curke hvala :* :love:
stigle mi knjižice :mrgreen:
Printable View
curke hvala :* :love:
stigle mi knjižice :mrgreen:
ja bi samo za max factor ružCitiraj:
Bergamot prvotno napisa
može?
ako netko hoće moje naljepnice, neka se javi, nemam pojma koliko ih imam a još manje što će mi :mrgreen: motaju se po novčaniku...
oću ja :mrgreen: . trebat će mi krajem 9. mjeseca
Ako vas zanima, bila sam upravo u DM-u i osim gužve, ustanovila sam i da se cijene za sada još nisu mijenjale.
Dobila sam i knjižicu za kolovoz/rujan, nema baš nešto posebno, mislim da ću iskoristiti samo 1-2 stvari pa ću vam ostalo proslijediti ako će nekome trebati...
da, to smatraju "normalnom" kupnjom. ne daju kad se koristi popust.Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
Sorci, poslat ću ti onda za tjedan dana, možda odem još jednom u DM.
si šefica :mrgreen:Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
:*
to bu bilo ko sa mojim pinjolima :PCitiraj:
pomikaki prvotno napisa
jao :lol:
sezona pinjola nije prošla, strpi se
nek pošalje sve meni, pa ti onda dođeš po to :lol: :lol:Citiraj:
ivy prvotno napisa
stiglo danas!Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
puuuuuuno hvala :* :love:
nema na čemu :*
a pinjole... :oops: :mrgreen:
Imam jedno pitanje vezano za ove naljepnice. Do sada nisam nesto revno skupljala, ustvari uzimala sam ih i proslijedjivala dalje. Sada imam 18 zaljepljenih (u mojoj knjizici!) pa me zanima da li sa deset dobivam knjizicu s bonovima pa sa 20 popust od 15%, ili jedno iskljucuje drugo?
Dobiješ i jedno i drugo. :)
Ovo je bilo brzo! Super, hvala!
ako imaju knjižica s bonovima. meni jučer nisu dali :evil:Citiraj:
Nisu ti dali ili nisu imali? :shock: Znam da ih neki dan nisu imali u Sigetu i da bi ih navodno trebali dobiti u četvrtak, ali ne znam za druge DM-ove. :/Citiraj:
puntica prvotno napisa
ma valjda nisu imali... ja bi si mogla skočit po knjižicu sada, a onda krajem devetog... :mrgreen:
danas sam dobila knjižicu sa popustima..pa da vas pitam..treba li kojoj kupon..rado ću pomoći i poslati....knjiica vrijedi do 31.10...
samo što sam iskoristila kupon za maskaru.i mm za gillette...a ostalo je na kupu..i netreba mi..pa ako kome treba neka se javi..rado ču poslat nego bacit u smeće... :mrgreen:
Citiraj:
Poštovana,
knjižica za bodove 2009.g.vrijedi do 30.9.2009.g.kako je i naznačeno na istoj.Od 1.10. krećemo s novim sustavom bodovanja u nešto izmjenjenom obliku, svakako s puno novih pogodnosti za kupca .
Svoje bodove prikupljene do 30.9. moći ćete zamijeniti za nove pogodnosti nakon navedenog datuma.
Hvala što ste naš vijerni kupac.
S poštovanjem,
dm/marketing
Hmph? :?Citiraj:
Svoje bodove prikupljene do 30.9. moći ćete zamijeniti za nove pogodnosti nakon navedenog datuma.
:xCitiraj:
ostavila sam ti link za pitanja. piši i pitaj.
:P :mrgreen:
vijerni :lol: [/b]Citiraj:
sorciere prvotno napisa
joj prima, nisam ni skužila :lol:
znači, naljepnice dijele i u rujnu?? a kartice kreću od 1.10 ako sam dobro shvatila? jer ja sam čula nešto u prolazu da od 1.9 idu kartice, ali da se naljepnice mogu do 30.9 iskoristiti.Citiraj:
sorciere prvotno napisa
bilo bi super da dijele i u rujnu jer krajem tjedna idem obaviti kupovinu za klince i taman ću dobiti naljepnica koliko mi fali, a krajem mjeseca onda iskoristiti popust
ja sam danas otišla u shopping... part 1 :lol:
Bilježim se sa štovanjem za kupone za Fenjal dezić.
:joggler:
ja se biljezim za onaj kupon za raznorazne gelove za kosu!
meni je prodavaćica rekla da će se neiskorištene nalje moči dodati na karticu. Pa ako joj je vjerovat
Citiraj:
anatom prvotno napisa
imam ti ja za gel got2b...ako hočeš... :mrgreen:
Hoće, bodove skupljene u naljepnicama prenijet će nam na kartice.Citiraj:
Darijae prvotno napisa
fali mi još 2 naljepnise iz dm- a
pa ako netko ima viška - bilježim se sa štovanjem :mrgreen:
Citiraj:
Lucas prvotno napisa
imam ja 3 naljepnice viška....a kupon je otišao....
danas saznah.
idu kartice ( to vec svi znamo).teta nije sigurna dali cemo moci prenjeti naljepnice, ali veli da ce na svakoj kartici vec biti 50 bodova iliti za jednu knjizicu odmah.tako kaze teta iz Krckog dm-a.
prednost je veli sto ce biti jedan artikl po zelji sa 25% , dakle nesto cemo moci same odabrati.
i ca ce vrijediti u cijeloj Europi.
...nadam se da je tako....a ja imam 10 naljepnica jer mi knjizica sa drugih 10 u Zagrebu a vracam se tek prvoga...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
O, to bi bilo super! :naklon:Citiraj:
anatom prvotno napisa
eto.tko jos nezna:
http://www.dm-drogeriemarkt.hr/kartica.asp
sada nije bas tako povoljno.treba potrositi vise da bi se dobio popust
tja, znala sam da će nas nekako zvarat :/Citiraj:
anatom prvotno napisa
:/
Da naododam i ovdje: imam 4 komada viška ako netko treba :D