Ma stvarno je bilo odlično!
Za svaku pohvalu!
Kamo sreće da ima više takvih događanja - edukativno, zanimljivo, usmjereno djeci, neobično... ma predivno!
HVALA VATROGASCIMA!
Printable View
Ma stvarno je bilo odlično!
Za svaku pohvalu!
Kamo sreće da ima više takvih događanja - edukativno, zanimljivo, usmjereno djeci, neobično... ma predivno!
HVALA VATROGASCIMA!
Ekskluzivna i prva javna obavijest.
Ovogodišnji Dani otvorenih vrata Vatrogasne postrojbe Zagreb održati ce se 02.10. 2001 u Vatrogasnoj postaji Centar, Savska 1 od 09:00-15:00 sati.
Nadam se da se i ove godine vidimo.
Ukoliko imam kakvih pitanja ili posebnih zelja slobodno se obratite preko foruma.
Hvala na obavijesti. Ove godine sigurno stižemo!
Ovo je predivna vijest.Odmah bilježim na kalendaru i naravno dolazimo 99.9%.:klap:
Prošle godine je bilo odlično, ove obavezno ponavljamo :) I molimo da bude dovoljno majca broj 8 i L ;) Kod vas obnavljamo garderobu.
uh,mi nestrpljivo čekamo tinuninu tinuninu...i da,male majčice molim i nama.:klap:
bravo!!!!!
majce i mi čekamo!!!!!
a mi možda nakon tri godine uspijemo doći do balona. :mrgreen:
svakako dolazimo!
super!!! stižemo ove godine sigurno i dovodimo ekipu
i ja se nadam da ću ovaj put to uspjeti organizirati klincima:-)
Upisali smo u kalendar...
:D :D :bouncing: baš tražim po netu obavijest kad je ove godine...
Bili i šrošle godine, malac nije mogao doći sebi od uzbuđenja, gledao vatrogasnu vežbu, bio u svim kamionima, čamcu, puštao vodu iz šmrka...imao je 2,5 god...
u koliko će se sati održati pokazna vježba? odnosno, postoji li raspored događanja?
za sad imaju samo ovo
Evo nas..guzva je ovih dana...
Dakle, pripremili smo neke male poklone za posjetioce.
Male majice (sluzbene i nesluzbene) su narucene kao i naljepnice.
Ako neko bas ostane bez majice ili naljepnica, moze se javiti na mail pa cemo se dogovoriti nekak.
Predvidjene si 2 vjezbe (u 11:00 i 13:00 sati) ali ce tokom cijelog termina biti moguce isprobati vozila, opremu ili drugo. Jedino ce sama unutasnjost Vatrogasne postaje biti zatvorena za posjetitelje jer moramo osigurati njezinu operativnost sto je steta jer klinci (i mame i tate) vole vidjeti onu stangu za spustanje.
Ako je nekome prevelika guzva, ili zeli vidjeti samu unutrasnjost postaje ili nebu stigao nesto isprobati ili ima posebne zahtjeve slobodno se javi na mail shop93 (et) net.hr bez ikakvog ustrucavanja.
Vasi profesionalni vatrogasci Grada Zagreba odrade 3500 hitnih intervencija godisnje! Oprez je potreban, nesrece se ne dogadjaju drugome!
Eh da, imamo koji poster ili pozivnicu ako netko zeli zaljepiti na skolu/vrtic...
hvala :-)
Javite se na mail shop93 (et) net.hr
i mi jedva čekamo vatrogasce :))
još uvijek prepričava prošlogodišnje doživljaje i stalno gleda slike :)
Može li posjet i neki drugi dan?Šteta što je to samo jedan dan.Naime ja sam jedna od onih koji subotom rade-i još baš taj dan imam inventuru.A baš sam se veselila da ću ove godine uspjeti dovesti sina.Baš sam žalosna.
Pozdrav
Javite se na mail i siguran sam da cemo se dogovoriti...
Puno hval na dobroj volji i razumjevanju.Čim saznam kako idući tjedan radim javim se.Samo me zanima može li to biti u popodnevnim satima.oko 17h?Pozdrav.
Naravno, mi radimo 0-24 tako da nam je svejedno....
Ako sam dobro shvatila, smijemo doči npr. sutra i nakratko pogledati vatrogasne kamione,...?
Planirali smo doči u subotu, ali na kraju ne možemo nikako, a dijete se več veseli.
Da li slučajno postoji kakav telefon (osim maila) da se možemo "najaviti"? :oops:
Danas ne mogu od doma slati mail, a s posla ne smijem.
Hoće li biti tako nešto u Zadru?
Pozdrav,
Za Zadar nisma siguran, ali sam siguran da ce vas primiti, bas ako treba mozemo nazvati kolege i zamoliti ih i mi...
Nazalost, brojeve telefona saljemo samo preko maila jer imamo jako losa iskustva s ostavljanjem na forumima...
JOOj mama me plaši da bu opet za vikend kiša:roll:
jelda da dečki koji rade pod vašim uvjetima:angel: neče otkazali duugo očekivani događaj;-)
Što se tiče nas-kabanice imamo :-))
Da nemoram i drugu subotu ne radit ;-)
jutros teta ankica rekla da ce biti OK vikend. postoji mogucnost pljuska ali ne ovo sto smo imali zadnjih vikenda. evo tu ti je prognoza
a vidimo se u subotu, jer do sad nam je uvijek fenomenalno bilo. :bouncing:
Bez obzira na eventalnu kisu, nema otkaza..
Vasi profesionalni vatrogasci Grada Zagreba odrade 3500 hitnih intervencija godisnje! Oprez je potreban, nesrece se ne dogadjaju drugome!
Joj, mi se tako veselimo. Moja curica se sutra vraća s mini maturalca (maturalac u Gradu mladih) i subotnji odlazak je jedno iznenađenje za nju.No iskreno i mi odrasli se jako veselimo. :klap:
I mi dolazimo!
I mi stižemo!!!!!!!!!!!
Na kojoj tramvajskoj stanici trebamo sići?
Našla odgovor.:mrgreen:
Sama postaja je između stanice kod Muzeja za umjetnost i obrt i stanice kod Westina.
Mi smo bili i moja curica je oduševljena. Nismo mogli proći niti pokraj jednog kamiona ili broda da nije probala. Posebno sam ponosna kako je bez straha ušla u košaru koja nije bila na maloj visini i sretna mahala. Puno hvala stričekima i tetama i Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba na velikom trudu i razumijevanju te im ovim putem čestitamo 100-tu godišnjicu postojanja. VIdimo se dogodine!!!:klap::heart:
I mi smo bili, vratili se sretni i zadovljni.
Dosli smo nesto prije 11 sati ,kada je bila njihova vježba i klinci ostali oduševljeni!
Došli u 09:01, bez gužve odradili vožnju brodom, dizalicu s košarom, popeli se na gotovo sve kamione, čistili dvorište šmrkom...oduševljeni svi redom. Dragi naši vatrogasci svaka vam čast i jedno veeeeeliko hvala na svemu!!!
Dragi vatrogasci, bilo je super! Uživali smo i djeca i mi. Stvarno ste se potrudili i jako ste dobri s djecom. Hvala vam!
HVALA svakom vatrogascu ponaosob i ne samo za divan danasnji dan več 365 dana godišnje:klap: