Tata! prvotno napisa
Ma stvarno mi nije jasno zašto ne želite pomoći ljudima koji panično traže izlaz i žele djetetu ublažit bolove i muku?!? Dok se ne snađu s dojenjem svi su prisiljeni koristit AD kao dohranu i nije to mali broj, meni se dijete 7-8 dana mučilo u grčićima i tvrdoj stolici, dok konačno nisam iskopao recepturu... a bilo bi mi drago da mi je netko to ovdje spomenuo u prvom javljanju, ali nije!
i dapače nije to ničime poremetilo naš plan i želju za dojenjem, ali je našem djetetu itekako vidno konformiralo prve dane života! fakat mi niste jasni???
dozvoljavate pisanje kako se s temp.39 ne mora ići liječniku, dozvoljavate da roditelji sami doma dijagnosticiraju djeci bolesti i ne potičete odlazak liječniku, al kad žele izabrati najoptimalniji AD, e onda je to STRAŠNOOO... meni tu nešt nije normalno!
tim više što mi nije jasno tko to sa 4-5 dana djetetovog života ima pedijatra?! s kim da se posavjetujem? s nekim prek telefona ko će jedva dočekat rješit me se u što kraćem roku, znajući da njegovi savjeti nemaju niti težinu, niti podliježu odgovornosti? ipak je to samo informacija prek telefona, a ne upisana dijagnoza u kartonu!