Ovo sam i ja čula, ima stvarno divnih žena, baš onako kako želiš da se radi s djecom, a neke imaju pristup koji je meni stran. Ali dobro, treba se raspitati, pa čovjek zna što mu više paše. Sve u svemu - dobro je to!
Printable View
Ima li ove godine ZKM dramskog studija na lokaciji MSU; kakva su iskustva?
I da li netko ima iskustva sa radionicama (dramska, likovna ili lutkarska) u Travnom www.kuctravno.hr za predškolce?
Dižem. Ovu godinu smo propustili ali od jeseni ćemo definitivno u dramsku (7 god.). Tirena lokacija oš Mladost Utrine- iskustva molim?
mene zanima ima li neka dramska za predskolce?
Citam a i cujem same pohvale za ZKM. Jel termini i voditelji grupa budu negdje unaprijed objavljeni ili se do upisa ne zna u kojim grupama ima slobodnih mjesta?
mi nismo niš znali, ali nismo se niti raspitivali jer i tako nismo nikog poznavali. B prezadovoljan, evo, šestu godinu odradio...
Sestu? Super! Ma zanima me jer joj i sport moram skombinirat glede termina i razvazanja...
Podižem.
Molim preporuke za Dramsku grupu za 6 godišnjaka. Bitno je da je sve kroz igru i da im je zabavno.
Za ZKM je još premlad, a jedina za koju sam još čula je Tirena. A sigurno u Zagrebu ima još??
Imaš pri Centrima za kulturu.
Ima Kupido u Areni, znam da ima i u jednoj igraonici na Knežiji...i tako, sigurno ih još ima.
Praktikum
Otvaramo dramsku grupu za najmlađe!
Za dobni uzrast od 5 - 7 godina organiziramo ogledni sat u četvrtak 13. studenog od 17:00 - 18:00 sati pod vodstvom dramske pedagoginje Maje Milinković.
Informacije i prijave do 12. studenog na info@udruga-praktikum ili na broj telefona [COLOR=#00AFFD !important]http://forum.roda.hr/chrome-extensio...skype_logo.png098 269 694[COLOR=#EC008C !important][/COLOR][/COLOR].
Više o našim programima i voditeljima pogledajte na www.udruga-praktikum.hr
Hvala svima!