draga sretno najsretnje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:Citiraj:
andrejaaa prvotno napisa
Printable View
draga sretno najsretnje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:Citiraj:
andrejaaa prvotno napisa
sretno draga ~~~~~~~~~~~~~~~~za brz i lak porod
sretno :love:
laky ~~~~~~~~~ da sve prođe kako treba. Sretno :love:
Laky, ovo je 'grande finale' - vas veliki trenutak! Uzivaj jos malo u udarcima u busi, uskoro cete se u troje maziti i djecji zvonki osmjeh ce ispunjavati vas dom :heart:
Laky-sretno, zelim ti laki i bezbolan porod od :heart:
Laky ~~~~~~ da sve prođe u redu :love:
Kakvi se samo osjećaji u majci bude,prisjećam se toga,a kao da je prošla vječnost.
Laky,želim ti lagan porod i predivan zajednički život. :love:
Ja ću samo zavibrati za sve naj naj bolje:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno :heart:
Laky sretno :heart:
~~~~~~~~~~ za najljepsi trenutak :love: !
laky, sretno!!! :heart: Meni se nikada nije iz tvog pisanja činilo da si plašljivija od drugih, baš suprotno, ali ti na glas to kažeš pa se možda čini da je tako. I ja bi imala veliku tremu, pa zamisli upoznat ćeš svoju kćer :D
Bezbroj ~~~~~da bude sve po planu i da nam budeš sretna! Ti, tm i vaša bebica.
laky draga želim ti i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za predivan susret s princezicom :love: :*
sjećam se kad smo čekali u labosu Lanu, pa transfer...sad je evo prošlo već 9 mj t i zasluženo čekamo upoznavanje sa našim malim :saint: ....sretno ti draga i drži se jer zaslužila/ste to :* :love:
Laky, sretno draga, bebicu poljubi od svih nas teta RODA :heart:
:heart:
Već sam pisala da sam u zadnje vrijeme plačljiva, ali ova tvoja sretna priča Laky me je ponovno dirnula u moje najveće strahove i želje.... :?
Kako ću jednoga dana upoznati svoje djete... :saint:
da li ću biti dostojna da mu budem mama :*
ali isto tako vjerujem da u svima nama leži neopisiva i bezuvjetna ljubav koju ćemo znati darovati a naša djeca će to znati prepoznati... :D
Sretno i javi nam novosti, a kažu da porod i bol padnu u zaborav kada vidiš svoj smotuljak.... :love:
Da li netko zna što je s našom laky?
Laky je još u jednom komadu, doktora će danas vidjeti pa će s njim razgovarati, uglavnom sve je još u stanju mirovanju, princeza se očekuje da stigne ubrzo.Citiraj:
Bebel prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu laky i što laganiji porod i za naljepši susret sa princezom. :* :* :* :* :* :love:
Bebel :* :* :* :love:
Mila, hvala za info :* :love:
Laky mislimo na tebe i bebicu :love:
streberice moja draga, zelim ti brz i lagan porod i jedva cekam vidit princezicu :* :heart:
sad pročitah na trudničkom podforumu da je naša laky rodila carskim rezom
:D :D :D :D :D :D :D i da je sve u redu :D :D :D
od :heart: NAJLJEPŠE ČESTITKE novopečenoj mamici i maloj princezi :heart: :*
draga laky
iskrene čestitke :D :D :D
jedva čekam još jedan novi avatar :zaljubljen:
laky, ČESTITAM :D :D :D
Čestitam! :heart: :heart: :*
:cekam: avatar!
I ovdje: :D :D :D
:heart: :heart: :heart:
Čestitam!!!!
Ooooo da - čekamo slikicu u avataru :coffee:
čestitam i ovdje od :heart: , a princezici želim veliku dobro :love: :* došlicu
čestitam i ovdje od :heart: , a princezici želim veliku dobrodošlicu :love: :*
Cestitam na bebici :D :heart: !
:heart:Citiraj:
Kjara prvotno napisa
S malim zakašnjenjem, Laky, od srca čestitam! :heart:
Sad cijeli vaš život ima sasvim nove dimenzije - uživajte u svojoj sreći!
Uh,ovo je baš dirljivo.Laky,čekamo detaljan opis prvog zagrljaja. :heart:
cestitke od :heart:
manekencica nam je medena!! jedva je cekam cmokniti ali pricekat cu da prodju vrucine i da se navikne na svijet.
btw danas sam imala exluzivni razgovor sa lu. zakmecila je par puta, a mene je trebalo po podu krpicom skupljati.
:* curke moje drage :heart: :heart:
Laky, čestitam :heart: