ako ces navracat do tribunja na kavu, javi se obavezatno :mrgreen:
Printable View
ako ces navracat do tribunja na kavu, javi se obavezatno :mrgreen:
kad smo u Vodicama NIKAD se ne kupamo ni na Srimi ni na drugim vodičkim plažama (razlozi su gore navedeni)...
radije se uputimo do Prvića, Tijata, Zlarina, Kaprija...
puuuno je ljepše...
al' moraš imat' barku ;)
Evo da se i ja nadovežem. Ja sam u Tribunju, a za Vodice mogu reći:
- Plaža Hangar ispod Olimpije je ludilo za mlađe, party je skoro svaki dan i čovik na čoviku
- Plava plaža je isto tako katastrofa, gazi se po ljudima
- Cijeli dio Blata (naselje iznad Plave plaže) sada smrdi kao kuga po septičkim jamama koje se procjeđuju
- gužve ste već spomenuli, preporučujem šoping ujutro čim se trgovine otvore, onda ima mjesta na parkingu, na blagajnama nije gužva, Lidl se za sada pokazao najjeftiniji i solidne kvalitete
Ispust kanalizacije bi trebao biti gdje kaže MGrubi ali to je zanemarivo u odnosu na sve ono šta ulazi u more ilegalnim putevima. Kolektor još ne postoji niti je grad spojen na kanalizaciju (bar većina) tako da se premalene septičke pune na dnevnoj bazi, a prazne ne baš tako često. Dakle negdje kakići cure.
Preporučujem odlazak na Prvić, blizu je i ima dobre veze, a može i kod nas u Tribunj, plaža Bristak je napučena ali neusporedivo sa susjednom Plavom plažom, a ima sadržaja. Čak ni Zamalin, glavna plaža, nije tako nakrcana.
I javljam se za kavu :)
svima zainteresiranam šaljem mob na pp :D
BTW ja se ne kupam u osmom misecu ne pamtim više od kada. Pregadljivo mi je vidit tu masu ljudi. Neki dan je na našoj maloj plaži susjeda izbrojala ni više ni manje nego 83 ljudi, dok se u moje doba (prije 20 god) tu kupalo 10 ljudi. Meni se činilo da je prenapučeno kad se broj popeo na 20-ak
meni je u vodicama definitivno bila prevelika guzva gdje god krenula i zato vam sada :bye: iz straska, novalja, pag.
kamp je samo za goste pa je uzitak. ali ovo je vec OT....
Citiraj:
SpOOklica
Ispust kanalizacije bi trebao biti gdje kaže MGrubi ali to je zanemarivo u odnosu na sve ono šta ulazi u more ilegalnim putevima. Kolektor još ne postoji niti je grad spojen na kanalizaciju (bar većina) tako da se premalene septičke pune na dnevnoj bazi, a prazne ne baš tako često. Dakle negdje kakići cure.
a što je onda ona kućica ili štoveć kod parapeta tj. tam di se kupuju karte za otok :?
eto :mrgreen: nazvala muža i on rekao da je to kolektor i da je većina sad na kanalizaciji......pitao me i dal sam luda kad ga zovem sam zbog tog na posao :lol: , ali to je sad već OT.
U pravu si, krivo smo se razumjeli, taj kolektor postoji već duže vrijeme, ja sam mislila na pročišćivač, koji će se tek graditi i biti će (navodno) na brdu između Vodica i Tribunja. Ali isto veeeeliki dio Vodica nije spojen na taj kolektor :)
kave :* :love: žene volim vas :* :love:
a najvažnije je da mi je marko proplivao i proronio ,i to uz utjecaj mrske
nam televizije ,tko hoće cijelu priču neka viče :mrgreen: i da mi se neće
ostvarit najgora noćna mora da mi 14 godišnji dlakavi klipan gaca po
moru do koljena a izbezumljeni roditelji ga nagovaraju da bar uđe do
gaća......
Garant je gledao epizodu Bejvoča gdje Sisata i Bezsisa rone, svaka u zgodno skombiniranom badiću, masci i perajama iste kričave boje, pa se nadao da bi mogao sresti kakvu takvu u plavetnim dubinama..... ajme.
svjetsko prvenstvo u plivanju , marko više ne gleda crtiće ,filmove i ostalo samo dokumentarni i sportski program
sam je tako izabrao
Ajde, svaki poticaj je dobar poticaj.... Mislim, ovaj je bolji od one moje ideje, ipak je premlad za Bejvoč (tj za argumente serije) :)