Pa nek se ljuti ;) koliko vidim,ljuti se ali ipak vuce :mrgreen:
Dokle god ne zna za drugo(bocica,voda,caj,duda...)morace vuci ili biti gladan.
To je bila moja strategija nakon dva "neuspesna"dojenja sada s ovim koje smatram uspesnim,jer uz raznorazne teskoce(uglavnom moje paranoje)traje vec(za mene vec :oops: )10.5 meseci :D
Okolinu koja ima komentare sam hirurskim putem iskljucila iz naseg zivota dok je strajk trajao,jer sam se prethodnih puta povela za njima i sve upropastila.
Cak i MM koji mi uvek pruza podrsku ali se uglavnom ne mesa,je par puta usao i uzeo mi bebu iz narucja s komentarom"kuda to vodi" :roll: ,jer se drala kao da joj cupam nokte,pa sam ga zamolila da ako mu smeta izadje van i to vise ne radi :P
Kad sveki kaze-ona je tebi gladna.... :( ne mogu a da se ne zapitam,iako vec dovoljno znam kako to sa stvaranjem mleka ide....A i ne dopustam(vise)da mi savete deli iko ko nije i sam bio u slicnoj situaciji(tj od svoje troje nije dojila nijedno ni dan)jer ko nije proziveo nema pojma kako je to.
Da je imala prisustvovati scenama izderavanja prilikom dojenja....uhuh...
Ovako niko ne zna-nema komentara :lol:
ja sam skupljala sve sto izdojim tokom dana,vecinom za svaki slucaj,to mi je smirivalo savest....ali retko sam iskoristila.Kada mi ostane-zaledila bih.I dan danas imam dosta zaledjenog u zamrzivacu,i nije nam zatrebalo.
Redovno sam izdajala jedno vreme kada je uspavam za noc,pa ipak znam da se neko vreme nece buditi.A po danu mi je isto kao i tebi bilo rizicno,da izdojim a ona bas tada hoce :roll: tako da mi je to retko uspevalo.
Vec znas da kolicina izdojenog nije merilo stvarne kolicine,a ako izdajas nakon podoja i imas 20ml,pa to je super :)
Strajk prodje onako kako je i poceo,sam po sebi :love:
Budes malo kracih zivaca,ali osnazena uspehom :*