Meni je nakon tri mjeseca porodiljnog bilo dosta doma. Kad sam počela radit onda sam htjela bit sa sinom doma.... I zapravo...to sve jako lijepo kombiniram...Imam divno dijete i divan posao...ide to skupa :mrgreen:
Printable View
Meni je nakon tri mjeseca porodiljnog bilo dosta doma. Kad sam počela radit onda sam htjela bit sa sinom doma.... I zapravo...to sve jako lijepo kombiniram...Imam divno dijete i divan posao...ide to skupa :mrgreen:
Jooooj, a ja bi tako bila doma ...
Meni je doma naaaaajljepše.
Na posao bi me mogli natjerat samo puškom. Možda je muž već nekakvu i nabavio. Radila sam na puno mjesta, preko 10 godina, bila i obrtnica, ali osim jednog posla, svi drugi su mi bili čista tlaka.
Volim biti doma sa mužem i djetetom, dani su mi i prekratki za sve što bih htjela.
Puno čitam, kuham, brinem se o cvijeću, pospremam, bavim se sa djetetom, pjevamo, plešemo, znamo tonu pjesmica, jedino što se jako, jako malo družim sa prijateljicama. Ali to je do mene, nikako da si organiziram vrijeme tako da planiram i druženja koja mi nasušno fale.
Bila mi je želja udati se i biti doma, pa sam sretna jer mi se to i ostvarilo. Još samo kad bi umjesto u stanu bili u nekoj kući sa dvorištem i vrtom, ali radimo i na tome.
Financije su nam više nego skromne, muž je u mirovini, ali mislim da nam nebi puno pomoglo moje zaposlenje, jer je plaća u mojoj struci zapravo džeparac. Toliko uštedim jer ne moram trošiti na garderobu, prijevoz i gablec.
Super mi je to što se neke od vas našminkaju i zrihtaju i za po doma. Ja se pod šminkom ne osjećam slobodno.
Jedino imam potrebu da se ne udebljam i da zadržim mladolik izgled, kosa mi je vječito u repu (jer volim dugu, a smeta mi dok radim po kući). Šminkam se kada očekujemo goste i kada nekuda idem.
I sretna sam. Mislim da mi je život puno dao. Još kada bih se izliječila od teške ovisnosti o romantici, tada bi i moj muž bio više zadovoljan sa mnom i jednako sretan kao i ja.
Tko je ovo pročitao do kraja, nek se nečim nagradi
:lol:
Pročitala do kraja :mrgreen:
I meni je dojadila kuća pred kraj porodiljnog i mislim da ne bi mogla stalno biti doma, ali da mi je svaki dan 8 sati na poslu previše i to također stoji...Sanjam o poslu na pola radnog vremena, nadam se da će se jednog dana i ostvarit
Meni se neda ići na posao svaki dan, ja bi tjedan složila ovak:
ponedjeljak i utorak radni, srijeda slobodna, pa četvrtak radni, pa onda petak, subota, nedjelja slobodni. :mrgreen:
Kaj velite na to, ha?
Citiraj:
Sanjica prvotno napisa
Super si ti to smislila :klap: ...
Potpisujem odmah.
evo, ja ću pojesti kockicu čokolade :mrgreen:Citiraj:
marijanada prvotno napisa
Citiraj:
zeljka231 prvotno napisa
e ti si zena kakvu moj muz zeli :) ... ja sam totalna kontra...
prvi put sam se zaposlila s 33 g 8)
do tada sam studirala(još nisam završila :oops: ),rađala,uživala...
nije mi bila sila raditi i bilo mi je prekrasno doma
kada sam počela raditi zbog financija-našla sam posao koji sada radim-neobično radno vrijeme i jako fleksibilno
zasad mi je još super-iako ponekad bih da sam doma, ;zapravo,najradije bih još neko vrijeme bila s klincima pa se vratila na posao
;)
Bolje je biti kontra. Zato se suprotnosti i privlače. Kad svi misle kao i ti, znaš da si u krivu.Citiraj:
Iva prvotno napisa
eh, ja bi tako rado da mi je radno vrijeme 4-5h, bez obzira na zahtjevnost posla.
Sada sam doma na porodiljnom-s oboje, nekad sam na kraju dana krepana i slomljena-rado bi se maknula i odmorila pola sata... a opet bi tako rado ostala s njima, nebi išla radit +8h i vidjala ih 2h na dan :(