juttro svima!
mare41, hvala na kavici, nema boljeg u rano ujutro (ili ima? :mrgreen: ) a baš sam si nekak mislila da ću se uspjeti ustati iz kreveta i ja skuhati kavu...
aleksandraj, duba11 ... danas beta jel? ~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Printable View
juttro svima!
mare41, hvala na kavici, nema boljeg u rano ujutro (ili ima? :mrgreen: ) a baš sam si nekak mislila da ću se uspjeti ustati iz kreveta i ja skuhati kavu...
aleksandraj, duba11 ... danas beta jel? ~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
jutro!!!!
:heart: :heart: :heart: ~~~~~~~~~~~ za današnje bete,neka budu velike i moćne!!!!!
Jeja :D da ponoviš uspjeh Rešovskih trudnica
Malena 2 :taps: , sljedeći put ćeš sigurno uspjeti
Ostalima puno :*
Cure moja jedna mrvica se oplodila i sad čekam transfer koji će biti u nedjelju ili ponedjeljak :D :D
svim današnjim čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jesmo li rekli jedna, ali vrijedna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
Potpisujem! :heart:Citiraj:
šniki prvotno napisa
Gabi bravo za malog borca :D
Gabi super!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Bas sam sretna radi tebe jako!!!!! :D :D :D
Nadam se da cu ti se sutra pridruziti sa sretnim vijestima
cestitke gabi i neka beta bude velika::::)))
hocu i ja na ovu listu i ja cekam nesto.... :cry: :cry: :cry:
Evo ja upravo stigla od dr.i uvz je u redu,rekao je mirovanje i kontrola za tjedan dana.Kad sam izašla van ,pročitala onaj papir(šok).Piše;jedan GM za sada bez odjeka za plod.Molim vas pomagajte jer ja ništa ne razumijem :?
cure imam transfer u ponedjeljak- to bi bio 4. dan od punkcije
malo mi je to čudno- obično je transfer 3 ili 5 dan kad se ide na blastice- ovo nije ni jedno ni drugo
jel se trebam brinuti?? jel to samo zato što je 3. dan nedjelja??
molu za sutra~~~~~~~~~~~~~~
to ti znači da se vidi jedna gestaciska vrećica a srce ćeš čuti za koji tjedan tj obično se čuje od 6 tt pa nadalje SRETNO :DCitiraj:
romanica prvotno napisa
svima vama mnoštvo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kome za šta trebaju
a mi se pripremamo svaki dan u nadi da će baš možda danas doći naša mrvica a ona neće i neće jer joj je u buši dobro
ja sam imala et 4. danCitiraj:
Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
rezultat u avatru :heart:
draga ~~~~~~~~~~ do neba! Kažu da beta ne mora biti točno dupla, dobro je da se poveća za 65% ako se ne varam, jednom je to rikikiki rekla.
Gabi25 ~~~~~~~~ za jednu ali vrijednu i neka scenarij bude kao kod pirice!
aleksandraj i duba :cekam: :cekam:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Citiraj:
Strike prvotno napisa
aleksandraj i duba gdje ste???
evo ~~~~~~~~~~~~~~~ za visoke bete
pirica :heart: daj Bože da bude isti scenarij i kod mene
maja8 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skorašnji sretni susret s bebicom :love:
ostale curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba
:love: :*
sasvim uredan nalaz za prvi UZV, slijedeći korak je drugi UZV na kojem će sigurno treperiti prekrasan mali žmigavac~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: (tako je bilo i kod mene)Citiraj:
romanica prvotno napisa
Cure da li je kome dr.L na VV pisao kakav papir za mirovanje odmah nakon bete?
Naime bez toga mi ginekologica nece dati preporuku za bolovanje..On mi nista nije dao - vec dva puta samo kaze, ponoviti betu i to je to a meni je izaslo onih sluzbenih 14 dana od transfera do prve bete za sta sam imala otvoreno bolovanje.
Kaj da ga trazim to? Jel imao tko takav slucaj?
meni je dao tj. napisao preporuku mirovanje odmah po prvoj beti i to na paporui na kojem je bila vrijednost bete, a ne povijest bolesti jer mi je doktorica radila problem oko bolovanja i već 7 dana nakon transfera sam se morala vratiti na posaoCitiraj:
draga prvotno napisa
moraš ga tražiti on nekako očekuje da naši liječniic imaju razumijevanja i sami od sebe otvaraju bolovanja
Buduci da aleksandruj poznam osobno i da smo se cule danas mobitelom, tocnije prije 10 min, zamolila me da vam svima prenesem: jucer je pravila test - pozitivan. Danas je vadila betu 116 :D :D :D . Jos uvijek krvari. Ja joj od srca zelim bezbriznu trudnocu. :* :* :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
OK, znaci nebi trebala imati problema...
Sve si mislim ako mi to nije sam napisao da mi mozda nece ni dati mirovanje "zato kaj sam si ja tako zamislila"..
Hvala Sretna.. :love:
aleksandraj :D :D :D :D :D :D
Bravo za Maribor!
aleksandraj... :D :D :D
Cestitam od srca.
Ne kuzim ovo za krvarenje? :?
Ako zaista krvari neka cim prije prestane~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aleksandraj, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da krvarenje prestane, i da se beta lijepo podupla! :D
Ma bude beta narasla, aleksandra imala ET treći dan :D :D
maja8 ~~~~~~~~~~~~~~ za lijepi susret s bebicom! :heart:
Gabi25 ~~~~~~~~~~~~~
draga ~~~~~~~~~~~~~~
aleksandraj :D :D Cestitam!
I jos ~~~~~~~~~~~~~ svima! :love:
Svim novim trudnicama čestitke!!! :D :D
Svi čekalicama, bete, punkcije i transfera ~~~~~~~~~~~~~~~~~
aleksandraj čestitam :D :D
frka sretno sutra, javi nam se s novostima :*
svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aleksandraj čestitam od :heart: !!
slepam se i potpisujemCitiraj:
enya22 prvotno napisa
aleksandraj čestitam! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
aleksandraj čestitke i od mene.....svim curama vibreee za sve što čekaju ....da li znate kako otprilike rastu jS meni su danas sve bile između 10 i 11 mm kolike bi trbale biti u ponedjeljak ? 14 ili više...kada obično pucaju ...tko zna ?
mislim da je to individualno, ali evo recimo meni su rasli 2-3 mm dnevno!Citiraj:
narnija prvotno napisa
a što se tiče pucanja nisam sigurna, jer na punkciji nikad ne mjeri pa ne znam koliki budu, mislim to mi ne kaže i ne zapiše nigdje,
ali pretpostavljam da budu oko 20 -25 mm.
Navodno rastu po 2mm dnevno, to za nestimulirani govorim, ne znam za stim. kako ide, možda idu brže.
Što se tiče pucanja, sve je individualno, a mislim i do godina, meni recimo pucaju sa cca 21.
opet govorim za nestimulirani, a u stimuliranom sam primila štopericu, koliki su bili taj dan na punkciji, nije mi rekao.
aleksandraj ČESTITKE iz Splita!!! ~~~~~~~~~~~~~~~sretno do kraja :D :heart:Citiraj:
Strike prvotno napisa
:heart: Maribor :D :D :D :D :D :D
tnx cure...
.a vidjet ćemo ...uopće nije niti bitno ...samo da mi to na vrijeme obavimo i da endić uspijem podebljati......kako je lijepo kada imam s kime o tome razgovarati ....puno....puno vam hvala svima koji sudjelujete jer nitko nas ne razumije bolje od nas samih ovdje...... :heart: pusa svima
aleksandraj, iskrene cestitke :D :D :D
Jedan dr smatra da je minimum dobrog folikula 17,5 mm, a mogu pucati od 20, nekom dođu do 25 što je školski primjer (meni uvijek pucaju oko 20 ili manje), ovo su podaci za nestimulirane, kao što je već odgovoreno.Citiraj:
narnija prvotno napisa
Kuham tople :coffee: espresso, nes, kakao, čaj za razbuđivanje
aleksandraj :D :D :D
svima ~~~~~~~~~ za sve današnje uspjehe