ma neeeeeeee, ja prije mislim da oni ponekad izdaju pogresan nalaz u smislu da bude los - onda ga moras ponoviti i eto im para, za takve slucajeve znam.
ne znam zasto bi iko izdavao lazno sterilan nalaz :namig:
Printable View
ma neeeeeeee, ja prije mislim da oni ponekad izdaju pogresan nalaz u smislu da bude los - onda ga moras ponoviti i eto im para, za takve slucajeve znam.
ne znam zasto bi iko izdavao lazno sterilan nalaz :namig:
Wewice :love:
Sad sam ponovo raspoložena :D
:love: i tebi!
Moze jedno pitanjce?
Kako stavite taj jogurt kada je tako hlaaadan, brrrr?
Ako ga ostavim na sobnoj temperaturi bojim se da cu unistiti AB kulturu..
Sandy, ja sam jogurt koristila 2 dana i uopšte nisam primijetila da je hladan kad ga stavljam, a bio je svaki put u frižideru. Možda da probaš malo smanjiti temp. u frižideru ;)
Meni ništa ne pomaže, niti diflucan niti vaginalete (od njihbi mi bilo malo laše, ali ništa), u svakom slučaju najbolji mi je acedofil, kojeg bi stavila u špric (ili onaj implikator koji se dobije uz canesten kremu) i uštrcala prije spavanja tako da ne iscuri sve van, i do ujutro je toliko bolje da je acedofil stvarno genijalan. Za svaki slučaj stvaim ga još veče ili dvije iza, a izvani po potrebi mažem canesten kremom, s time budući da je i ona jaka i da sve sprži onda prestanem i nju stavljati i da bi smirila popucalu kožu namažem s vrlo vrlo malo nevenove masti (ako se stavi previše, ona peče ko vrag :mrgreen: )...
Inače, acedofil izvadim iz frižidera par minuta prije stajanja, ne čekam da se baš nešto ugrije, isto kao ni Ivančici ne smeta mi što je hladan...to se ni ne osjeti.
Hvala na brzim odgovorima.
Probacu da smanjim temp. frizidera jer meni je stvarno bilo hladno. Mogla sam da izdrzim ali sam se plasila za jajnike.
Indi, super ideja za špricu/aplikator. A koliku špricu koristiš, napuniš li je čitavu ili...??? Mrzim koristiti tampone, ali eto, ipak sam ih 2 dana stavljala. Koliko god oni meni smetali, stvarno su bili od veeeeeelike pomoći
ma ja ti uzmem taj implikator koji dojde u kutiji s canesten kremom i napunim ga do vrha....a inace ne znam , cini mi se da sprica za inzulin je slicne doze, pa da s njoj pokusas...ili nabavi taj canesten s implikatorima.
meni se stalno vraćaju gljivice iako poštujem sva pravila higijene od pamućnih uložaka, rublja itd.
međutim prije sam radila jednu veliku grešku na koju me je ginekolog upozorio; ja sam se uvijek, zbog neugodnog osjećaja vlažnosti i curenja, ispirala tušem pod najjačim mlazom, a to se ne smije
znači perite se dole samo čistom vodom i samo i"zvana"
moj doktor je to usporedio sa sluznicom nosa i rekao da se nos isto samo ispuše a ne ispire iznutra :), pogotovo ne sapunom ma kako bio blag
ja sam u početku mislila da ću se usmrditi, ali nakon terapije canestenom prestala sam se ispirati i mislim da sad ipak malo rijeđe napadaju
Bubamarka, ako opet budeš imala problema sa gljivicama, obavezno probaj jogurt (cure su gore pisale). Meni je stvarno pomogao. Koristila sam i Betadine i Nistatin vaginalete, ali je jogurt ZAKON
Da, ACEDOFIL je zakon! :) Mene je spasio.
Inače bubamarka ja sam isto skužila da mi od raznih Intima bla bla bla njega, koje bi navodno trebale imati smanjeni ph, pojave gljivice, tako da ispirem samo vodom s malo razrijeđene dječje kupke.