Ceeeestitaaam!!!!
Printable View
Ceeeestitaaam!!!!
Cure, hvala Vam...
Htela sam da pitam
25-ti dan ciklusa beta Hcg je iznosila 97
27-mi dan ciklusa 219,2
a danas 32-gi dan ciklusa 574,4
Obzirom da je raspon izmedju vadjenja bete 5 dana, htela sam da vas pitam, da li je pravilo da se duplira na 48 h, i da li je ova moja beta u redu? Inace, trudna sam 4 nedelje i 3 dana..
Malo me uplasilo sto je samo ovoliko porasla za 5 dana... :(
Lenica,
Osobno smatram da se beta trebala poduplati...ali bilo je slucajeva gdje je i beta nepravilno rasla i sve je bilo ok.
Kod mene se, kad sam ju vadila duplala savrseno pa opet nije dobro zavrsilo.
Najbolje pricekaj uzv, sad je sve jako rano.
Sretno !
Bok curke, nova sam ovdje
Moze li mi neko rec da li uvijek dolazi do tog krvarenja?? Imala sam sex sa covjekom proslo je oko 11 dana koliko trena da dodje do tog krvarenja? Imam sumlju da sam trudna i da li dolazi kod svake zene hvalaa
Dizem temu jer me zanim dali je moguce praviti test 10 dana prije menst. iako prosla nije bila kao sve do sada .. minimalni bolovi bez ugrušaka i inace traje 5-6 dana a ovaj put je krvarenje trajalo 2-3 dana i smedji iscjedak jos dan nakon
sve je moguće
Danas 7 dana do menst. nikakvih simptoma nemam ..osim sto me zadnjih par dana bole bradavice na dodir .. to mi se prije nije dešavalo i neka čudna nervoza me hvata
iskreno se nadam da nece doc i da cu na testu za par dana ugledati +
Deset dana prije menstruacije je full rano za praviti test.
Ja sam najranije uspjela uhvatiti pozitivan test 5dana prije ocekivane menstruacije. U svakom slucaju ja ti zelim od srca veliki + i sretnu i urednu trudnocu. ;)
Nistaa ujutro idem po test (ne)očekivana mjesečnica je 27.1 nadam se da nece doc
iako sam primjetila da sam pocela mokriti jako učestalo i da mi se na prsima grudima vide plave vene vise nego incace i bradavice me i dalje bole na dodir i vise su ispupcenije nego inace
Sretno
Hej cao svima,
htjela sam da vidim vase misljenje. Imam PCO jajnike, medjutim zadnjih par mjeseci mi je uredna menstruacija, tacnije dobijam svakog 02.u mejsecu. E sada, imali smo donos 7.januara, i na redovnoj kontroli UZ 15.januara dr mi je rekao da je endometrijum zadebljan i da postoji mogucnost da sam trudna. 21.01. uradim betu i ona iznosi 1,2. Zanima me da li je prerano uradjena, ili mozda postoji nada da si iz ovog rezultata i rodi nesto.