Ja sam prije kupovala gacice u M&S, ali mi se cini da im je kvaliteta opala pa sam preko H&M-a presla na Lidl. I islo mi je na zivce sto u M&S-ovima nije bilo pakiranje samo s crnim gacicama, barem nije bilo prije 2 godine.
Printable View
Ja sam prije kupovala gacice u M&S, ali mi se cini da im je kvaliteta opala pa sam preko H&M-a presla na Lidl. I islo mi je na zivce sto u M&S-ovima nije bilo pakiranje samo s crnim gacicama, barem nije bilo prije 2 godine.
I ja imam ovakvo iskustvo. Majice kratkih rukava nisu bile baš neke kvalitete, a sinova dukserica bila je čisto smeće.
Potpisujem za Lidl, uvijek vrebam kad imaju rublje, nađe se dobrih stvari. Muške bokserice su isto odlične, ali nije to tema.
Danas sam sa sinom bila na Hreliću, tražili neko napajanje od računala (i našli, na sreću) ali kadsmo već bili tamo, pogledala sam i ostalo. Na štandu s donjim rubljem pristojne ženske potkošulje, Faro iz Turske, baš lijepih boja. Bež, siva melirana i kojekakve druge. Imaju oni i grudnjake i gaće. Nisam pitala pošto su jer ne trebam, ali nije to preskupo, a kvaliteta je ok. Dopale su mi se te dvije boje koje nisu standardna bijela, a nisu tamne.
Meni je Neda Senj super. Tamo sam uzela stvari za bebu dok su još imali trg kad se spusti sa Sv Duha.
Šteta što nemaju odjel za marketing, web i fb stranicu.
Bas sam ja par postova prije spomenula "Neda Senj".
Meni se recimo iz Lidla ne svidja donje rublje jer ovo sto sam ja gledala zadnji put je bilo toliko tanko da se doslovno vidjelo kroz njih sve.
Majice dugih rukava su ok jer ih imam par i kao one potkosulje/majice sirih naramenica sto budu po dvije u pakiranju su isto dobre.
U C&A ima pakiranje od par gacica i meni su sasvim ok.
Nije bas cisti pamuk, ima 5% elastina.
ja tražim donje majice na kratke rukave
da ih mogu mjenjati svaki dan, da ne moram gornju majicu/košulju, nakon jednog nošenja bacati u pranje :klimakterično znojenje:
onako lijepo pripijene uz tijelo, bez čipke i sličnih kerefeka, s elastinom
čisto bijele da ih frnem na 90C u mašinu
Talijansko rublje Snelly, odlično, pravo iznenađenje.
Kupila sam takve bijele u Lidlu, nisu ni godinu izdrzale, nestane elastin, pa pamuk postane proziran, no toliko su jeftine da je i 6 mjeseci dovoljno dugo trajanje.
I ja nosim ye majice, obicno ispod pulovera,. Ali ne samo bijele. Obicno ih kupujem u Intimisimi. Cekam sada snizenje za obnoviti kolekcije. Pamucne kupujem i MMu u istom ducano.
Samo oni mijenjaju kolekcije a ja ne ulazim u ducan dok ne pocne snizenje, tak da nemam pojma kaj sad imaju
Ajde zavirite u Kik.
Ja sam tamo čuda našla.
Daleko najpovoljnije duge gaće i duge majice za muža, ali ima i ženskih.
Kvaliteta odlična u odnosu na cijenu.
Ja tak "lovim" snizenja u NKDu. Objave na fejsu a isto imaju stvari dobre kvalitete
ove potkošulje su baš bile na akciji, 2 kom za 70-80 kn
dugačke su, čak i predugačke, udobne
evo nekoliko pamučnih modela https://uk.tezenis.com/thumbnail/wom...0440/50441.uts , ima čak i tange ;-)