebu i za sebe, sad vidim da ništa neće biti tako
A i meni ce isto vjerojatno bit tako, a guzve i puna kuca mi inace idu na zivce :roll:
Jooj, i ja sam ista ovakva, ovo mi je malo uljepšalo dan, fakat se nadam da će se uskoro stvari normalizirati, jer sam već sam sebi smiješna.....Citiraj:
koksy prvotno napisa
Thanx koksy!!!!
i ja bi tako da me MM stalno mazi, da se stalno igra s bebom i nju mazi i ljubi, a on to napravi jednom u 2 tjedna! Fino dode s posla, rucamo skupa i onda obavezno odmagli na kavu s frendom, i to mi samo kaze "Odo ja na kavu"!
NIKAD da bi mene pitao dal bi ja isla s njime na kavu, ili prosetati ili bilo gdje! Stvarno ko da me izbjegava odkad sam trudna :(
I kako se onda ne osjecati ruzno i neprivlacno?! :cry:
Točno tako i kod mene.....nije da me baš izbjegava, ali on i dalje fura svoju rutinu od prije, odmara, ide na kave, teretanu i sl. i ne kuži da sam doma sama po cijeli dan i nemam s kime progovoriti 2 riječi.......Citiraj:
BebaBeba prvotno napisa
A nije da mu to nisam rekla, mislim ne očekujem da mi čita misli....
Ma nije ni da me izbjegava ali zapravo di god ode ode sam, nit me ne pita dal bi ja isla! Kad smo doma je ok, puno se salimo, pricamo, jedino sta mislim da bi trebao se puno vise posvetiti bebici. Nemoram ti ni rec da bebac cim cuje njegov glas pocne skakati ko blesav, vec sad ga obozava.
A ja otvorila novu temu, ovu nisaqm ni vidjela...kako je dobro znati da nemaš jediini takve probleme...
Ja već imam osjećaj da gušim mm, jer ga želim stalno pored sebe!
A da ne kuži promjene raspoloženja u trudnoći, ne kuži...Ne razumije zašto želim da mi mazi trbuh, ne razumije uopće čemu ta pojačana želja za pažnjom! A i ovako se već osjećam nepoželjno zbog svih kila viška, zbog toga što se osjećam kao naskani kit! I nekad imam osjećaj da samo razmišlja o tome kako će feštati kada postane tata, a da ga druge stvari ne zanimaju..
Iako kada razmišljam razumno znam da nije tako, mogao bi se potruditi malo više oko svoje trudnice...
viki - potpuno te razumijem jer se tocno tako i ja osjecam!! :(
A baš mi je lakše kad čujem i tuđe priče... Eto i sinoć sam opet slušala o planiranju slavlja i milion drugih stvari koje se donekle tiču samo njega...i stvarno se nadam da ću se malo sabrati kad rodim i da ću se osjećati bolje!!! Hvala na razumijevanju :)
Mislim da cemo se SVI sabrati, i ja, i ti, i tvoj dragi i moj dragi!
ali to nije sebično od tebe.Citiraj:
betty blue prvotno napisa
ti i jesi najbitnija.
:bye: Mora bit da nam je svima isto.Ja sam bila u mame do 25 -tog tjedna a sad sam 2 tjedna u svom stanu. Koliko mi je drago sta spavam kraj muža imam osječaj da ga manje viđam nego prije.Do 4 na poslu poslje ide radit na kuči a onda i balun al mora se i on negdi ispuvat jadan po cili dan radi ali jaaa saaammmaa :zaljubljen: :predaja:
Eee cure moje sad mogu slobodno reci - sve to brzo prode i kao da nikad nije ni bilo :)
Ovaj moj kad je vidio svoju kcer jaoooo ma rastopio se ko sladoled!! Sad je najdivniji tata, nikad nisam mislila da ce bit bas toliko divan prema meni i prema bebalici!! :love:
Draga BebaBeba, od srca ti čestitam na krasnoj bebici!
Nadam se da je sve prošlo dobro. :love:
( i jako mi se sviđa transformacija TM-a ;) )
Jeje, imas pricu u PRICAMA S PORODA pa pogledaj :)
A transformacija mi je bila za "past na dupe" :mrgreen: Od onog "tvrdog" tipa koji ne pokazuje osjecaje postao je ko janje :lol:
nek, meni odgovara!!
Nek nek, samo ti uživaj, zaslužila si ;)
A sad idem čitati tvoju priču, veselim se ... :love:
joj BebaBeba - drago mi je da si dobro! Čitala sam malo napreskokce od početka gdje ti je počelo plakanje i razmišljanje kakva si - glupost, sigurno si mu i t. bila najljepša, a ak je ovo na slici tvoja curica - prekrasna je, ko i ti sigurno.
Je, to je moje zlato malo :heart:
I hvala ti puno na lijepim rijecima :*
Ja sam isto otvorila temu, malo drugačiju, a ovu nisam skužila. iako ne kužim kako jer sam jučer tražila i tražila 2 sata :shock:
Ja sam si već isto umislila da je nešto veće i da sam samo ja. Ali upravo to sve isto osjećam!!! Čekam MM da dođe s posla k'o ozeblo sunce. Fali mi da me dotakne, zagrli, a živimo u malom stanju i imamo dijete od 4 godine, pa smo navikli maziti njega.
Radila sam do dugo i sad sam si tako samaaaaa... Sve mi fali. Vičem na gluposti. Osjećam se kao da nisam ni trudna (jer tako sam se u biti ponašala dok sam radila). Svi su se čudili, kako ti to možeš, kako se ne umoriš... dosta moram pričati i tumačiti na poslu, pa su me druge mame pitale kako mogu, one su ostajale bez daha već u 7.mjesecu...
A ja si furam voće i mliječne proizvode, nosila sam normalnu odjeću do 7. mjeseca, mršavila... nisam bila na godišnjem već većinu ljeta radila duplo jer mi je kolegica bila na godišnjem, puno novih projekata i sl...
Onda odem prije neka 2 tjedna na zaostali godišnji prije porodiljnog i... padnem u komu!!! :? Strašno...
Fali mi pažnje, razgovora, zajedničkih šetnji, zajedničkih planiranja... plačem skoro svaki dan isto i kad sam tužna i ljuta i sretna :mrgreen:
sad mi je malo lakše kad kužim da sam normalna :love:
U prvoj trudnoći nisam imala tako zanimljiv i zahtjevan posao i ranije sam otišla doma (na polovici trudnoće) i nismo imali dijete o kojem se brinemo, pa sam sad pomislila stvarno da nešto nije u redu sa mnom.
Hvala vam cure!!! :heart:
Evo, da malo podignem temu.
Stvarno su ti hormoni cudo......tj. rade cudo od nas zena :-)
MM se stvarno trudi oko svega, znam da daje sve od sebe.
Ali, meni uvijek fali jos malo njeznosti, jos par zagrljaja. I imam osjecaj da stalno preispitujem nas odnos (da li se nesto promjenilo, da li se on promjenio, da li bi nesto trebalo biti drugacije) a da uopce nemam povoda za to.
I onda nesto zamislim u svojoj trudnickoj glavi i krenu suze, suze, suze.....
Dok to traje ja sam uvjerena da je to realna situacija, a ne tamo neki hormoni :lol:, a sad dok sam "normalna" shvacam da su to stvarno hormoni i da ih je jako tesko kontrolirati.
I na kraju stvarno ne znam kome je teze, meni s mojim hormonima ili MM samnom :mrgreen:
Ja vas čitam i plačem..:cry::cry:...baš mi netreba puno sad.
Ja ću dati svom dragom da pročita ovu temu..jer stvarno ne razumije, ma ne razumijem ni ja sebe baš :lol:.
Ali netko je rekao...Baš mi fali maženja, ne sexa nego baš maženja.
Moram napisat i svijetliju stranu muskaraca bar u svom slucaju,ja do sad nisam uopce plakala dapace jako sam euforicna i sve mi je super i stalno se smijem,a mm je prekrasan prema meni sve u kuci on radi mozda ga trebam dva put podsjetit da to napravi al bez frke napravi.On radi cijeli dan od 7-19 otusira se i obavezno me mazi,mazi busu i zna reci joj danas jos nisam pomazio svoju busu ajde brzo brzo jedva cekam kaj bu bilo kad se pocne beba micat nebu skidal ruke s trbuha.
lijepo je znati da nisam jedina. neki dan sam baš otvorila sličnu temu... Valjda većina dođe u tu fazu ne voli me, nisam mu privlačna... Mi se još jako malo seksamo od kada sam trudna, ali shvatila sam sa je to jer se on boji. Isto tako sam shvatila da je sve bilo ok dok sam radila, a da je počelo ići na gore od kada sam kući po cijele dane, pa mi je sinulo da problem stvarno je u meni, a ne u njemu... Umirem od dosade, sama po cijele dane, i kad MM dođe s posla ja bi da mi se posveti u potpunosti, a on je još u brigama oko posla i želi se opustiti. Iako sad racionaliziram, znam da će me jako brzo puknit hormoni opet i da ću suze ronit do jutra da me ne voli i sl. :-)
Ja sam s mužem u braku mjesec dana,bebu smo napravili prije braka,a ni kad smo bili u vezi nikad nije znao ili htio prvi zapoceti seks.Znala sam mu cesto prigovoriti zbog toga,plakat,a sad pogotovo kad sam trudna..evo vec 32.tt. Stalno placem iz cista mira,i jos plus dok nismo bili u braku pisao je bivsoj i opet mi sad dolazi u glavu i u misli da nije mozda opet nesto meni iza leđa,jos kad me odbija.I veceras sam mu rekla da je hladan i da mislim da mu se nimalo ne sviđam,na sto je odgovorio da to nije istina.Kad ga pitam jeli mu se sviđa druga odgovor bude "da mi se sviđa ijedna druga toj bi drugoj isao". Jako sam tužna zbog tog osjećaja da sam neprivlacna,i da mu se ne sviđam,da nije sretan sa mnom itd.Jos i nesanica i taman za u rat spremna sa ovakvim živcima :\