Citiraj:
aenea prvotno napisa
... pomogla je pinky svojim duhom kao i svi ostali... ja sam samo dala svoj doprinos temi... :mrgreen:
Printable View
Citiraj:
aenea prvotno napisa
... pomogla je pinky svojim duhom kao i svi ostali... ja sam samo dala svoj doprinos temi... :mrgreen:
e ovo mi je trebalo!
daklem:
-jebe mi se što sam danas dobila stvari a sutra idem na more
-jebe mi se što me je muž naživcirao
-jebe mi se što sam se udebljala
-jebe mi se što mi je kuća neuredna a večeras mi dolaze gosti
-jebe mi se što mi prste smrde po ribi koju sam čistila
-jebe mi se što mi sad i tastatura smrdi po ribi
hvala!
p.s sad mi se stvarno jebe al imam stvari...e jebi ga
osjećam se 10 kg lakša ovo, je najbolja tema u povijesti svih foruma
A joj Ogla žao mi je draga moja :cry: :cry: :cry: :cry: što se tako desilo a mogu ti poslati jedan ogromni :love: i 5+ za optimizam. Drži se draga beba će doći sigurno a ja ~~~~~~~~~~ da to bude ubrzo. :* :* :* :love:
Ogla, carice, glavu gore, pozitiva maajka, glavno da se kreće.
A Pinky, pa konačno nešto puno duha na ovom forumu, treba nekad tugovati ali, brate, nekad nam stvarno treba i nešto ovako vatreno :lol: .
Snimatelj - bila mi je to jedina čista majica - CAR!!!
budemo poslali RTL jedan email podrške snimatelju
hvala moderatoricama šta nisu editirale ništa
Citiraj:
ZAUZETA prvotno napisa
.. pa to su samo zvjezdice :saint:
Citiraj:
Ogla prvotno napisa
potpisujem
samo ja ***** nisam vidjela skoro 6 mj. :mrgreen:
i kako mi se **** :mrgreen:
**be mi se za Milinovića
**be mi se za nervoznu Jacu
**be mi se za našu vladu koja **be nas
i doslovno mi se **be a MM spava ko beba
A što se tiće ***anja i vođenja ljubavi, probali smo i jedno i drugo u ovih 11 zajedničkih godina i učinak je isti a to je da nema učinka nego nam trebaa MPO i Alebić :mrgreen: :lol:
Laku noć svima :*
Ogla ja ti se divim! Sve sam ti več rekla :heart:
A ovaj topic je **ebeno SUPER! ;)
tema neće još dugo...malo se izguštajte, a onda ode pod lokot!
pazite da gušti ne pređu dozvoljenu granicu, 'kej?
Samo da napišem prije nego tema ode na Jakuševac....
Psovka ne mjenja život ni nabolje ni nagore... ljudi mjenjaju živote! Psovke samo mogu pokrenuti ljude... unaprijed ili unazad, ovisno o situaciji...Citiraj:
Kako nam psovka može promijeniti život nabolje
Zene, super ste!!! :D
Mislim da ne bi trebalo zatvarati ovaj topik, dok god ima psihoterapeutski efekt.
ja trenutno nemam inspiracije za ..be mi se, ali vec cu se javiti. :mrgreen:
Ogla, draga! :love: (jel to Tomic ide na U2? :mrgreen:))
mislim da psovka može donijeti kratkotrajno olakšanje, a ako se pretjera s tim pristupom može se otići u nekom sasvim krivom smjeru.
Onaj primjer s čovjekom koji se riješio alergije, nije mu prošla od psovke nego od promjene u glavi. A i promjena okoliša ipak je morala utjecati.
hvala marci sta nisi odmah zatvorila topic :*
**be mi se sto nemam pare za ici na GO
**be mi se sto MM nema spermica
**be mi se za sve
Citiraj:
fritulica1 prvotno napisa
... nije već dr. K :mrgreen:
**be mi se za sve, idem za vikend na more :mrgreen:
blago tebi :( -ja još moram šljakati i slijedeći tjedan jer mi neće ostati dosta dana od go za maribor.Ma uostalom j*** mi se.Malo ću čavrljati sa kolegicama uz kavu i proće mi i taj tjedan.Valjda ću skupiti nešto novaca da odmorim dušu na moru.Dalmatinci-nemojte nam poskupljivati apartmaneeeee :predaja:
**be mi se kaj moram raditi još dva tjedna pa tek onda na godišnji, a tek onda mi se **be za sve :mrgreen:
ajme teme za relax,Olga žao mi je i bravo za stav,sličan stav sam prakticirati počela unazad par mjeseci kad mi se napunio kufer i na svako pitanje odgovorim ***e mi se bit če šta bude,i sada isto ***e mi se što mi stranke misle kad mi vide ruke s podljevima baš ću nositi majce bez rukava,***e mi stvarno jer nisam pošteno zadnjih mjesec dana ova šuplja glava boli bez prestanka,***e bi mi se što nema tko raditi odoh na bolovanje kad već nemam godišnji,***e mi se za ovo zdravstvo gdje moraš pored svega što uzimaju s plače kupovati i šprice i injekcije kad odeš na hitnu,ma ***e mi se više za sve luda sam ko šlapa.
cura vezano za more jeste li čuli za kauč surfing ovdje kod nas ljudi briju na to
jao teme...very good
****mi se što su mi začepljeni jajovodi
****mi se što sam napunila 38 a još nisam uspjela napravit bebača
****mi se što mi je pala plaća i to gadno
****mi se i odoh na plažu
****mi se jer mi se istinski J**E
Ajme zakon mi je sve ovo čitati. Najbolje ste :* :* :*
U osnovi čini mi se da nam se svima **be za sve :lol:
ma ne mogu odoljeti a da vam se ne pridružim u ovom terapeutskom postu :lol:
je** mi se jer mi je život trenutno u komi
je** mi se za ovaj novi ,šugavi mpo zakon, koji će sigurno pasti
je** mi se za osjećaj da svi drugi imaju dijete a ja ne..
je** mi se za sve
al brzo će me proći...
trenutna mantra mi je "ma mrs" kojom izbjegavam psovanje, a koja ukljucuje barem 3 socne psovke :lol:
ajmo:
j***** se za sve ali baš sve šta mi sad ne pada na pamet a ima toga puno sigurna sam!!!!!
*** mi se što cmizdrim svaki dan
*** mi se što imam najmanju plaću u redu a radim ko konj
*** mi se jer ja danas idem na godišnji a nemam para za pošten izlet
*** mi se što su moje sve frendice trudne, ja barem spavam do podne
*** mi se što su mi svih 11 js propale, imat ću još više i rodit ću trojke
*** mi se što sam se od hormona zbucala da trebam novi kupaći
*** mi se za one koji me stalno pitaju kad ću rodit
*** mi se za sve, jer ja imam svoj MM-a i ništa mi drugo ne treba, pa makar ni babaća ne možemo sami sklepati, doktor će da "smiksa" nešto i za nas.... :oops:
#### mi se sto cilu vecer objasnjavam neke stvari koje "normalne" zene nikako ne mogu skuziti dok postoji slavonka i sve mi koje znamo sta ja pricam
psovka ne može promijeniti život nabolje, ali ja brijem da se kad se dobro ispsujem osjećam bolje 8)
malo da podignem topić
*** sam gladna i *** se što moram biti na toj *** djeti zbog ***šećera
:mrgreen:
Jako sam ljuta i bjesna ali **be mi se za sve jer sam konačno na godišnjem i u četvrtak idem na more.
**be mi se za Milinovića i njegove podanike
**be mi se za HDZ
I nemojte misliti da ste me se riješile na neko vrijeme...a ne...laptop ide isto na more, a sveki je uvela telefon i internet u apartman :mrgreen:
**** sam ljuta i što su mi se vaginalete rastopile u autu pa sam morala kupiti druge :evil:
**** mi se za to....
dorice :lol: :lol: :lol: (ne ostavljati vaginalete u autu i ne jesti previše jer je ljepše doma nego u bolnici :* )
a j*** ga :mrgreen:
ee, pronašla potonulu temu, a dobru...
uglavnom **be mi se što ama baš svi oko mene imaju klince i pričaju samo i isključivo o njima, a ja i MM ćemo još jedan Božić dočekati u dvoje
i **be mi se što nakon 4 mj na fitnessu izgledam ko i prije
i **be mi se što mi je loš papa a naručena za IVF u 1.mj
i **be mi se što neznam kaj ću izmislit za božične poklone jer sam moneyless
Pozz 8)
ajme ja sam mislila da je mrtav!
:D :D :D
dakle:
### me se sto se ne osjecam nimalo trudno a cekam betu
### me se sto zapalim 3 cigare, bitno je da ih ne pusim 30 ko prije ivf-a
### me se sto vidjam samo nasmijane mame sa bebama u narucju
i ako mi ovaj ivf ne uspije:
#### me se, uspit ce onaj u 2. mjesecu
#### me se sta je bozic, necu kititi kucu iz dispeta. dosta mi je vise prazne kuce, nakon 9. godina cekanja. eto.
A ja baš čitam knjigu "Psovka - govor pakla" :ups:
toplo preporučam 8)
Teme za popravit raspoloženje!!!! :lol: :lol:
Meni se jutros ##be zato što me je moj inteligentni muž ostavio zaključanu i pokupio moje ključeve ( naravno i njegovi su kod njega)..i pita: da li si možda trebala nekuda ići????? :? :? možda jesam ali sad sigurno neću :lol:
Najbolji post IKAD...
Jedino što me može nasmijati u **** zimsko jutro jer me peru hormoni...
**** mi se što mi **** šefica nije produžila ugovor nakon 1,5 crnčenja kod nje i sada sam nezaposlena trudnica....
**** mi se što ona ima moralnu odgovornost prema **** državi koja mi ništa nije dala, pa je za NJU produženje protuzakonito...
**** mi se što u ulici u kojoj živim nema ni **** staze da se odem prošetati....
**** se što namam za kupiti bor, ode u krađu negdje u šumu (šala naravno) kupit će nam mama i tata... Hvala Bogu pa ih imamo...
**** mi se za sve, samo da rodim živo i zdravo dijete, i da vidim što više tih POZITIVNIH BETA.... :* :* :* :* :*
Curke ovo je najbolja tema na forumu....citam i smijem se...a vec dugo nisam....tesko je započeti sa ******.... previse toga ima
****se sto nisam dobila placu vec 2 mjeseca
****se sto je sve u banani
**** mi se sto se ****od vikenda do vikenda jer je MM otisao na sluzbeni put već godinu dana
**** se sto su mi nalazi u banani
****mi se za veliki trbuh i sto vec mjesecima nisam obukla trapke
****mi se sto drugi misle o mom problemu(osim vas, naravno)
****mi se i lakse mi je sad!!!
***** mi se što ni ja nemam plaće 2 mjeseca...
***** mi se što prelazim na novi posao a neam pojma kada...
***** sve koji podupiru novi zakon o MPO...
Jooj bolje da dalje ne večeras...imam materijala ali uf...