aaaaaaaaaaaaaCitiraj:
vava prvotno napisa
i ja bi u Ugandu!! :D
Printable View
aaaaaaaaaaaaaCitiraj:
vava prvotno napisa
i ja bi u Ugandu!! :D
možemo ti doći u goste? :mrgreen:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i od mene. Wow.
Dobrodosla na forum!
gledaju moji klinci fotkice dječice i kaže maleni kako oni nemaju igračke.
ja odgovaram da oni nemaju igračaka, a neki puta su i gladni jer im mama nema novaca-a kaže on: ja ću dati jedan autić, i ona: a ja jednu bebu! :heart:
Dobro došla! Prekrasne fotke! :love:
Dobrodošla vava :) Slike su predivne.
Dobrodošla na forum!
Ti stvarno živiš u toj kući????!!!
Wooooooooow! Prekrasno je i priznajem zavidim ti, pogovoto sada kada je kod nas ovako!
I lažeš, nemaš 39 godina! :P
Koliko je predivno i divan je dašak egzotike koji pršti iz fotki, no ipak imaš visoki zid i bodljikavu žicu na ogradi.
MM je u zadnje dvije godine boravio u JAR-u i točno je tako opisao život. Prekrasan raj na zemlji + električne ograde i naoružani stražari.
Kakvo je sigurnosno stanje kod vas?
Ja ovo isam ni primjetila, alči moram priznati da to ne i bilo loše iati i kod nas oko kuće. :/Citiraj:
Fidji prvotno napisa
vava, daj nabaci koju autentičnu afričku...
... i slinim na pogled s terase :zaljubljen:
a tek pogled s terase... oborio me s nogu :klap:
jedino po čemu čovjek zna da nisi u GB je bodljikava žica na zidu...
Dobro došla i hvala na prekrasnim fotkama!!! :)
Dobro došla! :D
Fotografije su prekrasne. Ono zelenilo koje se tako lijepo stapa s plavim nebom. Raj na zemlji....
Uljepšala si mi jutro.... :love:
Jos jednom, hvala cure!
Sto se bodljikave zice i visokog zida tice, ah, moram vam reci da imamo i naoruzane zastitare 24 sata dnevno! No, razlog za to nije sigurnosna situacija ovjde, vec UN policy, po kojoj mi kao uposlenici moramo sve to imati, bla-bla! Iskreno, vec sam se navikla na taj visoki zid, daje mi privatnost i neki poseban ugodjaj osame u nasem vrtu ;) Nema nepozeljnih ociju prolaznika, tu su samo pticice! I pogled na jezero :mrgreen:
Fidji, ja sam bila nekoliko puta u JAR-u, i tamo je sigurnosna situacija zaista losa! Ima puno vise kriminala nego ovdje i kuce su im prave tvrdjave! Svejedno, Cape mi je najljepse mjesto na svijetu, moja tiha patnja!
O, da, ana.m imam 39 :saint:
Joe, Autenticnu africku? Znam na sta mislis, ali meni je ovo moja Afrika :mrgreen: Vidjecu mogu li naci nesto autenticnije ;)
Jučer sam na polici u dućanu vidio neku opako tamnu čokoladu od kakaovca iz Ugande.
dobrodošla i definitivno bi se trebala preseliti na ovaj topic
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=78403 ;)
a ja si razmišljam kako je danas kod nas ugođaj kao u UgandiCitiraj:
Davor prvotno napisa
nekih 40-ak stupnjeva :/
:lol: pa nije!
Vava, dobrodošla!
Slike su stvarno predivne... Kako se sve ovo događa u Hrvatskoj, sve mi se manje tu sviđa... Uganda mi sad djeluje tako privlačno :)
:lol: Tek da znate, ovdje je jutros vrlo, vrlo svjeze, cak sam i jaknu obukla! Lijepo vam kazem da me panika hvala od tih 'evropskih' temperatura :mrgreen:
Melange, hvala, pridruzicu vam se i na tom topicu.
Davore, i kafa im je odlicna.
tek sam sad skuzila ko je Vava ;)
znas i sama da sam htela da me uzmete kod vas tamo. a malena je vec velika i predivna, ljubi je od nas :*
Čekaj malo - jel' to hoće reći da je ovdje zavladao kružok bivših i sadašnjih UN-ovaca?
ne ;)Citiraj:
Davor prvotno napisa
(znamo se sa drugog foruma)
dobrodošla
zgodne "baštice" ;)
Dobro došla...
Predivne slike, dobrodošla :)!
Dobrodošla! :D
katastrofa :xCitiraj:
Nuktemeron prvotno napisa
cak 20%
ko da je to nesto puno
POSTENO bi bio da se vrati 80%
sorrry na OTcarenju, al bas me ovo piklo u oko
dobro došla na forum... ima li tamo kod tebe komaraca? :mrgreen:
Bome, posebna životna priča, baš mi je drago da si s nama podijelila svoju. Nadam se i ja da će bit čim više fotkica. Možda da napraviš svoj fotoalbum? Ili čak pokreneš blog? Sigurna sam da bi imala puno toga za podijeliti s nama. Svako dobro tebi i obitelji! :*
dobrodošla :D
piši, slikaj...
dobrodosla zgodna 39godisnjakinjo!!!
;)
slike su ti predivne a uganda puno ljepsa nego sam zamisljala!