Molim iskustva vas koji ste s 1.5godišnjacima gledali predstavu Priča o oblaku.
Predstava se daje i ovaj vikend pa bi možda otišli, ako procijenimo da je dobro prihvaćena. Hvala.
Printable View
Molim iskustva vas koji ste s 1.5godišnjacima gledali predstavu Priča o oblaku.
Predstava se daje i ovaj vikend pa bi možda otišli, ako procijenimo da je dobro prihvaćena. Hvala.
Moji su gledali Oblak u toj dobi i jako im se svidjelo. Predstava je baš napravljena za male, sjede na pozornici, mogu sve dirati i opipati. Traje kratko. Ako ulovite karte, svakako pogledajte.
Mi se baš spremamo za predstavu sad u 11 sati u Centru za kulturu u Remetinečkom gaju: "Djevojčica u ulozi detektiva".
U sezoni su predstave subotom i karta se plaća samo za dijete (20 kn). Nikad nije gužva.
Pretprošle subote smo gledali "Avijonko se ženi" -nije tipfeler-! i bilo je super, a prošle su bile maškare i isto smo se lijepo zabavili.
Priča o oblaku je super.
A mene zanima ovo kazalište u Travnom. Ima li predstava za naš uzrast - 2,5? Je li prebučno?
Ove subote 27.2. je u Centru za kulturu u Remetinečkom gaju (Trg narodne zaštite) će biti predstava za predškolce "Čudesna baka". Plaća se samo za dijete 2o kn, odrasli besplatno. Evo link:
http://www.medus.hr/svarog/?p=47
Konačno smo nakon dugo vremena bili u kazalištu. Gledali smo Oh, kako je lijepa Panama i jako nam se svidjelo, Lea je uživala. Predstava traje 40-ak minuta i mislim da je primjerena i za vrlo malu djecu. Karte nisu skupe - 25 kuna.
Koliko traje Pepeljuga u HNK? Da li previše za 4-godišnjakinju? Orašara je odgledala cijelog bez problema...
onda može i Pepeljugu
moji su jučer bili na Mačku u čizmama, u Žar ptici.
obojma se jako dopalo, i velikoj (7,5) i malenome (23 mj)
danas je Orka s tatom išla na VIS Životinje u Trešnju; njoj je bilo "prihvatljivo", njemu odlično.
Ove nedjelje su Tikvići u malom malom kazalištu na Pantovčaku, www.tantan-kutak.com. Dosad smo kod njih pogledali Svarogove predstave i bilo nam je super, a sad se posebno veselimo Tikvićima, jer ih je dječarac gledao u vrtiću i bio je oduševljen.
Da li je predstava prikladna za dob od 1.5 god.
To ti ne zanm odgovoriti iako su Tikvići poznati kako rade predstave baš za najmanje. Mogu ti samo reći da smo na ove prve dvije predstave viđali tako malu djecu. To su bile predstave baš s glumcima, a po mom mišljenju su za tako male čak bolje lutkarske predstave. Eto to ti je sve moje mišljenje, možda da baš njih direktno pitaš?
Od Kazališta sam dobila informaciju da je '... ovaj put lutkarska predstava. Predstave s glumcima imali smo prve dvije nedjelje, te je iduća ne repertoaru opet 28.03.'
Tikvići su ti isključivo lutkari, možeš vidjeti o njima na www.kvak.hr Znači vidimo se, super!
Da, očito sam ja krivo razumjela. Odlično! Planiramo doći ...
Da, i ja sam tako pročitala na njihovim službenim stranicama, međutim od Kazališta sam dobila i sljedeću informaciju:
Službeno, kazališna družina Tikvići radi predstave za djecu od druge godine pa na dalje, no prema našem iskustvu i manja djeca mogu pratiti takve predstave
O, super, hvala na infaću, ja sam se mislila da bi to mojoj svježoj dvogodišnji moglo bit rano, a ovo me ohrabrilo.
Danas je u jutarnjem veliki članak o Maloj sceni i njihovim predstavama za najmanje.
Super, hvala na info.
Podsjetila si me da podijelim s vama iskustvo s Tikvićima na Pantovčaku. Bilo je odlično, ambijent odiše toplinom, bilo je 20tak djece, više-manje su svi, i manji i veći, pozorno pratili i zabavljali se. Naša 18mjesečna mrvica je pratila 15-20 minuta, a onda je počeo lagano zujati okolo, međutim ništa pretjerano da bismo morali izaći van. U svakom slučaju, za pohvalu i preporuku.
rezervacije drže do četvrtka za predstave koje su u subotu tako da je dobro u petak nazvati blagajnu ili osobno kupiti karte
(i ja napravim rezervaciju unaprijed pa nam ponekad nešto iskrsne)
Kako se zna kad Tikvići imaju predstavu?
Ispunim onaj obrazac na njihovoj stranici pa me kontaktiraju?
Ili postoji raspored predstava ali nisam dovoljno pažljivo gledala?
Od Tikvića stranica nije baš nešto u toku, ali otiđi na www.tantan-kutak.com i tamo ti sve piše. Ovu nedjelju su sigurno tamo, danas sam čak dobila i njihov mail pa znam sigurno.
Nikolina ajde baš mi je drago da ti se svidjelo, možda nekad tamo i kavicu zajedno popijemo :))
Tikvići ove subote u Remetincu
http://www.czk-novi-zagreb.hr/hr/pre..._dvorište,200
U nedjelju Ježeva kućica u Velikoj Gorici u 17,00 sati, više na http://www.pouvg.hr/. Preporučam!
jel netko u Maloj sceni gledao Priču o svjetlu? Kakva je?
Nikoliša i Ivy, hvala na odgovoru za tikviće :) !
Apricot, gdje ste vi gledali ove predstave koje si navela?
mačak i bajkovnica u žar ptici
pipi u trešnji
prasci i jež u kazalištu lutaka
ako nisam što pobrkala, jer on ide na jedne, ona na druge, a na neke idu zajedno
Vratili smo se prije kojih sat vremena s predstave... i sad sam bolje!
O ukusima se ne raspravlja - to svi znamo, dakle, možemo iznijeti samo svoje dojmove, a ja ih imam potrebu podijeliti s vama :-) !
Nama je predstava prebučna, premodernistička, glazba je nabrijana - radio ju je Prle iz Leta 3, i naše mišljenje je da nije za malu djecu.
(A i mi, prpošni 40-godišnjaci ;-), se nismo osjećali kao ciljana publika. Iako smo, of kors, stari rockeri :yes: )
Ako je još netko gledao, baš me zanima kaj vi mislite!
...glazba je nabrijana - radio ju je Prle iz Leta 3...
Greška! Glazbu je napisao Mrle iz Leta 3
Šta kažu djeca na Pipi Dugu Čarapu ?
mi gledali Snjeguljicu i 7 patuljaka u Trešnji i baš nam je bila super!
ali nije za manju djecu (ima "strašnih" scena)!!
ovo potpisujem, Aria nakon snjeguljice ne zeli ni prici kazalistu, a kako prolazimo cesto porde tresnje pita da li je jos uvijek Snjeguljica tamo i da li je lovac tamo. dakle nama je ta predstava na neko vrijeme udaljila djete iz kazalista :-( jasno mi je da smo mi pogrjesili jer smo je odveli, ali znala je pricu i problematiku, pa smo ih oboje odveli.
Knjižnica Dubrava ima kutak koji se zove Kazalište u knjižnici. Osim kazališnih predstava (scena Svarog) srijedom se pričaju priče, pa ima i likovna radionica, i svašta.
Provjereno je zanimljivo i za mlađe od 2 godine.
http://www.kgz.hr/dubrava/index.html
http://www.medus.hr/svarog/
Mi smo nedavno pogledali "Reumatični kišobran" u Žaru ptica i bilo nam je super, i meni i Lei (4g.).
Sutra gledamo u Trešnji novu predstavu Jasno k'o pekmez - Winnie i ekipa
Javljamo da smo danas 1.puta bili na predstavi, 2 g i 10 mj., pogledali Priču o svjetlu. Nakon što su se ugasila svjetla počeo je plakati, jedini naravno iako je bilo i mlađih od njega, ali dobro da nismo odmah izašli jer je totalno uživao, pljeskao, smijao se, sudjelovao,ma uživancija