Bit će da nisam dovoljno pomno pratila! :)
:love:
Printable View
Bit će da nisam dovoljno pomno pratila! :)
:love:
Nisam nikada gledala emisiju o kojoJ govorite, ali sam gledala " Na rubu znanosti" kada je bilo riječi o Michaelu Newtonu. Nakon te emisije posudila sam njegovu knjigu "Sudbina duša" i toplo je preporučam svima koje zanima ta tematika. Meni je otvorila puno novih pitanja.
Inače mi je kao djevojčici nakon tatine smrti bila biblija knjiga " Život poslije života" jer mi je i tata osobno pričao svoje iskustvo dok je bio u kliničkoj smrti.
Pročitala sam još puno knjiga na tu temu, ali ova "Sudbina duša" mi je stvarno nešto posebno.
Citiraj:
enchi prvotno napisa
ma ok, tako j ei jedan čovjek čije su dvije žene, mislim žena i ne znam sestra ili prijateljica bile u emisiji i kad su mu doma govorile i dale mu da pogleda snimljenu emisiju tako je i on isto govorio, da to on sve nagađa.
ali kad kaže tko je na putu do ovdje govorio da ne vjeruje u ovo- i obično takve stvari ne završe sa nitko. bilo je i slučaj da je curu na vjenčanju pratio duh tate i onda joj je ispričao detalje s vjenčanja i sl.
iako se čini da ponekad nagađa ipak njegova slova tipa, netko na A ili B, ili neki broj 3 to može značit isto rođenje smrt vjnečanje puno toga, ali uvijek se upostavi da slovo ili broj zbilja nešto znače toj osobi, rijetko je kad nešto što je rekao ostalo neobjenašnjeno. opet između 30-tak slova i brdo brojeva dobro da zna i da je netko na L.
A i on to opisuje da osjeća ko neku energiju koja mu dolazi znači ne vidi psa kako veselo trčakara po livadi ....on je sve te energije naučio prepoznavati kako su mu dolazile, recim ona kraju obično buket bijelih ruža znači pozdrav familiji pokojnika.
Meni je ideja reinkarnacije i zivota poslije smrti potpuno logicna, imala sam razlicite snove u vezi s tim. Bila sam jednm i na nehipnotickoj regresoterapiji vracanja u prosle zivote, i dozvoljavam mogucnost da je to moj um izmislio, ali postoji mogucnost i da nije, da je to stvarno iskustvo spremljeno negdje duboko u podsvjesti.
preporučam knjigu U zagrljaju svjetlosti, na tu temu
Ja sam dozivjela "susret" prije 2 i pol godine, par mjeseci nakon sto smo izgubili Tina. Probudilo me usred noci, iznenada, osjecaj da je netko tu, jak osjecaj, strasno intenzivan. Ali miran, nije me bilo strah. Osjecala sam da je cijela soba ispunjena necim odnosno nekim. I onda, kao da netko sapce, nisam cula doslovno, al cula sam kao da, ma ne znam opisat, kao da mi netko telepatski govori "dobro sam mama, ne brini, tu sam". Ja sam se nasmijala, osjetila ogromno olaksanje a onda je sve nestalo. Osjetila sam neopisiv mir. I odonda redovno razgovaram sa svojim sinom, znam da je dobro, da je tu i bas mi je to jako olaksalo da krenem dalje.
Eto, netko bi to mozda opisao kao mastu jer sam bila i depresivna i iznimno tuzna prije toga i cesto sam zamisljala kako vidim svog sina tj imala sam veliku zelju, ali meni je taj dogadaj bio jako stvaran i ja vjerujem da je moje maleno stvarno uz mene.
i ja sam imala slicno iskustvo jedamput kad mi je djed umro, dan poslije sam imala kontakt s njim. Mozda je isto masta, ali nekako ima osjecaj da ipak nije. Cudno je to kao da netko ti sapce misli direktno u glavu, a ipak nisu tovje misli.
Uglavnom, cak i da je masta, ako donese olaksanje neka.
Pogotovo koksy kad je mali andel u pitanju :heart:
Evo i ja sam se neko vrijeme zarazila emisijama J.E. Ajme, kako bi rado na njegovu seansu! Kada ga slušaš misliš kako nema šanse da ne govori istinu. Malo sam čitala kritike, pa prosurfajte malo i vidite šta kaže druga strana. Sada nekako više vjerujem da čovjek ima veliku moć manipulacije riječima i brzinom govora, pa taj njegov šarmantni stav, pa tko mu nebi povjerovao!!!??? Ali ruku na srce, pa on ne kaže gotovo ništa, sve kažu ljudi, on ih samo ispituje, a ono šta ne ispituje nije teško pogoditi (barem ne za osobu koja je toliko ušla u ljudsku psihu). A druga stvar je što su na skoro svim njegovim seansama kamere (i one koje se ne prikazuju), a ljudi moraju doći satima prije i tako tamo čekajući oni čavrljaju o tome zašto su došli, a pitanje je kada se kamere uključe :/
Citiraj:
Enoa prvotno napisa
tko zna možda špijuniraju kamerama što lkjudi pričaju i onda tamo gdje ima najviše materijala to J.E. kaže i te ljude pita.
ma joj ma nije valjda..ma ne bi valjda toliko dugooo i stalno varao pa nakupio se novaca, baš izgleda ok, ima i familijicu i tako
ako si toliko gledala - onda si sigurno primijetila da puno puta kaže: nemojte ništa reći, pustite mene da pričam...Citiraj:
Ali ruku na srce, pa on ne kaže gotovo ništa, sve kažu ljudi, on ih samo ispituje
često se ljudi sjete nekih stvari tek kad ih on spomene. jer im u određenom trenutku nisu bile bitne.
jel ovo on? http://www.youtube.com/watch?v=iERF6u_PigA
(mene je dotukao isječak kad je curi rekao da joj se tata zahvaljuje što je plesala s njim na svom vjenčanju, a ona plesala s bratom, ali je imala tatinu sliku prikačenu na haljinu)
Citiraj:
točkalica prvotno napisa
ma nemam pojma, i ja bi rado vjerovala da govori istinu.....ali postoji puno njih koji ga pomno analiziraju, i kada se malo pročitaju njihova gledišta nekako ispada da je fejker :(
Citiraj:
melange prvotno napisa
Je, je to je on.
Nevjerovatno da sve u što poželiš vjerovat i nešto je drukčije od ostalih prevaranata, ispadne da je ovo još samo jedan prevarant s diplomom prevaranta. Mi ljudi valjda zbilja želimo da postoji nešto izvan ovog svijeta nešto što obiješnjava onaj drugi. pa nije vrag da je sve izmišljeno :( .
ima još jedna emisija isto na reality tv, budu tri vidovnjaka mislim žena i dva muška i onda oni gledaju kako je netko nestao i umro. svi rade na svoje načine na tri različita mjesta tri načina i kao govore isto, tj. sve se svodi na isto.