strasno :cry: :cry: :cry: zao mi je sto si sve to prosla :love2:
Printable View
strasno :cry: :cry: :cry: zao mi je sto si sve to prosla :love2:
:love: drži se
jako mi je žao što si doživjela ovakav gubitak :cry:
koji se ne bi trebao desiti nikada, nikome :cry:
Samo polako dalje, dan za danom :taps:
Katarina, iskreno mi je žao.
Nadam se da će vrijeme donijeti olakšanje i snagu za daljnji život i tebi i TM.
U mome gradu, danas je jedna mama izgubila život na porodu svoje druge
bebice koja sva sreća preživjela.
Tvoja, i priča te obitelji me baš pogodila.
:heart:
stravično, jako mi je žao, nemam riječi :cry: :cry: :cry:
na kbc rebru imaju divne psihijatre, pune suosjećanja, odi skupa s mužem i djetetom na razgovor, lijepo će te primiti, i dati ti snage za dalje :*
prestrašno...
katarina žao mi je.. :cry: :cry: :cry:
stvarno tužno i strašno..skoro sam i ja ostala bez prvog djeteta jer su predugo čekali..zadnju sekundu su napravili carski..tako da sam drugi put inzisirala odmah na carski..i treći put bi opet..protiv carskog nemam baš ništa..
stvarno mi je žao, ali naučit ćeš živjeti s tim..sreća da imaš još jedno dijete kraj sebe.. :heart:
O, prestrašno....tako mi je žao zbog neizmernog bola koji osećate svi, koji oseća to malo srce :( :cry: :heart:
draga katarina, nek ti dragi bog pomogne i da ti snage, u nasim si molitvama :love:
Boze, pomozi ovim ljudima...da zive sa svojom boli.
:cry: :cry:
Vjerujem da postoji nešto nebeski prekrasno, neka snaga i beskrajna ljubav.
I važno je da znaš da si ti voljena, da si na ovom svijetu s razlogom.
I kada sam kroz svoj porod prošla tešku situaciju, nedavno sam shvatila da želim tu svu patnju staviti u prošlost i zaboravit je.
Želim živjeti sretno i uživati u ljubavi koja me okružuje.
I ima dana kada me sjeta uhvati i suze mi se preliju preko obraza, tada dođem do MM il zagrlim svoje zlato, isplačem se i kažem sebi: jača si od te boli, i čeka te toliko lijepih stvari u životu...
Jako mi je žao.Prestrašno je to što se dogodilo,vjerujem da bi se i sama osjećala poput tebe.Ali pokušaj naći mir i utjehu u malenoj koju imaš,ne prepuštaj se mržnji i očaju jer bit će samo još gore.
šaljem ti puno virtualnih zagrljaja :love:
:cry: :cry: :cry:
Žao mi je... najžalosnije što se takve stvari događaju kad je medicina zaista otišla "daleko"...