ovaj dan mi je grozan jer uz to što je spomen na sve anđele bio mi je i termin poroda :cry: :-(
najradije bih ga izbrisala iz kalendara
za sve naše male anđele upalimo večeras male lampaše :heart:
Printable View
ovaj dan mi je grozan jer uz to što je spomen na sve anđele bio mi je i termin poroda :cry: :-(
najradije bih ga izbrisala iz kalendara
za sve naše male anđele upalimo večeras male lampaše :heart:
Za sve anđele, koje volimo i koji nam nedostaju
http://www.babababies.com/images/pic...81_11-8970.jpg
Osijek super za trud.Prve godine kada sam napisala taj članak (1.godišnjica mog gubitak je taman bila) bio je i prilog na RTL-u,ali eto i dalje je ta tema tabu i malo se javno govori o problemima roditelja Anđela.
Drago mi je da su se barem pojavili forumi poput ovog ovdje i na mameibebe i na još nekim poznatim forumima, to je dokaz da postoji potreba da roditelji koji su to prošli govore o tome,da nađu "srodne" duše i da naiđu na istinsko razumijevanje za emocije i misli koje im se vrte po glavi.
svim našim malim :angel: mislimo na vas svaki tren i neprestano ste nam u :heart:
Petra...vole te mama, tata i braco...i za naše ostale bebice pusa velika
Beskrajno sam danas tužna... Toliko mi fali da me srce i duša bole...
T, I & O :heart::heart::heart:
:angel::heart:
:angel: :angel: :angel:
Tonka :angel:
palim svjećice za sve naše anđelčiće... :heart:
dragi naši Zara & Matko, ne prođe dan da vas se ne sjetimo! strašno nam falite...
... vole vas vaši mama, tata i seka :heart:
za naše malene anđele :heart:
Kad bih mogla vratiti vrijeme...
vratila bih vas moji mali anđeli.
Bol je još prevelika, tuga preogromna, ali sutra je novi dan , nova nada....molim za sve vas roditelje anđela.Mihael i Fran zauvijek ste u srcima svojih roditelja
Ljubavi moje malene, volim vas i mislim na vas svakog dana! :heart::heart:
Za moju malenu djevojčicu :angel: :heart:
I za sve anđele i njihove mame :heart::heart:
:cry:
za sve nase andjele :heart:
:heart: :heart:..
evo ja nažalost tek sada pročitala ovo. Mislim da je to super, ali nažalost po našim bolnicama će trebati jako puno vremena da to zaživi.Jednostavno mentalitet ljudi.
ja palim svijeću za mog malog anđela svake nedjelje u crkvi ali mislim da je ovo super, jedan dan za sve naše anđele i sve ono što piše kako se odnositi prema tim ženama stoji .
02.04.2005.Klara
20.05.2010. Marija:angel::heart: