mislim da imamo i mi nešto u podrumu, u 9.mj. ih možemo proslijediti!
Printable View
mislim da imamo i mi nešto u podrumu, u 9.mj. ih možemo proslijediti!
ovako mala nana ima pločice i koliko sam ja skužila aprikot il inetko drugi ne znam sad ti je predložila da ih mala nana nekako proslijedi do momze, opet mislim da su u istom gradu, i da ti pošalješ pp momze da će joj doć mala nana sa pločicamaCitiraj:
Mukica prvotno napisa
.....
valjda, ako sam dobro sve povezala
imam i ja nešto malo, žutih, bijelih, sivih i bež, u Zgb sam :)
Evo, Mukice, nešto za tebe
http://www.radio-mreznica.hr/vijesti...jstori-mozaika
apri- ipak odustajem od lustera
mukica-nisam našla ništa potrgane keramike, nego, mislim da je to gres, nek apri uskoči- one sjajne pločice kao na podovima šoping centara. I nisu potrgane, nego rezane dijagonalno pa imam trokute . Hoćeš?
ocu ak su veselih boja
ne, imam skoro pa crne, i skoro pa bilele. imamo šahovsku ploču pod 45 stupnjeva- forcimer nam izgleda ko shopping centar
ja bih ti savjetovala da uzmeš i malo crnih i bijelih, te neutralne boje jako osvježavaju ako je kombinacija boja prezasićena.
Hoćeš?
moze!Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
jel mi mozete svi vi, koji nudite plocice poslat MEJL (eto ga tu dole) s brojevima telefona i nickom s foruma pa da vas nazovem da se dogovorimo kad da ddojem po to jer mi svi ppov brzo nestanu
Danas vadimo pločice, ima puno cijelih, a i potrganih. U 2 uzorka, ako netko treba nek se javi još danas inače idu u otpad. 25km od Zg.
Ostalo meni od kupaone plavih mozaik pločica, potrganih...
Ak treba, šaljem sliku istih na mail :mrgreen:
Mukice, imam ja pločica.
Narančaste i tamno smeđe 10x10 cm.
Spasi me hrpice s balkona :mrgreen: