Aha..sad vidim da si napisala 7 dana. Jel onda sve završeno ili ima još nešto?
Printable View
Aha..sad vidim da si napisala 7 dana. Jel onda sve završeno ili ima još nešto?
i daj pliz nam javljaj i dalje da li ju svaki dan boli i jel se smanjuje bol (to je jedini razlog da ga ne šaljem na operaciju)
rahela, bol je podnošljiva, kaže Ana
ona čak ne želi piti paracetamol, da ne treba
skakuće okolo, dakle nije strašno :love:
bili smo jutros na previjanju, nije ni to bolilo.
super da je sve ok, uživat će kad skine zavoje :D (moji susjedi se već kupaju, a nije još prošlo ni mjesec dana od operacije)
ajde super da ju ne boli :love:
ovo sve zvuči super !!! Hrabrica mala, zna da će sada biti još lijepša, a to bi i dečkima mogla biti motivacija... tada niš ne boli i ništa nije teško...
hvala ti što nas obaviještavaš možda zbog vaše hrabrosti bude još koje zadovoljnije dijete :heart:
Japanka, naravno da si odahnula :) ! Hvala Bogu da ste dobro! A koliko sam iščitala iz tvojih postova, tvoja Ana je jako hrabra cura! Reci joj da tete koje poznaš vele da je super-cura i da joj šalju veliku pusu- ovak :*
Mi smo isto klempići, ali mislim da smo još premali za operaciju (2 g.i 8 mj.).Znaš možda s koliko se može najranije to operirati?
Još jednom: hvala ti kaj si nam sve javljala :heart: ! Sigurno si osjetila kako VEEELIKUU podršku tu imate :love: !
Evo, da se i ja priključim.
Prije svega velika pusa hrabroj curi i njenoj mami :*
Mi jesmo još jaaaaaako mali, ali već imamo klempave uši. I znam da to neće proći jer sa MM genima to će ići samo na više.
Prije nego sam zatrudnila, govorila sam da će naše dijete biti klempavi (MM), pjegavo (MM) i ćoravo na mamu :lol: . Za sada je samo ono prvo, drugo može proći jer je to i simpatično, ali ne bih htjela da ga zadesi mamina ćoravost!
No, da se vratimo na temu.
Teica, pitala si kada najranije - ja se već sada raspitala. Kažu da sa 5 godina djetetu se uši prestaju razvijati (u smislu "klempavljenja" - eh, jesam li našla riječ :/ ) i da je to doba kada se operacija već može napraviti.
Neki je psiholozi čak i preporučuju kod izražene klempavosti jer djeca u školi zaista znaju biti jako okrutna i to kod djeteta može ostaviti traumu.
Shireen, hvala na informaciji :) !
To je sigurno 100 % da može već s 5 godina?
Nisam osobno razgovarala, ali sam se informirala na Internetu, odnosno na stranicama meni bližih i boljih kirurga na kojima piše upravo tako.
Kada gledam svog B i tvoj avatar, tako su mi slati k'o bombončići s tim klempavim ušicama, ali činjenica je da njihovim vršnjacima to neće biti slatko već će im biti izvor zezanja...
slati - slatki :oops:
Shireen, hvala :) ! Mi se baš čudimo kako je to relativno rano, s 5 god.
Mislim da je Shireen u pravu, rekli su nam na odjelu da je dobro operaciju obaviti sa 5-6 god, prije škole.
Shireen, i mi smo u Matuljima, možda ćeš vidjeti jednu visoku plavojku sa zavojima naglavi... :mrgreen:
hvala svima, stoput hvala :heart:
Eto, tko bi rekao da smo iz istog mjesta! Sigurno smo se i sretale, a da ne znamo da se već znamo s foruma!
Japanka, hvala i tebi na informaciji u vezi godina kad se može operirati!
I hvala ti na povjerenju i volji da sve što ste prošli i saznali podijeliš s nama - virtualnim frendicama :*
Citiraj:
japanka prvotno napisa
Vec odavno razmisljam da operiram usi,,,,,i zanima me samo da li je besplatno za dijecu od 14 god,,, :mrgreen: :mrgreen:
i rado bi bila na mjestu vace kcerke...:D
Merryola, dobrodošla!
Nisam 100% sigurna, ali mislim da je operacija besplatna do 18. godine, naravno u bolnicama.
Ribica ima dogovorenu operaciju pocetkom 6 mj.
Ima tko svjezih info? Nju nije frka, al je nas sve vise!