Apricot ili se tebi preko Orke svi hoce ulizati pa si u danu skupila ovoliko pohvala ili je ovo dijete chudo. Ja sam sama sebi dosadila ponavljajuci koliko je lijepa.
Printable View
Apricot ili se tebi preko Orke svi hoce ulizati pa si u danu skupila ovoliko pohvala ili je ovo dijete chudo. Ja sam sama sebi dosadila ponavljajuci koliko je lijepa.
hajde, pronađi mi neko dijete (bilo forumsko, bilo...) koje nije dobilo toliko pohvala!
Sva su djeca slatka - kreni redom topicima: tamyni blizanci, bombončići od dille, natašina djeca, snorkina, arijanina Lara, tvoj viktor...
e ovo potpisujem 100%.Citiraj:
Sva su djeca slatka - kreni redom
ja samo gledam vase albume redovno kada mi posao ne ide ili me iznerviraju, a ja na "da se predstavimo..." pa po albumima da se oraspolozim.
U danu zeno, u daaaaanu.....naravno da su sva djeca slatka (ali pomiri se s tim da ti je kcer lijepa i da si nahebala u pubertetu), meni cak toliko da se prijavljujem da ih bebisitiram (ove s foruma)kad dodju u Sarajevo da mogu s mirom na cevape (a ove iz Sarajeva po dogovoru).Citiraj:
apricot prvotno napisa
Bujrum!
Ma stvarno je prekrasna na tatu valjda:cer
Pa normalno kad su sve nahrupile vidjeti tih +7!Citiraj:
ninet prvotno napisa
A kad tamo... sakrila ih je bolje nego Snorki!
Ajde da i ja jednom nekog potpisem! Dakle - POTPISUJEM!Citiraj:
MIJA 32 prvotno napisa
Moj muz dlakav... A tvoj ima sprijeda tapiseriju :lol:
Pa nece mu odzada bit tapiserija draga...
Dille: BIngooooooooooo
Citiraj:
ninet prvotno napisa
kako kome :lol:
stvarno lijepo dijete... na koga li je...?!
ja je pamtim jos s one prve crvene slikice.... i one s rozom maramom.
Ajme, pa ona je ljepotica vrhunska, diiiivna je!!!
stvarno je i velika i lijepa; na slikama joj kosa ima prekrasan pepeljasti podton !
btw; baš sam neki dan kopala nešto po majdokjumencima i našla sejvane nekakve postove sa slikom tvoje orke i andrejčeka od misajvice; ajime što su narasli !
nekome zada, nekome sprijeda, nekome kombinirano, a na glavi :mrgreen:Citiraj:
snorki prvotno napisa
predivna je!
Nadam se da nemaš ništa protiv zeta mlađeg od kćeri.
Lutonjica nema. :mrgreen:
prelijepa, predivna curica, vidi joj se u okicama da je mala mudrica...na mamu!!! :*
:D :D Bas je preslatka. HOCU JOS JEDNU CUUUUUUUUURRICU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tacno je da su sva djeca lijepa i ja jos nisam vidjela ruzno, ali jesam vidjela odbojno dijete.
Od forum-kids me najvise fascinira lutonjicina zara :love:
Pa ovo tek vidim!
Apricot, stvarno je prekrasna, prava ljepotica!
Pohvale i fotografu!
i ja isto tek sad vidim !
i sad sigurno nesto sto vec nisi dugo cula: prekrasna je (mora da je na mamu) :)
Mogu se i ja zapisati? Za Aleksandra. Baš si pašu.
Btw. Ona se stvarno zove Orka? Nikad mi takvo ime ne bi palo na pamet, ali mi se sviđa.
Prekrasna je!
Ma ne smijem više hvaliti to dijete, još će joj se mater umisliti, samo jedan veliki :*
Tek sad vidjeh ovo! Nemam rijeci, Orka je prava krasotica!!!
Necu napisat "kakva mati - takva kci", jos ce neko pomislit da se ulizujem Apricot :P
baš je lijepa curica