DinciP prvotno napisa
Curke, hvala na potpori.
Zasad čekam da mi doktor odgovori na mail u kojem sam objasnila šta njegova pogreška znači, te da mi ponudi neko drugo rješenje ( od onog koje predložio )... Mislim da bi se sad mogla zadovoljiti jedino s tim da mi naplati punu cijenu postupka, ali samo ako postupak uspije, u protivnom bez naplate ( ja sam lijekove ionako već platila, a i za smještaj ću se dogovoriti ).
Evo pitanje vezano za tematiku. Kaže doktor da nije nikakva smetnja šta sam uzela Gonale prije vremena ( i to 15 komada !!! ). Kako je moguće da to nije bitno. Meni je danas krenula menga, a ja već imam folikule na pola puta (8-9mm). I kako sad ti folići mogu biti kvalitetni ( puni! ) ako nisu imali svoje normalno terminiranje. Ispada da dan početka stimulacije nije toliko bitan!? I ne kažem da s tim nije moguća trudnoća, dapače, ali ako je ne bude, tko može reći da nije bilo radi loše kvalitete jajašaca ( a zbog svega navedenoga ). I šta vi sad kažete na to.
S ovim svim hoću reći da nije meni toliko do novaca ( iako se radi o zaista velikoj sumi ), nego ne želim unaprijed plaćati tuđe greške.
Samo da se dr što prije javi s prijedlogom..već sam nestrpljiva