:love:Citiraj:
vinko prvotno napisa
Printable View
:love:Citiraj:
vinko prvotno napisa
:lol: ZAKONCitiraj:
fritulica1 prvotno napisa
Ovaj članak i onaj u VL tako su me jutros razveselili da vam to ne mogu opisati riječima.
Sad nam preostaje čekati reakcije Ustavnog suda s nadom da će pasti cijeli text zakona.
Još kad bi nakon ove obmane pao i Milinović.
:love:
:*Citiraj:
vinko prvotno napisa
s obzirom da vam se jako sviđa jergovićev komentar, slobodno nastavite komentirati na zasebno otvorenoj temi.
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=80231
Ja ću još jednom reći da sam neizmjerno zahvalna g. A.Kniewaldu (i osobno sam mu se zahvalila) što je među prvima iz struke istupio, borio se i bori se za naša prava.
Javno je iskazao sve nelogičnosti ovog zakona i na neki način usmjerio na to tko su tvorci ovog nebuloznog zakona.
Hvala mu na tome :heart:
:naklon:Citiraj:
vinko prvotno napisa
I haval Alfonsu Del Valle što je našao vremena :heart:
necija mama prvotno napisa
pino, svaka ti čast :love:
:klap:
pino svaka cast :heart:
pino, koja je ekspresno kontaktirala autore i odmah ih obavijestila o zloupotrebi njihovog istraživanja: :naklon:
i Sandri Veljković, novinarki koja je napravila ovaj interview: :naklon:
:love:
:klap: svima kji su bili uključeni u ovaj projekt
sjajni rezultati za nas
Hvala Pino koja ga je prva kontaktirala, a potom i našoj vrijednoj novinarki što je dobila ovakav intervju.
Bilo bi super napraviti video sa svim njihovim lažima i iza svake laži ih demantirati i to staviti na tv :lol:
Bravo pino :heart:
Bravo za novinarku i VL :D
:klap: i :naklon: svima u ovom projektu. Mala Mimi ovo mi se cini odlicna ideja
H V A L A svima koji su doprinjeli da se ovo objavi. G E N I J A L N O !
jako sam dirnuta.
Bravo Sandra
Bravo Jergović
:D :D :D
Tako treba ići dalje pa će Milinović & Co. konačno pokleknuti.
A možda Milinović i Golem ne znaju dobro engleski, pa nisu razumijeli što u studiji piše :mrgreen:
Što bi Kundera rekao: "Opravdava li ih to što nisu znali?"Citiraj:
necija mama prvotno napisa
:smajlić_povračkić:
i pohvale autorici članka. bravo cure :DCitiraj:
Svima HVALA od :heart: !
Potpis! :heart:Citiraj:
tonili prvotno napisa
Evo i na net.hr:
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/p...06.html?pos=n2
:lol: ZAKON
Ovaj članak i onaj u VL tako su me jutros razveselili da vam to ne mogu opisati riječima.
Sad nam preostaje čekati reakcije Ustavnog suda s nadom da će pasti cijeli text zakona.
Još kad bi nakon ove obmane pao i Milinović.
:love:[/quote]
i mene je jako obradovao članak :lol: :D :mrgreen: nakon dosta dana sam pila kavicu sa smješkom na licu!
Citiraj:
ivorka prvotno napisa
:D :D :D
Sad ministar i tajničić trebaju dati zasluženu ostavku!
Ja sam im obojici slala mail s tom "zamolbom". :evil:Citiraj:
bublica3 prvotno napisa
Ma oni ti takve mailove ne primaju.Citiraj:
Nata_Lija prvotno napisa
Samo brojne pohvale, cijelu jednu :P
Cure šaljite i dalje mailove! S pritiskom ne smijemo prestat dok ne odu...... :predaja:
OTKAZ :D :D :D
Spoznaja da ih mi plačamo,..uF Fuj Bjak
U šoku sam!
On ih i dalje na neki način podržava. Vidi se tko želi obogatiti svoju kliniku (isprika svima koji su kod njega uspjeli, ali ovo je previše).
http://www.vecernji.hr/vijesti/milin...akon-clanak-53
Prof. Šimunić, pak, vjeruje da će praksa i struka zakon s vremenom korigirati. - Zakon je između liberalnog i konzervativnog iako 90 posto zemalja ima liberalniji. No, pacijentice su uspaničene jer su stekle dojam da je u zakonu sve protiv djece. Nije baš tako - govori Šimunić. Predlaže da se dopusti oplodnja ne smo tri nego više jajnih stanica.
Nego kako je uvaženi doktore?
- Vjerojatno bi od četiri do pet jajnih stanica bilo dovoljno. Od pet jajnih stanica nastaju od dva do tri zametka, što daje od 30 do 50 posto šansi za trudnoću, a preostale jajne stanice neka se zamrznu. Jer, uz tzv. blaže protokole, samo će 10 posto pacijentica imati dovoljno jajnih stanica i za kriopohranu, a polovica će ih nakon odmrzavanja stvoriti i zametke.
Poštovani doktore, ti blaži protokoli će vašoj klinici donijeti više novaca jer mogu ići svaki mjesec za razliku od stimulacija.
Dakle, novi zakon, bez promjena, usmjerit će nas na blage protokole, od jedan do dva zametka za embriotransfer i 22-24 posto šanse za trudnoću. Samo svaka petnaesta pacijentica imat će i dodatan kriotransfer sa 15 posto šanse za trudnoću. I tehnologija će napredovati te se za godinu-dvije mogu očekivati i bolji rezultati - rekao je prof. Šimunić.
Poštovani doktore, što mislite što su ženi od 39 g. godina-dvije?
Nitko me ne može uvjeriti da on nema prste u ovom zakonu :evil:
Bebel..Šimunić je "njihov"..sad su ga angažirali da ih vadi iz..khm..
Sad se vidi koji privatnici žele samo zaslužiti na nama, a koji nam svim srcem pokušavaju pomoći da ostvarimo svoj cilj.
A sad znamo i koju cemo kliniku zaobilaziti. :evil:
Zašto imam osjećaj da Šimuniću neće tako cvjetati posao kako on, očito, vjeruje?
Možda ćemo i biti prisiljene ići u njegovu..nigdje ne navodi kad će državne klinike imati aparaturu i obučeno osoblje za pohranu jajnih stanica..Posebno u doba recesije, rastrčat će se da ih kupe :roll:
neka kod njega u poliklinici milinović mjeri uspješnost ostvarih trudnoća!!! NI MRTVA U POL. IVF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:Citiraj:
Pcelica Mara prvotno napisa
x[/b]Citiraj:
Ksena28 prvotno napisa
XCitiraj:
XCitiraj:
ksena28 prvotno napisa
A razmišljala sam pred par mjeseci da odem tamo... ma nema šanse! :x
Želim zahvaliti novinarki Sandri Veljković i njezinom kolegi koji su imali hrabrosti razmišljati svojom glavom, a ne prvo pitati za mišljenje.
Najveće hvala našoj Pino bez koje ovoga vjerojatno ne bi bilo.
Ma nisam ja nista zasluzna, zena se je toga sama sjetila puno prije nego je meni sinulo, i sigurno joj nije bilo lagano uloviti jednog zaposlenog sefa klinike s vremenskom razlikom od 7 sati. Ja svoju familiju cesto ne mogu uloviti. Zato joj jos vise skidam kapu sto joj je to uspjelo!
Pročitala sam ga nekoliko puta jutros uz kavu. Bravo, Jerga! :klap:Citiraj:
O Šimuniću mislim što i prije :(