Citiraj:
maria71 prvotno napisa
vlatka, ja recimo imam problem koji mi je noćna mora i kamen oko vrata...
Ah, ko ih nema...I ja bih mogla pokrenuti sličnu temu, a verujem i mnogi ovde.
Saosećam sa svačijim problemima i, ako neko zatraži savet i izjada se, pokušavam pomoći.
Tako sam i
vlatki, u par navrata, potrešena njenom pričom, dobronamerno savetovala ovo ili ono. Svaki put bih dobila po nosu, kao mnogi pre i posle mene. Ne očekujem da se svaki moj savet dat na ovom forumu prihvati kao božje slovo, ali ne očekujem baš ni pljuvačinu za svaku rečenicu koja ne tetoši i ne šalje smajliće podrške...
A
vlatka je kao na ringišpilu - jedne nedelje visoko gooore, druge na dnu. Tad kad je loše volje piše svašta pobijajući sama sebe - te otac joj nije tu, te je u gradu u blizini. Te ne može da se sama izdržava, te sasvim dobro zaradjuje dajući engleske instrukcije i prodajući kozmetiku. Pa je otac "pre dve nedelje" zlostavlja, a pre dva dana na jednom forumu piše kako joj je život bajka (ne nisam istraživala, slučajno sam nabasala ). To ide do takvih banalnosti da joj dete na istoj temi i žvaće i ne žvaće krutu hranu... :P
Pravo da vam svima kažem, meni je već dosta. Verujem da
vlatki treba pomoć, ali uz ovako neiskren nastup ne može je ni dobiti. Osim toga, rešenje je u rl, kod pravog stručnjaka za takvu vrstu problema, a ne ovde na forumu, kolikogod mi svi zajedno bili dobronamerni.
Što se mene tiče, obećavam samoj sebi da više neću otvarati ni komentarisati
vlatkine teme. Njoj lično želim od srca sve najbolje, da ustraje u borbi za svoj mir i psihičko zdravlje, kako zbog sebe same, tako i zbog njenog andjela.