Hello svima po prvi put...
Lijepi pozdrav svim mamicama!
Mili i ja čekamo našu (nadam se) prvu bebicu koja bi nam trebala stići na proljeće. U 11. sam tjednu i u stanju apsolutne sreće i apsolutnog straha.
Otkako sam otkrila ovaj forum, stalno čitam vaše priče, iskustva, pitanja i smijem se, veselim i drhtim sa svakom od vas. Ne moram vam ni reći koliko mi je ovaj forum postao bitan. Za svako pitanje koje mi padne na pamet (trenutno osjećam kao da jedino što u glavi imam su upitnici?!), odgovor prvo potražim i nađem ovdje.
Prije i sada moje stanje prati dr. Vrčić (Hilarus + Petrova) pa me zanima ima li tko kakva iskustva s njim na porodu. Znam da je još rano za to i da me još puno čeka do tog trenutka, ali sad me to drži i ne mogu si pomoć i upomoć!
Hvala unaprijed na svakom podijeljenom iskustvu!
Re: Hello svima po prvi put...
Citiraj:
Hobita prvotno napisa
Lijepi pozdrav svim mamicama!
Mili i ja čekamo našu (nadam se) prvu bebicu koja bi nam trebala stići na proljeće. U 11. sam tjednu i u stanju apsolutne sreće i apsolutnog straha.
Otkako sam otkrila ovaj forum, stalno čitam vaše priče, iskustva, pitanja i smijem se, veselim i drhtim sa svakom od vas. Ne moram vam ni reći koliko mi je ovaj forum postao bitan. Za svako pitanje koje mi padne na pamet (trenutno osjećam kao da jedino što u glavi imam su upitnici?!), odgovor prvo potražim i nađem ovdje.
Prije i sada moje stanje prati dr. Vrčić (Hilarus + Petrova) pa me zanima ima li tko kakva iskustva s njim na porodu. Znam da je još rano za to i da me još puno čeka do tog trenutka, ali sad me to drži i ne mogu si pomoć i upomoć!
Hvala unaprijed na svakom podijeljenom iskustvu!
Naletila sam na ovaj svoj prvi post pa hajde da napišem što je bilo na kraju.
Dr. Vrčić mi je bio na porodu i bio je super, ugasio nam je i svjetlo u boksu kako bi imala više mira i mogla se bolje koncentrirati na disanje. Poslije je čak i fotkao bubicu najslađu, MM i mene.
Svi smo bili veseli i zafrkavali se, u posljednjem trudu prije nego što je izašao moj maleni, sav ljubičast, ali najljepši, izjavila sam Vrčiću ljubav. :roll: :shock: :lol:
Danas kad razmišljam o svom porodu... bilo je divno i čarobno i opet bih sutra ako treba. 'Jedino' što mi kvari dojam je epiziotomija, istina u zadnji čas, u trudu, bebonja je imao 4kg i popriličnu glavicu, ali ne mogu se oteti dojmu da je moglo i bez toga. Ma čak ni taj rec nije bio big deal, pa ni šivanje poslije (taj sam dio maltene prespavala), a ni zarastanje, već to što mi nisu rekli da će mi ju napraviti. Eto, to me nekak najviše boli u toj priči.
Ostalo, sve 5. S Vrčićem bi i u parku pod drvetom rodila. :love:
Došao nas je obići i svaki dan poslije poroda na babinjačama. To mu je praksa koliko sam čula. A meni je značilo.