Evo da vas izvijestim-bili danas u Klaićevoj, dobili plastični gips :D koji sam platila 140 kn, I je bio super, šarmirao cijelu prepunu čekaonicu, sestre i doktora, pjevao Zvončiće i Išao medo u dućan, guza mala mamina :heart:
Gips skidamo već 24. 07., pa kako smo tada na moru, skidat ćemo ga u Rijeci na Kantridi (Cvijeto, evo me k tebi :aparatic: :lol: ). Dakle, ipak ne 5 tjedana, nego samo 3 :D :D .
Pitala sam za teoriju o slabim kostima, koja je doživjela :roll: , uz preporuku da svima koji me filaju glupostima samo kažem da dođu k njima i sjede tamo dva sata, pa će vidjeti kako se djeca ne lome. Također, ako me netko poželi uvjeriti da sad treba uzimati preparate kalcija (naravno da je moja svekrva to zaključila, usput komentirajući da je žalosno što ga nisam navikla na bočicu, jer bi sad mogao tako piti mlijeko :roll: ), neka se ni slučajno ne dam na to nagovoriti. Sve u svemu, super, uspjet ćemo imati i tjedan dana morske rehabilitacije :D (u životu nisam ovoliko puta koristila ovaj smajlić).
Sad sam jako zgodan (Godan Ivan!) sa crvenim gipsom, ne smije hodati, ali barem ne moram brinuti previše kad lamaće nogom po zraku ili puže po krevetu-to, doduše, moram svesti na najmanju moguću mjeru.
A ne moram ni spominjati koliko se veselim večerašnjem tuširanju i pranju kose :mrgreen: