moja beta danas 0,1 jeli mogla bit gora od toga :?
Printable View
moja beta danas 0,1 jeli mogla bit gora od toga :?
zao mi je, bublice, sada odtuguj koliko trebas i hrabro u nove pobjede.
Ana100, čestitam na super beti i sretno do kraja.
Bublica, zao mi je, svi se uzdamo u bolje sutra.
Ja sam u cetvrtak konacno kod svog dr. u Petrovoj nakon 8 tj. cekanja, prije bi me primili kod Pape.Srecom nije mi panika, samo mi treba termin za IVF a u petak dogovaram postupak za iduci mj. kod dr.R u Viliju.
taca70 SRETNO!!!!!!!
cure molim vas vibrajte na odbrojavanju, a ne na ovoj temi! vodite ovu temu molim vas u što informativnijem obliku!
sretno u postupcima!
marči
Draga ana čestitke na trudnoći!
Bublice, samo hrabro dalje!
Taca, šta će reć da ideš u drugog ginekologa? Što je bilo s našim ginićem ?
Svim curama želim sve najbolje u postupcima!!!!!!!!!!! :* :love: :love:
hvala cure na cestitkama,
ja sam u zadnjih tjedan dana stvarno prosla od alergijskog kihanja, prehlade, zacepljenog nosa, grlobolje, kaslja.. a sinoc sam imala takve probavne smetnje da nisam mogla stajat na nogama! uzasno me je strah da mi sve to nije nekako nastetilo. i jos mi je mala dobila vodene kozice, ja sam ih prebolila, a opet me malo frka. zanima me da li je netko imao takvo iskustvo i da li je sve zavrsilo ok?
puki, pratila sam tvoju pricu kada si ostala trudna, kako bebice?
Draga ANA100, ako si imala vodene kozice (varičele) onda ih sigurno nečeš više dobit! Bez brige budi. Ja sam se raspitivala jer sam se htjela cijepit pošto ih nisam imala.Citiraj:
ANA100 prvotno napisa
Slala sam čak mog tatu koji je pedijatar u infektologa da se raspita bolje o svemu.
hvala, bublice
i ja sam tako mislila ali me uplasila neka dezurna doktorica na pedijatriji koja mi je rekla da se one mogu vratit. ja nisam cula za takav slucaj i uopce mi nije jasno zasto me je isla plasit?!
Ma ne idem ja od naseg dr., u cetvrtak sam kod njega, ali moram brzo djelovati jer nemam vremena za cekanje,a pitanje je kada ce me on moci primiti u postupak.Zato cu prije ljeta odraditi jedan privatno a ako zatreba eto mene opet u Petrovoj.I rado bih da mi on vodi trudnocu gdje god da ju ostvarim, ali o tome se ne usudim ni misliti.Citiraj:
Taca, šta će reć da ideš u drugog ginekologa? Što je bilo s našim ginićem ?
ana100, moje bebice su za sada ok, dobro napreduju samo su u maminom tijelu napravile kaos. Svaka kost u nogama me boli tako da jedva hodam i to je fala Bogu jedina tegoba. Inače još 3tj. i odlazim u Petrovu na odbrojavanje do poroda. Taca, puno sreće u postupcima i da se što prije pišemo na trudničkim forumima. To od srca želim svim curkama!!!! :heart: :heart: :heart: :heart:
pozdrav svima,
jutros sam bila na uzvu i situacija je sljedeca: jedna gast. vrecica sa srcekom koje jako kucka i jedna u kojoj se jos ne vidi srcana reakcija. zanima me kako se kod vas koje imate blizanceke srcana reakcija javila?
Ej ANA100 Sretno ti! :klap:
Bok cure!
Evo ja danas bila na 2. pikici :D , da mi je netko prije godinu dana rekao da ću se veseliti injekciji rekla bih da je lud :lol:
Jel' normalno da mjesto uboda bude otečeno,kao mala kvrga mi je skočila, i vruće? Pitam jer jučer toga nije bilo, a i danas me više boli...možda zato što je bila druga sestra, ova mi je nabrzinu sprašila injekciju :shock:
Kakvu terapiju ste imale? Ja sam dobila po 2 gonala od 2.-7. dana ciklusa, a 8.dan trebam doći na ultrazvuk kod svoje dr. Nadam se da ću dobiti puno kvalitetnih folikula...
hvala draga naručena sam kod gina 01.06.Citiraj:
ZAUZETA prvotno napisa
Maca, to ti je mala reakcija na ubod, proci ce, ocito imas osjetljivu kozu.Svaki protokol je individualan, ovaj tvoj je neki prosjecni, cak blazi, ali sve ce biti jasnije nakon 1. UZV.
Ja danas nakon 3 sata cekanja dobila termin u 9.mj za IVF.
Obzirom da ne pisem na odbrojavanju jer mi tamo vlada prevelika zbrka i tesko mi je sve to pratiti, sada i ubuduce vibram svima u postupcima i cestitam svim trudnicama .Znaci da se s moje strane to podrazumjeva pa nemojte zamjeriti ako vam se ne javim na odbrojavanju. :*
Bok cure,
evo da se ja malo uključim iako čitam svaki dan ipak ne pišem često jer nemam šta. Jučer sam kod svog gina pokupila gonale f i sada čekam da se pridružim klubu pikalica što bi moglo biti već možda u ponedjeljak.
Jedva čekam! Nevjerojatno, ali istinito.
Molim vaš savjet gdje da se pikam sestra u bolnici mi je rekla u ruku, a u uputama piše u trbuh ili bedro?
Osijek, mene je mm pikao u ruku, svaki dan u drugu, jer nam je tako bilo zgodnije. Al možeš odabrati bilo koje od tih mjesta. Sretno! :)
ANA :D za srčeko. Mojoj prijateljci se druga srčana reakcija javila tek na idućem pregledu poslije 7 tjedna.Citiraj:
ANA100 prvotno napisa
Mislim da je i kod Pandore Aure Monroe, na prvom UZV-u oko 5 tj. bila samo jedna GV i ŽV, ali nisu čuli srčeko. Na idućem pregledu oko 7 tj. su bila oba srčeka.
Sretno :love:
Citiraj:
Bebel prvotno napisa
Jel zna možda koja kako će se radit preko ljeta,kad će biti lab zatvoren?
Tinaka, hvala,
ja ću se sama pikati jer MM može jedino pasti u nesvjest, a ne nekog bockati :roll:
Citiraj:
osijek prvotno napisa
Evo samo da se javim kao prvo puki sretno i vidimo se u Petrovoj a ja se spremam u postupak ali prirodno sljedeći mjesec pa držite mi fige
:D :D :D
Bok cure!
Evo ja odradila 10 injekcija za sada ( idem u Petrovu svaki dan, ne usudim se zasada pikati sama ) :oops:
Sve super prošlo, ne osjećam nikakve posljedice, sutra dobivam zadnje 2 injek. a u utorak sam na ultrazvuku kod svoje dr.
Što se na tom ultrazvuku radi?Pretpostavljam da gleda broj i veličinu folikula?
Kako ste riješile bolovanje, hoće li mi dr. u Petrovoj htjeti napisati preporuku za bolovanje? Moja dr. opće prakse mi je za sada dala 10 dana jer imam anemiju, objasnila sam joj da idem u postupak i moram na injekcije svaki dan, ali kaže da za dalje moram donijeti preporuku ginekologa.
MACA2, na ultrazvuku uvijek gleda jedno te isto, folikule, broj, veličinu, debljinu endometrija, možda ti produži pikanje, neznam kako folikuli napreduju.
Uglavnom, kad ona ocijeni da su folikuli spremni reći će ti kad moraš uzeti štopericu (ja imala ovidrelle), i kad ideš na punkciju.
Drage moje, imam jedno pitanje kojem možda nije baš ovdje mjesto, ali ne znam gdje dalje bih ga postavila.
S obzirom da sam dosta daleko od Zg zanima me dali postoji neki jeftini, a kulturni smještaj u blizini petrove jel mi nije baš zgodno putovati svaki dan tamo pa nazad.
Ako netko zna nešto molim vas pišite.
Danas sam bila na ultrazvuku - 8.dan ciklusa.
Imam 7 folikula veličine 15-15-15-14-13-12-12,endometrij je 7, kaže dr. da je to u redu.
Produžila mi je pikanje na još danas i sutra pa u četvrtak opet na ultrazvuk - računam da će mi vađenje biti taman za vikend :evil: - jel' to znači da mi ih onda vadi onaj ko je dežuran?
Pitanje za vas koje ste išle na aspiraciju - jel' bolno i kakvu anesteziju dobijem?
Maca 2, da vadi ti onaj tko je dežuran za vikend. Meni je bila dežurna doc. P, jer mi je aspiracija bila u nedjelju. Aspiracija ti ne boli, dobiješ koktelčić i fino zaspeš ali samo na kratko, dok ti aspiriraju. Sretno :)
maca2 ne brini za punkciju, samo nemoj ništa jesti ni piti, i sve će proći bezbolno, koncentriraj se na krajnji cilj, držim fige, :bye:
Imam pitanje kakva je praksa kod drugih doktora, vis a vis svakakvih nalaza.
Ja sam kod dr. K, i prvi puta kad sam išla na ivf 07. tražio je nalaze hormona, a sad u veljači 09. ni to ni HSG (a radila sam AIH, prije bez da me itko pitao za HSG?? :shock: )
Koliko su ti hormoni važni ili ne?
ja sam morala sakupiti sve nalaze prije prvog postupka, a kasnije sam nosila samo papu i briseve. mislim da je vazno da su brisevi uvijek uredni.
Zauzeta, meni je moj dr samo na pocetku ove price trazio hormone, briseve i napravio laparoskopiju skupa sa provjerom prohodnosti jajovoda.Od tada sam odradila 3 aih i 4 ivf-a bez ikakvih dodatnih provjera. Ja sama uradim hormone 1ili2x godisnje i odnesem mu, samo sto on na to uopce ne trza ali ja sam mirnija.Papu nisam radila vise od 2 god., tek prosli tjedan sam konacno to obavila.Mislim da je to vise na nama nego sto oni to smatraju potrebnim.
Koji dan vraćaju embrije natrag, 3. ili 5. dan? Preferiraju li u Petrovoj jedan od tih dana ili sve ovisi o kvaliteti?
Sve ovisi o kvaliteti. A i ako ih je malo onda vrate 3.danCitiraj:
maca2 prvotno napisa
Mislim da većinom vrate 3.dan :/
Imas na Srebrnjaku (kod VV) a to ti nije tako daleko ni od Petrove, evo link:Citiraj:
osijek prvotno napisa
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...69e3c00993198e
Hvala, na adresama za smještaj.
Samo da podjelim malo svoju muku s vama, u išćekivanju sam M da počnem sa pikanjem i naravno ovaj mjesec kasnim trebala je biti u nedjelju, a ono još ništa niti imam kakvih simptoma da bi moglo skoro. Ne znam dali je to podsvjesno od stresa ili koji vrag?
osijek iz mojeg iskustva meni M prije postupka obavezno kasni i mislim da je to kod mene od silne želje i iščekivanja da krenemo ponovo. Jesi radila test na T?
osijek ako koristiš suprafact sprey on ti zna odgodit par dan M ali to je normalno
Koliko su vam bili folikuli kad su vam ih vadili?
Meni je danas 10.dan a folikuli su 16/16/15/15/14/14/13/12, ovulacija mi je 12.dan pa mi se čini da su mi folikuli dosta mali?
Računam da ću štopericu dobiti sutra, jer danas još idem na 2 gonala pa sutra opet na ultrazvuk.
Rastu li folikuli nakon štoperice? :?
Maca2, folikuli su ti super i nije vazno kada ti je ovulacija u regularnom ciklusu. Odstupanja kada si u postupku su vrlo cesta i normalna stvar, jer se sve regulira lijekovima.Ne bi me cudilo da ti stoperica bude u subotu jer treba i ove manje jos pogurati.Ja ju dobijem kada mi je vodeci folikul 20mm.Nemas razloga za brigu, sve ti je ok.
Hvala taca, baš si me raspoložila!
Ja se sjetim svega što sam trebala pitati kad dođem kući, a kad sam kod dr. šutim ko' "mutava" :lol: ... a i dr. mi nije nešto pričljiva :/
Samo da sve prođe o.k. i da mi ostane nešto js i za smrznuti da me ne dotuče do kraja negativna beta ( koje ne će biti !!! ) :mrgreen: