A joj pinky baš mi je žao draga moja :cry: :cry: :cry:
Drži se :love: :love: :love:
Printable View
A joj pinky baš mi je žao draga moja :cry: :cry: :cry:
Drži se :love: :love: :love:
Pinky draga, ipak ćemo skupa čekati betu, drži se :* :heart:
:* našoj hrabrici Pinky!!! Uz ovakav stav uspjeh ne može izostati! :love:
moram potpisati!!! Točno to htjedoh reći..... :* :* :* :* :*Citiraj:
Superman prvotno napisa
ej..curke ja sam bila na AIh prošli petak..znači od tada je prošlo 7 dana..to je još prerano za neke simptime..ja ih uopće nemam..
malo me cice bole i probadaju me jajnici ali to je od utrogestana.
neke žene nemaju nikakve simptome u početku..jel da ili se varam?
Pinky nema predaje! :*
Pinky, baš sam se nadala. :love:
Pinky :love:
:love:Citiraj:
Citiraj:
Superman prvotno napisa
baš ovako! :(Citiraj:
Vali prvotno napisa
mislim da ti se i ja pridružujem dogodine!
nema još menge ali test pokazuje veliki minus!
Za sve naše pozitivne stavove koje prkose negativnim betama i koje će ih kad tad prevazići 8)
Pinky, drži se a ostale čekalice beta (kojih je jako, jako, jako puno ovaj mjesec) vibramo i skaćemo do neba :joggler:
AnneMary, nova godina je pred vratima i onda bacamo maratonac na pozitivne bete i one skupe pozitivne testove. Čujem da su baš stigli u maloprodaju. Hoću i ja jednog ;)Citiraj:
AnneMary prvotno napisa
Pinky i AnneMary šaljem vam velike :love: i da 2010. godina bude vaša jer cure stvarno ste zaslužile
karla 1980 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvica udobno smjesti jer nema mrdanja narednih 9 mjeseci
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve :* i pozdrav
ja molim da me se pomakne u čekalice bete 30.12. :cekam:
Pinky :love2:
Annemary, ~~~~~~~~~~~~~~~ da još uvijek ima nade
:* svima
pinky :love: :love:
Pinky, a šta reć draga? Užasno sam ljuta na sve negativne testove i bete :evil: Drži se, mora jednom uspjeti, mora :*
Pinky jako mi je žao draga. :love:
AnneMary ~~~~~~~~~~~~~~~~ da je test pogriješio. :love:
Ameli riječi ti se pozlatile. :heart:
Pinky , AnneMary ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 2010!
Baš mi je žao..
:love:
Pinky, a hebemu misa, zasto ovako... :love:
AnneMary... :love:
pinky,AnneMary :love: i mene molim pomaknuti u čekalice bete 28.12. :*
Pinky :love: :*
Pinky žao mi je...
AnneMary, Pinky cure jako mi je žao! :heart:
Pinky, AnneMary :heart: !
Svima sretno u ovoj i idućoj godini ~~~~ :heart: !
Pinky AnneMary :heart:
~~~~~~~ za dobitnu 2010!
Draga Pinky, :love: nemam ti što pametno za reći a znam kako ti je,
zato ti šaljem jedan veliki :love: i nadam se da ćemo u veljači zajedno radovati se beti,
sada je najvažnije odmoriti se, srediti misli, vidjet ćeš za dan dva bit ćeš opet ona stara i već ćeš planirati postupak,
evo ja već razrađujem detalje puta iako ću najvjerojatnije u Split u veljači zbog poslovnih obveza mm,
možemo mi to :heart: vjerujem...
XCitiraj:
ina33 prvotno napisa
potpisujem i svima :love:Citiraj:
ina33 prvotno napisa
runi ogroman :* :* :* ti šaljem.
svim novim trudnicama od srca čestitke a suborkama plodna 2010,
ja nažalost moram prijaviti neg. betu idem opet krajem prvog na novi dogovor u nove pobjede, :* :love:
hvala vam drage moje!
moram priznati da se bolje drzim nego sto sam ocekivala. valjda se mozak navinke na planiranje novog postupka. vjerojatno bi bila max zbunjena da sam vidila plus, ovako sam svoj na svome, na zalost.
ne dozvoljavam sebi da se rastuzim, idemo dalje, plan je u veljaci probati femarski u cita (matto, opet se pratimo :heart: ) pa sta bude bude.
vodim se zakonom velikih brojeva, sa svakim novim pokusajem sve sam blize bebici.
slijedece godine svako drugi mjesec cu ici na icsi, proraditi ce splitski kbc pa necu morati bacati ovoliko para kroz prozor (a i nemam ih vise btw, nezaposlena sam opet od nove godine)
svim cekalicama zelim puuuuuuuuuuuuuuuuuno srece
a vama svima puno :* :* :* :* sto ste tako divne i pazljive! :heart:
pinky, :love: :*
Pinky, AnneMary :love:
Pinky moje iskustvo s blijedom crtom na testu.
Nisam radila test prije bete jer mi je to još gore, ali ono jutro kad mi je stigao nalaz pozitivne bete 1504 napravila sam jedan test jer sam htjela baš imati jedan pozitivan za uspomenu.
I napravim ga- blijeda crta...da sam ga prije bete napravila bila bih sigurna da je opet biokemijska.
Bubble čestiatam! :D
Jo baš mi je žao, i AnneMary :taps:Citiraj:
jo1974 prvotno napisa
Cure moje danas sam ponovila betu koja mi se zduplala s 51,7 na 134,7.Presretna sam :) Moja mrva :saint: ide polako ....Svima vama :*
a pinky naša draga baš sam mislila i nadala se tvojoj T :love: bit će draga , i da bude već sljedeći put, a moj mali mate i ja šaljemo ti :*
svima u postupku i čekalicama bete brdo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :love:
i da :D :D :D :D za nove trudnice
mamama i bebicama :*
Pinky draga :love: :love: :love:
Buble-71, cestitam :D :D
Koji ti je dan nakon transfera??
pinky :love: