točkalica prvotno napisa
joj razmišljam kako je to njemu tako jako došlo odjednom?? malo fali informacijau u stilu da li je on i prije imao takvih napada ili sličnih reagiranja na neke osjetljivije situacije. kakvog bi ga opisala kao čovjeka do sad? karakter? znači da li se ovakvo nešto moglo očekivat ili je totalno suprotno njegovom dosadašnjem pristupanju raznim probelmima i situacijama.
da li imate vezu punu razumjieveanja ljubavi??, ako je sve to tako ne znam što reć možda da ga povedeš sa sobom na uzv da gleda kako bebica raste, možda da odete kupiti nešto zajedno za bebu, možda ga taj strah popusti možda se veselje počne rađat u njemu, pričaj mu stvari kao jednostavne nakon rođenja djeteta, ne naglađavat velike promjene, nešto lijepo kao štenjice popodne, predvečer sa bebom i sl. to misim nasuprot onome oćemo li imati novaca, hoću li imati mlijeka,koliko kotaju pelene, hoćemo li moći, kako ovo , kako ono??
Kako se on ponaša sad trenutno, da li viče, je li grub prema tebi za razliku od prije, možeš li uopće lijepo razgovarat s njim i uvjerit ga nekako da idete zajedno dan po dan pomalo a ako ga to ne prođe kad se dijete rodi da ne očekuješ ništa od njega. možda nekako da mu smanjiš
pritisak.
grozno teško ipak je ono osoba koja je provela dobar dio života uz tebe i sad kad najviše treba nje nema, potrudi se za njega koliko god možeš a da ne naštetiš sebi i bebi, ako naravno misliš da je vrijedan toga.
ako je to do sad bila čvrsta stabilna veza i čoveke s kojim želiš provest ostatak svog života onda se potrudi koliko možeš, a ako ne onda možda i bolje da nije uz tebe.
joj dođe mi da popričam s njim, iako nije da mogu spasit svijet, ali baš mi žao da ti se to događa :(