27 tjedan + 9 kila
Printable View
27 tjedan + 9 kila
moram se pohvaliti da sam jučer za ročkas od sveki dobila vagu :)
mislim da će mi trebati čak više nakon kaj rodim da vidim jel odlaze kile :P
Evo ja 31tj i na +4kg. Vidjeti cemo sto ce biti do kraja.
22 tj +5 kg
33 tj - 8,5 kg :dancingfever:
37. tjedan u plusu 15. mislila sam da će usporit pred kraj a kad ono u zadnjih pet tjedana nabacih 4 kg.
ja sebi s 9 kila viška baš nekak super zgledam :)
napokon imam sise i guzicu :D
37. tj. +9
iskreno se nadam da necu vise, ja ne znam sta bi sa vecim stomakom.
22 tjedana + 5 kg
celulita imam pojačano, ali preživjet ću. mislim da je to okej kilaža iako da sam i dobila par kila više ne bi mi bila drama, a da imam manje - mislim da baš i nije okej. i fakat ne kužim ove smajliće kad netko napiše 25 tjedana +1 kg. pa nije meni to baš idealno. naravno ne bi se trebalo zdebljati niti 50 kg, ali pobogu žene, pa trudne ste.
ja jedem najnormalnije, kao i prije trudnoće, ništa više, ali ni manje i kile idu gore. znači - to tako mora biti
Joj čitajući vas sram me je napisat koliko sam se udebljla.Bojim se da će me gin poslat sljedeći put na dijetu.Što je najbolje naznam od čega :? .Pazim da najadem puno slatkog,jadem dosata voća i povrća.Sise su mi 3 br.veće,teške su i zadnja dva dana bole malo više.U 22 tjednu sam i teška +9 kg.
39 tj, +13 kg
valjda nece dalje
33 tj. + 9 kg. Fino se sve raspodjelilo tak da sam si čist' OK
27 tjedana i + 10 kg :roll:
Sada 19 tj,+1kg a proslu trudnocu sve skupa +12,5 kg
1.trudnoća 25kg do kraja...
2.trudnoća 14tjedana -3kg..
Izgleda da je krenulo u zadnjih par tjedana. Sada sam 33+1 i vaga kaze +5kg, sto znaci 1 kg u dva i pol tjedna. :shock: Ovaj shock je zato sto sam u cijela 4 tjedna prije toga dobila samo pola kile. Bas me zanima kako cemo dalje.....
Ajme kad vidim da vas je većina dobila svega koju kilicu, sledim se....
Ja sam 30+2 blizanačke trudnoće i već sam na +16.
Ne gine mi 20 i još koja kilica.... :(
oko 35. tjedna... +17 kg
:P
Ma maya, don't worry. Zapravo nije bed ta kilaza. Moja mama kada je bila trudna samnom prestala se vagati kada je bila 30kg u plusu a visoka je samo 1.54. Ja sam pak visoka 1.56 tako da imam feeling da mi je vec i ovih 5 kg puno i previse (doduse u ovu sam trudnocu krenula sa 55 kg sto je koja kilica viska no nije strasno). Znaci sada sam na 60kg i nadam se ne dobiti jos puno u ovih preostalih 7 tjedana ali ako i da to se tako brzo izgubi. Npr. moja prva trudnoca krenula sa 50 zavrsila na 59, druga krenula sa 57(!visak!) i savrsila na 63.5, i sada sa 55kg i vidjeti cemo gdje ce nas to dovesti. Vidis jednostavno sam u svakoj trudnoci dobivala malo a nakon drugog poroda sam u roku 2 mjeseca(dojila sam) dosla na 52kg tako ces i ti vjerojatno izgubiti brz. Ipak nosis dvojke, pa sva ta voda koja se nakuplja u tijelu.... Samo se ne brini. Jedina nam je briga da su bebaci ok.
Good luck :*
19 tjedana, 8+
grozno. ko loptica sam.
cure tješite se,ja sam dobila 16kg i u prva 2 tj izgubila 11kg i u prvih mjesec i pol svih 16.sve to ode. a onda sam poslije išla na dijetu da izgubim još 15 koje sam imala viška od prije :lol:
E sad ima skoro 3 g a ja već godinu dana izgledam bolje nego ikad, sa 30kg manje nego na dan kad sam išla roditi :) (imala sam 96kg :lol: )
37. tjedana + 13 kg
Nadam se da ce sve nestati ubrzo nakon poroda...
tri trudnoce , ni u jednoj vise od 12 kila
Pozdrav budućim/sadašnjim mamicama...
Ja sam 32. tjedan , a +6kg sam. Valjda neće biti previše do kraja...i hope da će sve brzo nestati...
30 tjedana, 11kg :roll:
18+3 = 2,5kg
26 tj, 10 kg :?
33 tj. +8 kg zadovoljna
Lambi, super. Kak ti uspijeva,jel paziš? Ja imam osjećaj da budem u tim tjednima ko tenk! :mrgreen:
ma ja ti niš ne pazim,imam takav metabolizam ,jedem zdravo koliko je god moguće i slušam svoje tijelo,ostala trudana sa 54 kg na 169 visine,tako da svu kilazu imam u trbuhu a i bebica je sitnija na meneCitiraj:
tinaka prvotno napisa
mislila sam da ću dobiti puno više kila :)
36 tj +9 kg
30 tjedana + 11 kila :mrgreen:
ne zgledam debelo jer sam bila mršava, i zapravo se nadam da ce mi ostati 2-3 kile poslije poroda, ak me mali ne isiše...
baš sam neki dan kupila nešto sitno obleke za hladnije dane, i čudila se kaj je sve veliko ko šatorsko platno :lol:
26.tj. + 4kg
29 tj. +7kg
update
40 nedelja + 10-11 kg (zavisi koliko jedem i pijem pre merenja :) )
U prvoj trudnoći 11 kila,a u drugoj 10.
28 tjedana i 4 dana - 6 kila..... :trep: ja sam zadovoljna...
:( Gin mi je prepisao dijetu.Sad sam u 25 tj i imam +12 kg
21. tjedan +11Citiraj:
mala nada prvotno napisa
Jooj pa to je ništa u usporedbi sa mnom.Inače sam kosturko, ali sam u stim. IVF-u dobila 6 kg. Zatrudnila, :D i sad još dobila 11. 2 mjeseca ni grama, a onda u 3 dana dobijem 3 kila-svašta :? Kako je krenulo, morat će me kranom s kauča izvlačiti kad budem morala u bolnicu :lol:
do 30.tjedna povraćala i vodu
U cijeloj trudnoći +4kg :mrgreen: