IRENA imaš li svjedoke???
Ajme ovaj naš misistar je .... evo mislim se i nemam riječi za opisat ga!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: uza sve to je i ružan kao čudovište :shock:
Printable View
IRENA imaš li svjedoke???
Ajme ovaj naš misistar je .... evo mislim se i nemam riječi za opisat ga!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: uza sve to je i ružan kao čudovište :shock:
Ja sam se raspisala - nadam se da itko od politicara cita mailove ovih dana:
__________________________________________________ ___
Postovana/i,
Kao gradjanin RH i kao majka jedne prekrasne curice koja je zaceta pomocu MPO, hitno apeliram na vas koje nas gradjane ove drzave i porezne obveznike zastupate u Vladi i u Saboru te da po urgentnom postupku razrjesite ministre Bajs i Milinovic sa svih politickih duznosti.
Mozete li mi odgovoriti tko je politicarima dao pravo da odlucuju tko ce postati roditelj?! Na svakom koraku se dozvoljava (da ne kazem podrzava) vrijedanje zena, to je u ovoj drzavi normalno - netko je tu zaboravio da zene cine 50% birackog tijela ... Prvi puta se slazem sa g. Sanaderom - ova drzava je zaista u banani!
Stavka u zakonu o MPO da nevjencani parovi nemaju pravo na postupke bi sigurna bila ukinuta odlukom ustavnog Suda. Prestanite zamazivati oci javnosti i posvetite se zaista bitnim stavkama, onima o zamrzavanja embrija i donacije jajnih stanica i sperme.
Kako je jedan od stavaka da posebna komisija o tome odlucuje tko ce ici na MPO i tko nece, molim vas da se formira i komisija koja ce odlucivati tko od saborskih zastupnika je po intelektualnim sposobnostima u mogucnosti savjesno izglasati zakone i njihove amandmane.
Crkvi nije mjesto u politici, molim vas da ne tolerirate da isprepletenost politike i Crkve oduzme gradjanima ove drzave pravo da postanu roditelje i da im se oduzima njihovo dostojanstvo!
Konacno pokazite da ste politicari koji razumiju potrebe drzavljane RH i jednoglasno glasajte protiv ovog zakona o MPO.
S postovanjem,
Evo jutros u Jutarnjem članak o tome kako HDZ i Milinović talibaniziraju Hrvatsku ovim zakonom, opaska Jadri jer šuti (a što će jadno žensko) pa su se čak i Frenkija (Tuđmana) dotakli, valjda da bi se i on u grobu okrenuo da zna šta mu radi adeze :roll:
:lol:Citiraj:
Davor prvotno napisa
ajme u kakvoj mi primitivnoj drzavi zivimo :evil:
A ovaj amandman su dodali samo da nam zamazu oci i da moze proci a ono najbitnije su izostavili.
A Milinovica ne mogu ni vidjeti ni nacrtanog sa onim glupim smjeskom.
Ovo je samo jos jedan u nizu besmislenih zakona koje donosi RH.
Ah čuj, kad se nema para onda krene talibanizacija. Ovo kod nas ti nije posebno originalno, vidi ovo: http://www.gay.hr/diskusije/viewtopic.php?f=13&p=64925
Litavci su isto tako veći Katolici od Pape. Jednako jadno.
trazim tekst amandmana, ali nikako da ga nađem
znam da je jedna forumašica stavila i link
upomoć ko zna gdje je
necija mama napisa
nije bilo koja forumašica stavila link nego naša Pino koja se posebno trudi u našim naporima da zajednički idemo u borbu protiv ovoga zakona:Citiraj:
trazim tekst amandmana, ali nikako da ga nađem
znam da je jedna forumašica stavila i link
upomoć ko zna gdje je
http://www.sabor.hr/Default.aspx?art=28836
i svaka joj čast i hvala na tomeCitiraj:
Kadauna prvotno napisa
jednostavno nisam uspjela nać, lijepo sam pitala
Nije bilo zlonamjerno kao što mi odgovor na pitanje zvuči :/
ali nije ni bitno, hvala na linku
iskoristila sam samo priliku da zahvalim PINO :naklon:
a necija mama, tebi :*
ma pino je faca, nema sumnje ;)
Pino je ŽENA! :love:Citiraj:
necija mama prvotno napisa
... što ju ne sprječava da svejedno bude faca. Ne dijelimo se na ljude i žene ;)
A što ja znam, u zadnje vrijeme nas dijele, na plodne muške ljude i bespomoćne žene kojih se ne treba bojati... :PCitiraj:
Davor prvotno napisa
Bravo za mesića.Zakon ide na Ustavni sud,no potpisan je i u roku tjedan dana od objave u NN stupa na snagu.
Pa dok Ustavni sud ne odluči... :/ :/