Ja isto preporucujem dr Vlahovica
Printable View
Ja isto preporucujem dr Vlahovica
ja preporucujem dr popovica...koliko sam s njim imala kontakta super mi je,susretljiv je,uvijek je tu kad treba bial nedjelja ili subota!! :)
philipa mislim da su svi doktori ok kao što sam napisala.
O dr. P. govoim na temelju vlastitog iskustva, kod drugih u KBO nisam bila, ali mislim da je svaki dobar na svoj način.
Bok cure!
Nova sam na forumu ali imamiskustva s dr. Šijanovićem i toplo vam ga svima preporučam. Taj čovjek ima godine i godine iskustva, brojne pacijentice i zaista zna što radi.
Bok cure!
Nova sam na forumu ali imamiskustva s dr. Šijanovićem i toplo vam ga svima preporučam. Taj čovjek ima godine i godine iskustva, brojne pacijentice i zaista zna što radi.
Bok cure!
nisam imala snage se javiti, jer sam očajna u petak mi je javljeo ništa od transfera jer se js nisu oplodile.
Sada sam malo došla sebi i pokušat ću preko ljeta skupiti snage da krenemo ponovo u avanturu MPO.
Pozdrav! :cry:
Bea :love2:
Bea, :( :love2: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za novi pokušaj na jesen!
joj Bea,bas mi je zao :( :( drzi se!!! :love: ja evo sitno brojim,jos 4 dana do vadjenja bete ili testica :) sretno svima!!!
Molim vas bez vibranja na ovoj temi!
Marči
Cure hvala na podršci i svima jedan veliki :love:
Evo mozda jednog glupog pitanja. Da li se dan prije punkcije folikula smije vecerati??? Znam da ujutro nista jesti nista piti. Sutra imam punkciju folikula.
DUSICE, slobodno večeraj! :)
Evo me. Obavljena punkcija oocita, tako je dr napisao. Medjutim nije mi nitko rekao koliko ima JS jer je biologinja imala izgleda danas frku s nekom pacijenticom, al sestra Ester mi je rekla da su dobili JS. Sutra da nazovem i da pitam sta i kako dalje. Da li oni mozda zovu kuci? Ovo smo moram priznat prilicno iskulirali, al sad hvata nervoza kad ce sutra i sta ce reci.
Danas su mi javili 10 jajnih stanica, nisu sve jednako dobre i zrele al rekla je dr da su bitne 2 dobre i da se oplode trasfer bi mogao biti sutra ili prekosutra.
ajde super!!! evo ja sam jucer trebala dobiti i nisam..sada sam ujutro napravila test i naravno,negativan je :cry: uopce neznam sta da mislim sada..a lagano me bocka i kontam da cu dana ili sutra dobiti :(
Ne mogu spavati u iscekivanju sam u koje vrijeme obicno zovu kad da se dodje na transfer.
Prije pola sata zvala me dr. magistra iz labaratorija imam 2 oplodjena embrija, embriotransfer sutra u 9!! :D . Znam da to jos nije to da opet treba cekat da se moje bebice prime al i ovo mi puno puno puno znaci. Cure svima sretno. Cujemo se.
Super dušica1.
super dusice!!! ja jos uvijek nisam dobila,izludjuje me ovo cekanje...2 dan kasni,a test danas negativan :cry:
adiana_d mislim na tebe.
Da li si išla vaditi betu?
nisam draga isla vaditi betu jer mi ginekologinja neda uputnicu,njima je to bezveze jer prvo test mora biti pozitivan,to su sve ludjaci!!! ali ako nedodje u ponedjeljak idem svakako vaditi,dobit cu je milom ili silom :)
ginekologinja je stvarno smiješna.
Test može biti negativan, a da beta pokaže drugačije.
Bori se.
znam,vidjet cemo,samo da ja izdrzim do ponedjeljka i sve ce biti ok :) a ako mi je sudjeno da ju dobijem voljela bi da bude sutra da u ponedjeljak mogu ponovno sve iz pocetka :(
Danas mi je bio ET vratili 3 embrija. Dr je napisao 3x2 tablete utrogestan. Pitam sestru sta je bolje da se pije ili vaginalno kaze svejedno. Ima neko savjet? I kad ste to pocele uzimat odmah po dolasku kuci???
draga ja ti preporucujem da je bolje vaginalnom uzimati,brze djeluje,a i nema nikakvih simptoma.a ako ih pijes,mozes imati mucnine...sretno draga!!!meni je dana 13d od inseminacije i jos uvijek ih stavljam.od sutra ujutro pocinjes ako si danas imala transfer :) :*
Hvla. Ja sam mislila da moram odmah danas. JEl to ide ono po sistemu ujutro u podne i navece? Sorry ako gnjavim al prvi put. Hej zelim ti srece i drzim ti fige.
ma negnjavis draga,i meni je prvi put bilo,sad znamo za ubuduce :D da,stavljas ujutro kad se probudis,popodne,ja negdje oko 16h i navecer prije spavanja. sretno i nadam se da ce uspjeti iz prve :) jesi kod dr Popovica?
Ne kod dr Vlahovica. Hvala na informaciji.
Puno sreće,Dušice.Pratim te.
Koliko vremena trebaš čekati krajnji rezultat?
adriana-d puno sreće s betom sutra... Nadam se od srca da čete uspjeti, jer znam kod kojeg dr.ideš,a bolje da ga ne komentiram... Sretno! :)
Ej,curke jučer sam bila na punkciji.Sestra Ester mi je rekla da su izvadili 5 JS.Molim sve one koje su to prošli da mi odgovore da li mora toliko boljeti poslije zahvata.
Imam strašne bolove u donjem dijelu trbuha,jučer i danas.Ne prestaje nikako ni uz tablete protiv bolova.
evo da vam javim da sam danas vadila betu i da je negativna..nisam ni ja uspjela ovaj put :cry: :cry: nista,idemo dalje!! ella,zasto tako kazes za mog doktora???
Moje iskustvo s njim bilo je jako loše. Tebi želim puno uspjeha.
pa sta je bilo?mozes poslati pp
Adriana :cry: :love2: :love2: :love2:
Žao mi je, samo se nastavi boriti i trud će se isplatiti... Sjećem te se sa pregleda kod dr.P, bila si nervozna jer si dugo čekala a netko te je dovezao pa nisi htjela da taj gospodin čeka dugo zbog tebe... mislim da si to bila ti.
Evo ja bi trebala ovih dana na svoju prvu inseminaciju, klomifene sam popila još samo čekam znak za ovitrelle i eto pa ćemo vidjeti šta će meni Bog dati...
Drži mi se :love:
nisam draga to bila ja,ali nema veze :) drzim se,upravo sam vidjela da sam dobila pa u cetvrtak krecem po nove pobjede :) sretno ti draga!!!
jel mi moze netko reci jel normalno da od utogestana nekad i nedobijes pravu menstruciju?meni je danas 2 dan kako se kao pojavila,a imam je samo i to jako,jako malo kad se dublje obrisem,a ovako nema nista(na ulosku),uopce nisam pametna i neznam sta da radim???sutra bi po tome trebala k doktoru kao jer je treci dan,a ja uopce neznam jel to uopce menstruacija.inace sam trebala dobii 21.05
to još nije menstruacija. Utrogestani mogu odgoditi menstruaciju i po 5-6 dana.
Ne brini, kad stigne prepoznat ćeš je. bit će nešto tamnija nego inače, ali to je sve normalno.
Imaš puno tema o utogestanima, pa pročitaj.
Drage moje vjerovatno me ne znate tako dobro ali pratim vas odavno i dijelim s vama kako sretne tako i one tužne trenutke!
Sutra je moja prva AIH, nadam se da će uspijeti od prve ali ipak sam svjesna da su šanse male...
Dr.P kaže da imam jedan dominantni veliki i jedan maleni folikul, sve je zrelo i spremno čak ne moram ni Ovitrelle dobiti... Eto curke držite mi fige za sutra...
Emma i Samosvoja čestitam od srca a svim tužnim curama šaljem puno veselih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje i uspješan idući put :love: :love2: :love2: :love: