XCitiraj:
Lutonjica prvotno napisa
strašan film
sirovi adranalin
brutalno i prelijepo, čak poetično
Printable View
XCitiraj:
Lutonjica prvotno napisa
strašan film
sirovi adranalin
brutalno i prelijepo, čak poetično
"In Bruges"
debilno preveden u "Kriminalci na godisnjem"
s debilno opisanim sadrzajem
a iznenadjujuce dobar film
sretna sam sto sam ipak na polici pogledala kakvi su to kriminalci, jer obicno film ovakvog naslova ne bi zasluzio da duze od 1 sekunde zadrzim oci na njemu :mrgreen:
Da, super je crtić. I ja neki dan bila sama sa sve tri svoje curke, najmlađa zaspala 20 min prije kraja :)Citiraj:
Maja prvotno napisa
Ali me šokiralo što sam za bebu od ni 10 mj morala platiti kartu :evil:
Još uvijek im se spremam poslati mail, ali nikako da stignem.
kaže mi frendica da ih odmah dam u 24 sata
ljubavni film po mom ukusu:
"Shinobi"
tinejdzerski ga obozavam i ridam i grcam na kraju
ja sam ljubiteljica starih, crno-bijelih i u boji, drama, komedija krimića i da imama vremena i kada bi mi još netko rekao gdje u Zg.u ima posuditi ili kupiti takvih filmova bila bih mu do smrti zahvalana....a da da povjesne spektakle ne spominjem....
Romantične komedije klasici; Praznik u Rimu, Neki to vole vruće, Doručak kod Tiffani (aj nije baš komedija)......
prohujalo s vihorom, Buntovnik bez razloga, Mačka na vrućem limenom krovu.....Div ( obožavam ovaj film), Tramvaj zvan čežnja.....svi filmovi ovoga gospodina Alfred Hitchcock.......jako sam iznenađena koliko odjednom volim filmove iz 80 i 70-tih godina koji su mi prije bili fuj......Ptica na žici ha,ha....LEGENDA O JESENI film prema kojem sam bila skeptična i pogledala ga tek prije 2 godine i predivan je.......
Nećeš se razočarati, odličan jeCitiraj:
Svimbalo prvotno napisa
Gledala sam ja, nije me se baš dojmio, nekako sam više očekivala. :/Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
Čitala sam knjigu, film još nisam gledala. Kakav je?Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
Ne, ne, ne, nikako se ne slažem, meni je film baš krasan! A ona je šećer šećerni.Citiraj:
Anemona prvotno napisa
Volim Shyamalana, tako da preporučam The Village, Misteriozne znakove, The Happening, ma sve što sam vidjela bilo mi je super osim Lady in the Water, gdje je stvarno ono...pretjerao! U smislu mogu si dozvoliti sprdačinu sam sa sobom i s publikom, jer sam već veliko i poznato ime.
Inače, ako vam slučajno nije odmah sinulo, on je autor već legendarnog Šestog čula.
Izbjegavam patetiku, ali za ovoga nemam ograda i to mi je osobni favorit trenutno i mogu reći jedan od najboljih filmova kojeg sam gledala - onaj njemački oskarovac o životu u DDR-u "Životi drugih".
ja bih kao romantične preporučila PS. I love you, The lake house i The notebook;
a kao interesantne August Rush, The Reader, The Wrestler, The curious case of Banjamin Button i ako slučajno niste gledali The Pursuit of Happyness.
i da, zaboravila sam najbolji film koji sam gledala u zadnje vrijeme (a gledala sam ih puno): Gran Torino
da li ga se može posuditu u Max tv videoteci?Citiraj:
Anemona prvotno napisa
Meni je knjiga bolja, ali je film... pa... ne prati 100% knjigu. I kraj je drugačiji. Više primjeren filmu.Citiraj:
Anemona prvotno napisa
Ako si se razočarala s Juno, nemoj gledati ovo, naročito jer si već čitala knjigu. :mrgreen:
Mene MM nagovara i nagovara, kad je svako malo na HBO, ali... od same najave imam neki anti-feeling.Citiraj:
betty blue prvotno napisa
Dobar, velite? OK... pogledat ću onda. :oops:
gledala jucer juno i bas mi se svidio!! :)
Ja sinoć pogledala film koji me oborio s nogu nakon dugo vremena. Zove se Seven pounds, mislim da su ga preveli Sedam grijehova, s Will Smithom.
Drama, i sa svim srcem je preporučam.
XXXCitiraj:
ruby prvotno napisa
Zamjena s Angelinom Jolie!
Očekivala sam neku laganicu a kad ono...najteži film koji sam gledala unazad nekoliko godina, plakala sam skoro od početka do kraja, bila pod dojmom dva dana...uf...pogotovo što je snimljen po istinitom događaju!
Ooooo da, mene je taj film oborio s nogu.Citiraj:
Shiny prvotno napisa
Težak, ali meni genijalan.
Da mi je pogledati išta slično :/
Trilogija Krzysztofa Kieslowskog "Crveno", "Bijelo" i "Plavo"
i Larsa Von Triera "Dogville"
Meni je bio odličan, užitak za sva čula!Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
ja cu probati pogledati zamjenu!
thanx na preporuci!
mene je svojevremeno trierov Breaking the waves oborio s nogu, al nikad ga poslije nisam našlaCitiraj:
ivy prvotno napisa
baš bi ga rado ponovo pogledala
e, baš ću ga potražitiCitiraj:
Maja prvotno napisa
jesi gledala Dogville?
jesam, dobar
A Zonu Zamfirovu?
Zona mi je bila full zabavna kad sam ju pogledala, a ono "Kako si ulega?" je dugo bio interni vic između MM i mene... I kad pomislim da smo najprije krenuli gledat nadobudno bez titlova, a kad je počelo, mi lagano :? :? :?
hehehehe
I mene. Imam ga doma, original, videokazetu. E sad, ako imas video jos uvijek, mogu ti ga proslijediti :)Citiraj:
Maja prvotno napisa
Moji omiljeni:
Kuca pijeska i magle
Gegen die Wand (odlican, tezak, ali odlican)
Little miss sunshine
Rekvijem za snove
Goodbye Lenjin
Sve od Almodovara (Los odgoj je jedan od najboljih)
Zavrsni udarac
Vicky Christina Barcelona
21 gram
Babel
Identitet
7 pounds
hm...ne mogu se sjetiti vise niceg...
A da, naravno:
Bliski odnosi (Closer)
Control (o Ianu Curtisu iz Joy Divisiona)
koji?Citiraj:
kahna prvotno napisa
Zamjena.
aha tako se zove :lol: o čemu se radi kuratko? al ne baš sve detalje ako ćemo gledati :mrgreen:
tnx, ali nopeCitiraj:
annie84 prvotno napisa
sinčić, dok je još bio sinčić, gurao kunice unutra prije n godina i otad je video za otpad
Pa nestane joj sin pa joj "nađu" nekog krivog sina pa ona dokazuje da to nije on i tako...Citiraj:
donna prvotno napisa
Evo trailera: http://www.youtube.com/watch?v=G0i9vHYiW2g
aha pogledat ću
meni je baš tužan onaj film ne znam točno ime kad mlada mama izgubi sina na onoj utakmici ma joj :( :(
evo, mi ga skinuli sa neta 8)Citiraj:
annie84 prvotno napisa
identičan ukus imamo :mrgreen:Citiraj:
annie84 prvotno napisa