Ja se nadam da je dr.Š. bio pred malim ekranom, a ako ne , valjda će vidjeti link na našem podforumu! :)
Doktore, još nije kasno...
(ja kao kontam, prati nas čovjek)
Printable View
Ja se nadam da je dr.Š. bio pred malim ekranom, a ako ne , valjda će vidjeti link na našem podforumu! :)
Doktore, još nije kasno...
(ja kao kontam, prati nas čovjek)
Citiraj:
drndalica prvotno napisa
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :shock: :lol: :lol:
x. Gledajući ovu emisiju osjećala sam kao da se budimo iz ružne noćne more :heart:! Kad bi barem bilo tako!Citiraj:
Gost 1 prvotno napisa
meni to uopće nije "deralo" uši. koristili su najčešće potpomognutu pa malo vantjelesnu i nešto umjetne. stvarno to ne bih ni najmanje zamjerila. ne smijemo si dozvoliti da energiju usmjeravamo na krive stvari da nam se ne bi ponovilo - svi mediji pisali samo o vanbračnim i donacijama, a o samoj problematici medicinskog aspekta, ako su i pisali to je bilo tek onako usput. Još jednom - svaka čast ekipi koja je napravila emisiju!Citiraj:
ivica_k prvotno napisa
Bolje ti idi spavat i to sanjaj. Jer mi već dugo ne živimo u normalnoj državi. I ja sam optimist, ali vjerujem i da se dogodine u Hrvatskoj ne rodi niti jedno dijete iz MPO, a svi ljudi cijepljeni onim sumnjivo nabavljenim cjepivom za svinjsku gripu mrtvi popadaju po hrvatskim ulicama... Darkec opet ne bi dao ostavku.Citiraj:
Gabi prvotno napisa
A za Paralele - čista petica!
a da umjesto naših pisama pošaljemo emisiju uvaženim saborskim zastupnicima, državnom tajniku i inim "stručnjacima"
odlicno odradjeno,pa da vidimo kako ce sada ovo demantirati
odličan prilog... šteta da nije išao par minuta prije dnevnika
Ovo neće demantirati, nego ignorirati (jednako kao npr. studiju iz Toronta, na koju su se prvo pozivali, a onda pravili mutavi kad se autor javio i poklopio ih).
Emisija je bila za pet.
Naaajbolje je bilo kad je voditeljica rekla da je ministar u Saboru rekao da je u Poljskoj zabranjeno zamrzavanje zametaka. To smo provjerili i utvrdili da nije tako ( još uz prikladan izraz lica .. :lol: )
Ma ja bi se poklopiloa ušima da sam na mjestu Šimunića, uz ovakvu blamažu da uvaženi stručnjaci i kolege ovako govore o smrzavanju jajnih stanica ... Kad je iz Poljske rekao koliko trudnoća su imali sa smrznutim jajnim stanicama...TRI.
čisto sumnjam da će se itko od onih koji bi trebali uopće na ovo osvrnuti...ne ide im na njihov mlin :evil:
nadam se da je kristina turčin gledala, pa možda izađe članak u jutarnjem...ona mi je miljenica, odmah iza Tomića ;)
a sabornici čitaju dnevne novine...naše mailove rijetki,kao g.Lesar
:heart:
upravo tako, osjećala sam kako likujem :)Citiraj:
ina33 prvotno napisa
emisija je bila fantastična, pogledala sam ju dvaput..
Bravo M od Gabi.Citiraj:
Gabi prvotno napisa
Međutim, ipak je ovo Hrvatska.
Baš se nešto razmišljam koju će sad anegdotu smisliti da bi popljivao emisiju.
Ustvari, dobro ti u globalu i kažeš. Doći će i naših 5 min.
Sigurno mu je sin gledao ovo i odlucio da mrzi HTV.Citiraj:
Bebel prvotno napisa
XCitiraj:
thaia28 prvotno napisa
...i ja pogledala još jednom ;)
:klap:
Ovo je bilo munjevito!Citiraj:
Gabi prvotno napisa
I ja sam sad pogledala snimku i stvarno je prilog odlican!
A ovo misljenje, kao i pitanje:
potpisujem u potpunosti.Citiraj:
Gabi prvotno napisa
:lol:Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
"Marko, jel te tata ikad učio da mrziš?"
Nije tata i neću, ali ja više nikada neću gledati HRT!
Ni ja sine!
:lol: :lol: :lol:
Nene2 prvotno napisa
emisija je bila za čistu peticu,ma za desetku,hvala stručnjacima i novinarima
Nene2 prvotno napisa
... beži Darkec, beži Darkec... :sing:
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Aurora* prvotno napisa
Izvrsno! :)
Marko za koji dan neće moći gledati niti jednu TV!
:nono: :nono: :nono: :nono:
Možda TV BANGLADEŠ ! :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
A jadan Marko, kako će sutra u školu?Citiraj:
Nene2 prvotno napisa
:lol: :lol: :lol:
ali ovo je najbitnije šta je rekao Prof. Vlaisavljević
¨ZAMRZAVANJE JAJNIH STANICA NIJE ADEKVATNA ZAMJENA METODAMA ZAMRZAVANJE EMBRIJONA I TO JE STAJALIŠTE EVROPSKE UDRUGE ZA
HUMANU REPRODUKCIJU I EMBRIJOLOGIJU!¨
Nene2 prvotno napisa
Malo OT http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/p...0/0528006.html
Možda Jaca još bolje počisti... Iako, bojim se da bi se Darkec prije vezao lancima za saborsku govornicu nego tek tako odstupio :/
ma sve je bitno i pametno šta su rekli,..
Vrtim emisiju,.. i u krevet ću zadovoljna.
Zahvaljujem se HRT-u, voditeljici Morani Kasapović, paru sa predivnom plavokosom curicom, i dragim lječnicima, stručnjacima koji su napokon rekli kako stvari stoje u svijetu.
Takodjer!Citiraj:
bublica3 prvotno napisa
Eh da, to sam zaboravila od silne euforije...
Mala Lucija je predivna :heart:
I onaj dio iz Poljske s malenom curicom u crvenoj jakni koja grli mamu, a spiker komentira "...tko ne bi poželio ovakav zagrljaj". Sva sam se rascmoljila...
Bojim se da taj film ne bumo gledali :( . Za to treba imati integriteta i morala.Citiraj:
Gabi prvotno napisa
O.T. : jedna celebrity mama se trenutno žestoko razvlači po medijima radi toga što koristi svoju kćer za samopromociju. Nagradno pitanje: po čemu je Markov tata drukčiji?!
Ne daje sinove slike u novine? Onaj članak sa fotkama mpo beba ih baš jako pika u oči, preko nekoliko puta su ga spominjali. Valjda je trebalo ostati na tome da su to neka plastična frankenštajn djeca.
Mozebitni odgovor na nagradno pitanje: Markov tata je ruzan ko pas za razliku od onog drugog?
odlicna emisija, HRT hvala i hvala SVIM sudionicima.........
Jeste vi skužile da je onaj iz Belgije rekao da je bolji fet nego odmah vraćanje "friških" zametaka.Mislim da je malo nebulozan jer ispada da on to jedini radi.Koliko puta uopće u ostalim zemljama navedenim u emisiji država plaća ivf?To mi je isto malo promaklo.Mislim da i oni malo love "vodu na svoj mlin".Znaju da žene sada odlaze pa love pacijentice govoreći kako je kod njih sve super i bajno i krasno a znamo i mi iz postova naših forumašica da neki baš nisu prošli naj-naj u Mariboru.Mislim da se tu kao i u svemu vrti lova,politika i nadmoć.
XCitiraj:
Gost 1 prvotno napisa
:heart:
emisija bila odlična :D
ovaj puta bravo za htv, urednicu i novinare :)
odlično :klap:
pčelice, ti liječnici su odgovorili na postavljena im pitanja. kako može reći da je nešto bolje ako nije ili kako može reći da je kod njih zabranjena oplodnja više od 3 stanice ako nije? a što se tiče vode na njihov mlin - pa ne tjera li upravo ovaj zakon, a ne oni, vodu na njihov mlin? ili bi možda trebali donijeti zakone poput naših pa da ni tamo ne možeš dobiti najbolje moguće liječnje?
XCitiraj:
nina1 prvotno napisa
Urednici,novinarima i gostima Paralele HVALA