To nije lose za pocetak, velim voli pogledati u bolniciuz obavezno kapanje, sto nije nimalo lose a vidi se bolje.
Javi kak proslo
Printable View
To nije lose za pocetak, velim voli pogledati u bolniciuz obavezno kapanje, sto nije nimalo lose a vidi se bolje.
Javi kak proslo
mi obavili pregled kod dr.Juratovac
kapao im je oči, pregled je bio detaljan, doktor jako strpljiv, ljubazan
ustanovio je kratkovidni astigmatizam, bježanje okica ne
za 2 tjedna idemo opet na pregled, pa će odrediti samu dioptriju, imati ćemo naočale
i kad smo već kod toga...s obzirom da trebam dvoje naočale postoje li kakve " upute " kakav okvir, staklo, što pokriva HZZO..??
Zaista ne znam ništa o tome
Od hzzo dobiš do 80 kn
Ak trebaš preporuku za optičara onda kobačić u dubraviblizu okretišta tramvaja, to vam je usput kad idete s rebra
Dižem temu, drugo mišljenje privatno za dijete 4,5 godine. Gdje otići a da ne prodam bubreg. U Svjetlosti je 700kuna.
Čisto sumnjam da mi doktorica bude dala uputnicu opet za bolnicu.
Dom zdravlja ima dječjeg okulista. Pitaj pedijatra, ne moraš u KBC.
.
Monokl, Maksimirska?
Ja sam prezadovoljna sa Monoklom.
Pred par godina sam bila tamo sa djetetom
Mislim da je pregled bio 400 kn max.
Ne znam tko sada dolazi u monokl..
Tada je bila super djecji otalmolog sa Rebra.
Dr Bubaš ili tako nesto
Ako imaš dileme, možeš još jednom nazvati odjel gdje ste bili i reći da imaš dodatno pitanje... Za to ti ne treba nova uputnica. Možeš i obiteljskog liječnika pitati za drugo mišljenje.
Od privatnih preporučujem Monokl. Ki ki je u pravu, oni angažiraju dječje oftalmologe s Rebra. Nazoveš i pitaš tko im dolazi i koliko se čeka, koliko košta i sl.
Moji idu većinom na sveti duh,ko i ja uostalom,par puta su bili na Rebru.
Ne znam u čemu je priča kod Cathy, kod nas rade " poštedne" dioptrije,eto malcu su tek sad dali naočale,mi smo svi minusaši,a muž i astigmatizač,i doktorica je kod malog ,a i kod male malo duže ih ostavila bez naočala.