Čestitam :D !
Printable View
Čestitam :D !
bravoooooo!!! :D
čestitam i lijepu i sretnu trudnoću vam želim!!! :love:
Prekrasno! :D Tebi i tm čestitam od srca i nek ti bude školska trudnoća!
Predivno :D dirljivo :cry: čestitam :heart:
:heart: :bye:
pusa našoj trudnici,volim ovako lijepe pričice, pusa pusa nadam se da će nas biti još.........
Iskrene cestitke prekrasnom paru :D :D :D
slavonka čestitam... :D :D :D
prekrasna priča, sretno :love:
Čestitam ! :heart:
ČESTITAM :D :heart:
Pridruzujem se i ovdje iskrenim cestitkama! :D
tako je lijepo pročitati ovakvu priču
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu školsku, dosadno uobičajenu trudnoću
:)
Čestitam :D
Ima nešto u toj petoj godišnjici-točno na našu petu godišnjicu braka ja i moja L. smo stigle kući iz rodilišta-tati na poklon :heart:
Čestitam od srca, to je divno :D :D
:D čestitam :heart:
Čestitam i ovdje! :heart:
ma super :D
tako se sva raznježim na trudnoće na ovom pdf-u
uživajte,najbolje tek dolazi :heart:
[quote="slavonka2"]
MM je već 2 mj na cinku, selenu i vitaminu C, čaju od piskavice i čaju za zaštitu muške prostate....
Cestitam od :heart: i zelim sve najbolje!!!! Zanima me sto je tocno tvoj MM pio za poboljsanje ''plivaca'' (koje tablete, koji cajevi - tko proizvodi i di se moze nabaviti).
puno sreće
:D
Čestitam i ovdje! :D
Od natural Wealth-a je bio svaki dan ujutro jedan vitamni C-500, popodne cink i nevečer selen...
izbjegavao maximalno coca-colu, fantu i ostala umjetna pića kao i alkohol... :lol: osim domaćeg vina
pošto mi do sada nismo jeli maslinovo ulje- ah, savonci...obavezan nam je u prehrani...
a čajevi, hm...ne znam točno koji ih travar proizvodi. Kupljeni su u Rijeci na velikoj placi jer smo tamo živjeli skoro 5 g. pa smo prilikom posjete prijeteljima skočili kupiti...tamo sam znala di ću tražiti jer se u zg-u još ne snalazim tako dobro....
Ovaj za zaštitu muške prostate služi za detoksikaciju organizma, potiče potenciju i čisti urinarni trakt... :oops:
A piskavica je jako ružna, pravila sam mu u malo kipuće vode, te je kad nabubri pojeo sjemenke i popio čaj....
Ali nemojte zanemariti pomoć koju smo pružali pilivačima u stavu svijeće...
ali mislim da se čajevi mogu naći u svakoj biljnoj ljekarni....samo nisu možda od tog proizvođača... ;)
Bitno je da služe svrsi i da bude što više trudnica.... :* :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bio=pio :lol: :lol:
Čestitam od srca :love:
:D :D čestitam od srca!
rasplakah se od sreće :)
ma predivno, neizmjerno mi je drago :heart:
Čestitam od :heart: draga moja na trudnoći.
Kada sam gledala prilog na RTL televeziju, pomislila sam bože ovi ljudi su stvarno prekrasni iz njih zrači puno pozitivne energije kako će oni divni roditelji biti. I eto ga sada snovi postali stvarnost. Još jedanput Vam čestitam i želim ti lijepu i školsu trudnoću. Puno :* :* :* :* vam šaljem.
Istina, stvarno ste zracili, drago mi je da je razlog bio tako prekrasan, iako ga tada jos niste bili svjesni :heart: . Od srca cestitam :D !
čestitam :D
:heart: :heart: :heart:
Koja priča.... :cry:
Veselim se sa vama i naravno čestitam!!! :D :D :D
Da...krivo je moooreee...... :D :D :D :sing: :dancingfever:
(trudnice smo u isto vrijeme) :saint:
Čestitam od :heart: baš si me rasplakala...
Najdraže moje - evo mene :D
otišla sam s posla jer su me malo živcirali, pa sam se pitala ŠTO MENI TO TREBA? :evil:
Otišla doktoru i otvorila bolovanje...ali tako sam na kratko vrijeme izgubila kontakt sa vama :(
Od danas u novom stanu imamo net i ne odvajam se od vas :D
MARTINA123, to je divno :love:
Pogotovo kada sam kod doktora A vidjela svoju bebu... :*
Srce joj se vidjelo kako kuca i ja sam se rasplakala :oops:
Ulazimo u 9 tjedan i muče me mučnine i to dobrano a od 7 tj. krenulo i povraćanje :/
Dogodilo mi se i ispred NSB-a, ali nije me bilo briga, samo malo stida :oops:
MM me služi i udovoljava mi, i tako je divno biti trudan :mrgreen:
Želim svim curama što prije da ostanu trudne pa da ih muče slatke brige.... :love:
slavonka2 veselim se s vama, uživaj u svakome trenutku!
:D :D :D
:love:
slavonka :D :D :D
:heart:
slavonka2 :love:
Nisam prije vidjela, čestitam od srca
Hvala puno svima...
Ja sam u krevetu, za dva tj. idem na kontrolu, sada sam u 10 t.
Mučnina je sve gora, iz dana u dan...
Mislim da sam pročitala sve moguće na forumu za mučnine... :oops:
Nadam se samo da neće još dugo držati.... kako vrijeme ide sve je intezivnija i drži po cijele dane...
Ali TRUDNI SMO i to je najbitnije... :D :D :D :D :D :D :D :D