Molim te napiši kada,da mi koje radimo snimimo jer sam shvatila da je oko 3 sata!!
Printable View
Molim te napiši kada,da mi koje radimo snimimo jer sam shvatila da je oko 3 sata!!
Na HRT-ovim stranicaa piše da je Direkt u ponedjeljak na 1. programu u 16:25!
hvala, snima se!
danas je da. malo sam ljuta, redatelj mi se uopće nije javio i ne znam što je pustio van... voljela bih da sam mogla pogledati prije... nadam se da neću ispast glupa! :/
Ksena, ja vjerujem da ćeš biti odlična i da će emisija realno prikazati stanje kakvo i je. Jedva čekam emisiju, danas ću svakako sjediti pred TV ekranom :)
i ja jedva čekam, stavila sam čak na snimalicu u slučaju da zaboravim na termin, jer mi je danas konfuzan dan :)
Super, jedva čekam današnju emisiju :D
Evo, stavila si podsjetnik da mi prebaci na prvi program kad počne. :)
jedva cekam :D :D :D
ja skoro zaboravila ,sada sam uključila tv i čekam,da se ne bih ponovno smotala iako ima još sat vremena
tako i mi upalili tv da ne zaboravimoCitiraj:
dani39 prvotno napisa
Podižem...da ne zaboravite.
:*
počelo je
ksena, darijice :D :D :* :heart:
kako ste mi cakane :heart: :mrgreen:
ksena draga tek sad vidim da cekas betu u petak
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da bude bingo!
a ko nam je ova moja slatka dalmatinka? :heart:
darija me je sad rasplakala sa ovom pricom o sestrinom sinu. tocno tako sam se i ja osjecala....
a bebica joj je PREDIVNA :heart: i majin bebac :heart:
Odgledala. Cure moje, iskeno - rasplakale ste me, toliko mi je emisija bila dirljiva (nastojala sam to skrivati čak i pred MM). Mislim da je to dovoljno za reći kakva je bila emisija. :love:
cure bile ste super :D :D :D
Danas ležim, onako ni na nebu ni na zemlji jer nemam pojma jesam li trudna ili nisam i ima li smisla ovo moje izležavanje i nadanje. Rezignirano sam vrtila kanale i nabasala na emisiju... baš ste me oraspoložile. Super je bila emisija :D :heart:
u sve tri priče sam se našla i plakak skupa sa curama.......
bit je pogođena :heart:
cure... HVALA :heart:
x :love:Citiraj:
andream prvotno napisa
ksena , darija i maja :* :* :* :love: :love: :love:
plakala sam dok sam vas gledala
ksena da bude +
Emisija je pun pogodak!
Treba je pokazati u Saboru.
Cure,
bile ste divne, iskrene, prirodne, spontane. Rasplakale ste me, posebno ona rečenica Ja sam mama. :heart: :love:
ksena Svaka čast tebi i MM i ostalim parovima :D Na kraju sam se rasplakala ko kišna godina :cry: :cry: :cry: Želim ti da što prije uspiješ!
Proplakala sam cijelu emisiju.
ajme kad je rekla ja sam mama, bilo mi je drago da sam sama doma, revala sam na sav glasCitiraj:
Matilda prvotno napisa
isto jedna naša forumašica, nek se sama javi sama...Citiraj:
Pinky prvotno napisa
ja sam :evil: jeste vidjele taj prišt??? rekli su da se uopće ne vidi?! :shock:
super je ispalo, ja sam zadovoljna...
Emisija je odlična.. Cure svaka vam čast :D :D
i ja sam se rasplakala :*
ja ga nisam vidjela :?Citiraj:
ja sam jeste vidjele taj prišt??? rekli su da se uopće ne vidi?!
oći su mi bile pune suza
ma daj, bas si bila super :heart:Citiraj:
ksena28 prvotno napisa
a ma pretpostavljam da je to moja vrsnjakinja koja me je tjesila i kojoj je uspio prirodnjak u splitu nakon puno puta u zg, al da me ubijes ne mogu se sit nicka, znam da pocinje sa m, kopam sad po listi trudnica, kad ga vidim, pripoznat cu ga :lol: :lol: ako se ne varam, of skrouz
svaka čast tebi , dariji i forumašici...Citiraj:
ksena28 prvotno napisa
bilo je super .... hvala vam za ovo od :heart:
jezus glupa li sam :lol: :lol: da, znam ko je
i izgleda predivno za jednu moju vrsnjakinju :lol: :lol:
(u ovako :oops: situacijama kad mi je jezik brzi od mozga volila bi da ima tipka edit :oops: )
mvrcelj?Citiraj:
Pinky prvotno napisa
Cure, super ste bile sve tri! :love:
Ksena me najviše "pogodila" rečenicom "u dobru i u zlu"... :love:
A bile ste sve tri odlične i slažem se da bi emisiju prije početka rasprave o MPO-u trebalo prikazati zastupnicima.
vali to i ja mislim, ne znam jesam li u pravu
anyway, drago mi je da sam bila sama doma. ridala sam ko budalina i izbacila sve negativne emocije. sad se puno bolje osjecam
@ ksena - ti si veci covik od mene, kad si rekla da joj ne zelis nas put. ja sam se par puta u ispadima bjesa uhvatila kako joj zelim isto ko i nama, ali puno dulje... katastrofa. zato je i ne mogu podnit, sta glupim istupima u meni budi najgore osjecaje..
a kad je daria rekla kako je plakala i kako se osjecala kad se sestrin bebac rodio, isto sam se tako osjecala kad je moj mladji brat dobio svoju curicu (koja je vec velika djevojcica)
tako da sam isplakala sve negative
hvala vam cure moje drage :* :heart:
Ksena-iz dubine srca i duše-skroz iskreno-svaka čast.Cure-super ste.
Odlično je bilo, stvarno odlično :heart!!!! Nadam se da je vidio još netko osim naše ekipe s podforuma, termin emitiranja je (malo) zeznut, a više od svih drugih stvari ovu bi emisiju trebalo pustit pred Sabornike.
cure, emisija je zbilja jaaaako dirljiva. hvala vam puno, puno! nije se lako odlučiti pojaviti na tv-u. tatama isto :*
Cure bile ste odlične i veliko HVALA!!!!
plakala sam cilo vrime
ksena28 ovo mora bit nagrađeno velikim +