mala_36 dobrodošla na forum :love:
Printable View
mala_36 dobrodošla na forum :love:
mala_36, super što si postavila ovakvo pitanje, ja sam se nekako bojala. Potpisujem tebe, a što se rikikiki tiče, već sada se vidim u tome u slučaju T. Čekalica sam bete, nisam noćni tip i u to vrijeme mi se javljaju strahovi, pa tako i sada, što je ovo meni trebalo. Pa što ako se stvarno dogodi T? Eto, a kada bude i 13-ta negativna beta, osjećat ću se grozno. Očito se radi o velikom strahu od nepoznate obaveze i sl.
I meni je trebalo da ovo kažem.
No vratimo se onoj drugoj, zapravo realnoj strani naše priče, danas brojim 7 dana od et-a. Mislila sam da će 6-ti dan jaće krenuti nestrpljivost, ali nije.
mala36,dobrodošla na forum i ništa ne brini u našim slučajevima je sve moguće, :love:
Danas brojim 6dpt ... :cekam:
... i sluzbeno prijavljujem da imam vrtoglavicu. Jucer je to bilo nesto prolazno... pomislila sam vruce je, mozda nisam popila dovoljno tekucine.
Jutros sam vec doruckovala vec popila vise od pola litre tekucine i dalje imam vrtoglavicu :/
Nadam se da nije ono: "sto se babi htilo, to se babi snilo" ;)
I ja sam imala vrtoglavicu 6 dan, ali sam mislila da je to od normabela. Od prekjučer imam blagi neugodni osjećaj u želucu, ali nema povraćanja, a (.) (.) se ispuhale. Još 3 dana do tete bete.
mala_36, i ja sam isto razmisljala. U momentu me uhvadi malodusnost i pomislim kao i ti. Ali ja to ne smatram ozbiljnim, normalno je za mene da se stalno preispitujem... Takva sam. Nista nenormalno.
A sto se tice nekih simptoma nakon transfera- mene trbusni misici bole. :? Ne mogu se protezati, naglo dizati, odmah me presijece bol (grc). Ne znam da li je to od utrica ili ne...
drage moje čekalice,mislim da se ovo može samo meni desiti,trebam primiti choragon 2000 i odem kod zamjenskog gin.jer je moj na godiš.i zamislite sestri iscuri cijeli sadržaj i ja moram sad voziti do zg da ga primim na vrijeme,baš sam pehista.sad sam toliko nervozna i skoro da :cry:
Draga Dani39 :love:Citiraj:
dani39 prvotno napisa
Ja ih ne pijem... dakle kod mene nije od toga... :/Citiraj:
vinalina prvotno napisa
A joj dani39 :love: . Matovila, značajne vrtoglavicu su od utrića, kod većine cura. Meni krenu sat vremena nakon što popijem tabletu.
I još nešto "nakon transfera". Da li obično poželite da ti dani budu po vašoj želji? Recimo ja u to vrijeme ne želim majstore, ne želim posjete familije (volim ih, da ne bude zabune) i ne želim neke važne i neodgodive obaveze. Gotovo uvijek nakon transfera nešto se u kući pokvarilo i morali smo zvati majstora....da ne nabrajam dalje. Ovaj puta sam rekla, pa nadam se da će makar 10 dana biti mirno. Najprije smo vodili macu na sterilizaciju. Onda je umro susjed. Zatim posjeta radi ispunjenja neke obaveze. Danas posjeta strica radi prodaje neke parcele.... Ali zašto baš uvijek tako? :( Moja je sreća što sam odlučila da se neću skoro ničeg suzdržavati poslije et-a...
Ni ja se u principu osim sexa i rolanja nicega ne suzdrzavam nakon transfera. Kontrakcija kod sexa se ipak nekako bojim, ovo sve drugo mi je totalno ne vazno, kao hocu li pojesti nesto prezacinjeno ili popiti pivu poslije rostilja. Uopce se vise ne zamaram tim stvarima.
Cak se nakon tjedan dana ni ne trudem ne primiti dijete u krilo i podici ga.....nakon 9. pokusaja sam shvatila da to nema smisla (meni).
tikice kaj ti nejdeš danas vaditi betu?
Idem popodne....iskreno, uopce mi se nejde...jos bi dva tjedna pricekala :lol:
ŽELIM TI VISOKU POZITIVU!
Sretno!
tikice nek ti je sa srećom
Meni danas 6dpt,od simptoma samo lagana bol kao da će dobit mengu i to već traje od 2.dana i bolne (.)(.)
mene su konačno ipak jučer počele boliti (.)(.), i sad se pitam je li pred M ili pret T??
Evo i ovde da javim,test je pokazao opet +,beta je 166,5. :heart:
Doktor kaze da nije potrebno da vadim opet krv,vec da dodjem na kontrolu za 2 nedjelje.
Sto se simptoma tice,identicni kao pred m,tako da sam uradila 3 testa prije nego sto sam otisla doktoru...
Drage moje,zelim vam svima ispunjenje zelja!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bravo mila :love: :love: :love: :love: jj kako sam sretna, sada se samo odmaraj i ništa nemoj raditi.
Ana kako si nam ti danas?? pussiii blizančeke
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: Meni je danas Beta znači 15 dan poslije transfera 735.0 jojjj cure sretna sam jako...sada čekamo uzv idući tjedan.. :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
ajvica------ :D :D :D :D :D :D :D :D :D uzivaj !!!
Sta je sa tikicom,ja imam osjecaj da je i kod nje +(tako sam imala predosjecaj i za anu ) :love:
:tele: :gumi: :klap: :klap: :klap: :klap: :zaljubljen: :zaljubljen:
choco za tebe ..od srca pussa ...odnosno za vas dvoje :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
choco koji dan si radila betu??
Draga ide nekak jer sam več počela s povračanjem,mučninama,a od muža sam pobrala prehladu i grlo me rastura inače ok.Citiraj:
ajvica prvotno napisa
Jako mi jedrago radi tvoje i chocine ß kada iduči tjedan ideš na uzv ja idem u petak.
Šaljem puno :* :* :* :* :* :* i :bye: .
:loveja idem od onog tjedna 06.06 taj tjedan jedan dan, moram još nazvati
: mene je noćas bolilo fest ta križa, probdalo ali sada ok..malo križa..
Naša Metkovic me lijepo opett digla i jedva čekam njen drugi postupak :heart: :heart: :heart: :heart:blizančeki ?
choco :D :D :D :D
13ti dan :*Citiraj:
ajvica prvotno napisa
Draga a nije možda 06.07. umjesto 06.06. pusa tebi i mrvicama :saint: :saint: .Citiraj:
ajvica prvotno napisa
XCitiraj:
Strike prvotno napisa
Ksena28,kad ćemo bacit prvi testić? Ja sam mislila napravit u utorak,neću moći izdržati do petka
uh, ne još!!!! ja želim barem to 3.07. misliti da sam trudna. upravo čitam onu natašinu temu "nidacija" - ja takvu bol kakvu naše trudnice opisuje nemam, mene samo boli ko da ću procurit :? :( nema ni krvi.......
(joj, kako je teško odolit moru kad si na plaži, ali izdržah ) :mrgreen:
mene samo boli ko da ću procurit :? :( nema ni krvi.......
Pa da,i ja imam takvu bol ,samo mi je malo čudno što je tako rano počela,već 2.dpt,i još k tome križobolja. :? Uopće neznam šta da si mislim :? A ne bi se opet htjela razočarati.
Ja se isto pitam... kako izdrzati do petka????Citiraj:
Strike prvotno napisa
cure ja sam sigurna ma 100% sam sigurna da ste sve trudne :D :D :D :D :D imam neki osjecaj a tako sam imala i za ajvicu,ljube hvala sto jedva cekas moj drugi postupak vjeruj mi i ja sada vidim kako je ljepo brojiti te dane i nadati se zato cure ZNAM da ste sve trudne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za svaku od vas ,ali nemoj te zaboravit simptome koga cu ja dusit :lol: :lol: :lol: jel ljubicasto ili nije a mozda je i kameleon joj jos se tome smijem :lol: :lol: :lol: cure uzivajte u trudnocama ,a svim cekalicama znam da ste trudne i zato velllllllllliiiiiiiiiiikaaaaaaaa :* :* :love: :love: cujemo se idem od prvog na GO pa cu otic na more ako se ne cujemo nisam vas zaboravila jer uvijek ste mi u mislima cuvajte se i puno vas :love: :love: :love: :love:
a dajte, nemojte i mene požurivati!! ja čak mislim da ne radim betu ili testić do idućeg tjedna, tamo 06. 07. !!!! iako mi dr rekao 03.Citiraj:
Matovila prvotno napisa
čekajte bar do 03.!!
u utorak nam je tek 10 dpt, zar nije prerano??
inače, i mene boli kao da ću dobiti, bole me i krsta...jede mi se užasno!!
ali da, baš je čudno što ti bolovi traju toliko dugo, inače pred M malo zaboli i evo je!
ja sam prošli mjesec imala biokemijsku, pa sam imala slične simptome :/
Ja sam radila test ovog utorka, odtugovala minus, išla kopati vrt i skoro prestala uzimati utriće. A onda sam se dvostruko živcirala do petka...Citiraj:
Matovila prvotno napisa
Ako ikako možete, čekajte petak ;)
ETO!!!!!Citiraj:
Ja sam radila test ovog utorka, odtugovala minus, išla kopati vrt i skoro prestala uzimati utriće. A onda sam se dvostruko živcirala do petka...
Ako ikako možete, čekajte petak Wink
(.... možete moje prethodne postove čitati na temi o potpomognutoj u Vinogradskoj)
u glavnom čekam ß 8./9.7. http://www.pic4ever.com/images/dancegirl2.gif
punkcija je bila u srijedu http://www.pic4ever.com/images/tnp.gif
ET u petak http://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gif... i sada imam opet veš kao da je posut brašnom http://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif
ali... tijelo mi se drugačije osjeća nego 1x put... tada me desni jajnik bolio kao da je komad gorućeg ugljena, stiskalo me i stezalo, grudi izdušene do samog kraja http://www.pic4ever.com/images/lillamu5-756439.gif a žiiiiivčana, bože sačuvaj, imala sam ispade da sam se sama sebi čudila, a mislim da MM ima tikove od mene (poslala sam ga po utrogestan a veli on: uuu apstinencijska kriza... sad ćeš se opet pretvorit u aždaju http://www.pic4ever.com/images/voodoodoll.gif)
a sada? flegma skroz - je, je - nije, nije http://www.pic4ever.com/images/meditationf.gif - neću odležat 'od petka do petka' idem u ponedjeljak raditi - pa šta bude bude.. ništa me ne steže, ništa 'ne štipa' samo mi se malo češće ide na WC...
čestitke svim http://www.pic4ever.com/images/Laie_7.gif želim http://www.pic4ever.com/images/loveshower.gif
a ostalima http://www.pic4ever.com/images/grouphug.gif
Brojim 8 dana od et-a. Nikakvih simptoma nemam. Možda jučer par puta neko sitno "zarezivanje" u maternici i to je sve, ali toliko beznačajno...od silnih utrića malo živci prorade.
Ima li još koja bezsimptomska čekalica bete? :mrgreen:
Ja brojim 10 dpt. Osjećaj kao da ću dobiti mengu, povremeni bolovi u želucu, nesanica (čak i pod normabelima), nervoza, glavobolja, jedino(.)(.)
niš ne bole, osim što imaju plave vene po sebi, ali boja br. se nije promijenila.
Sad jesu li ti T simptomi ili M, vidjet ću u pon!!!
tiki_a evo i mene bezsimptomasice, danas 9dpt :(
ja cila razocarana jer prosli put imala svasta, od glavobolje do bolova u ledjima, ogromnih (.)(.) i to sve vec od 7-8dpt i bila biokemijska, a sad veliko nista, samo malo boluckanje kao ti i to je to... jucer ujutro dok sam jos lezala me zabolila ledja u dnu kao pred stvari al proslo u min, taman se ponadala da ce pocet bolovi u ledjima (koje smo mi lude pa se veselimo boli :lol: )
Evo i mene,7dpt,ni mene danas ništa ne boli pa sam malo :( ,jedino (.)(.) bole i vide se plave vene. Danas inače prvi dan da nemam nikakve bolove u maternici. Sad kad bi trebalo bolit,ne boli :(Citiraj:
regina78 prvotno napisa